Benim 2 kitabım bitti bile yarın 3.ye başlıyorum hatta belirledimde “Çocuklukta ihmalin izi:çözümler” kitabı4 Şubat görevi
Bitirmek için kitap belirle.
Frankenstein ı bitirmek istiyorum.
Hatta kızlar bu ay bitmeden 10 kitap bitirmek istiyorum.
Bana eşlik etmek isteyen olursa çok sevinirim.
Ne tarz okumayı düşünüyorsun,bu arada iyileşen sınırlar kitabı güzeldi tavsiye ederimKitap oku uygulamasından 50 tane kısa kitap indirdim.
100-300 sayfa aralığında.
Elimdeki kitap bitince ya da çapraz okuma yaparken uygulamadan da okuyacağım.
Roman ve kişisel gelişim olacak.Ne tarz okumayı düşünüyorsun,bu arada iyileşen sınırlar kitabı güzeldi tavsiye ederim
Günlük 100 sayfa okumaya çalışacağım.Benim 2 kitabım bitti bile yarın 3.ye başlıyorum hatta belirledimde “Çocuklukta ihmalin izi:çözümler” kitabı
Bu arada 10 kitap okunur okunmasına eşlik etmeye çalışırımAma bence 10 kitap değilde keyif alarak gündelik bir kota koysan şu kadar sayfa vs gibi daha gerçekçi bir hedef olur naçizane
Tamam canım beraber okuyoruz o zaman.Benim 2 kitabım bitti bile yarın 3.ye başlıyorum hatta belirledimde “Çocuklukta ihmalin izi:çözümler” kitabı
Bu arada 10 kitap okunur okunmasına eşlik etmeye çalışırımAma bence 10 kitap değilde keyif alarak gündelik bir kota koysan şu kadar sayfa vs gibi daha gerçekçi bir hedef olur naçizane
Bı o kaldıEşime dedim bugün arkadaşın kv gitti sevinçten göbek attı
Kokulu kokusuz ,evim yüksek kat cam kenarına oturup petege yapışıp mum ışığında insanların koşuşturmacasi arabaların ışığı çok seviyorum,düşünmek kafa dinlemek için birebir.Aysen012 mum yakma adetim hiç yok benim kokulu filan mı yakıyorsun?
Şehrin ışığını izleyecek bir konumum da yok öyle izleyecek.
Çocukları uyuturken mi yapıyorsun?
Canım ani oldu ben de beklemiyordum
10 değil de 3 kitap okusam yeter4 Şubat görevi
Bitirmek için kitap belirle.
Frankenstein ı bitirmek istiyorum.
Hatta kızlar bu ay bitmeden 10 kitap bitirmek istiyorum.
Bana eşlik etmek isteyen olursa çok sevinirim.
Ay sudem valla ben çok memnun olurum, gel komşum ol.. kahve içer 2 lafın belini kırarız bol bolEvet ya @sarahconnorsekersizcikolata ve Mikan ın menülerini görünce komşuları olasım geliyor
Hatta Mikanın kız kardeşi, eltisi filan
Sarahın evlatlığı filan olsam diyorum
Cnm iyi düşünmüşsün ama ben şartlandırdığın zaman keyif alamıyorum sayı ben vermiyorum yeterki okuyayım düşündümde üniye dair işlerimde olacak başka planlarda var 10 değilde okumaya niyet ediyorum benTamam canım beraber okuyoruz o zaman.
2000 sayfa okumaya çalışalım.
Tünaydınlar gece 3te uyuyunca tabi yatıyorsun bolcaGünaydın kızlar
Güzel bir kahvaltı ile güne merhaba dedim.
Şimdi robot evi süpürüyor ben de çamaşırları attım 1 posta, kahve içip online takiliyorum. Ama sabah erken olduğu için hiçbiriniz yoksunuz.. Zaten ben ya sabah erken ya da akşam giriyorum hiç denk gelemiyorum muhabbetlere
Öğlen arkadaşla buluşucam bir kahve içip biraz alışveriş yapıcaz..
Akşama da arkadaşım geliyor ve vejetaryen..
Ben de söyle bir menü yaptım. Ya etsiz misafir ağırlamak sanki ağırlayamamak gibi bizim kültürde ya.. Neyse uzun oturmalı, muhabbetli bir sofra olacak, o yüzden
Margarita pizza ( ana yemek)
Airfriyerda brokoli, patates, havuç (baharatlı, atıştırma tabağı gibi)
Peynir tabağı
Bir de adini hatırlayamadım ama patlıcanı islim kebabı yaparkenki gibi kesip içine mozerrala sarılan bir meze vardı, üstüne domates sosla ondan yapicam..
Çıkmadan hamuru mayalarım, gelince pizza hemen fırına girer, patlıcanları da sadece sarıp fırınlamak kalır..
Kitap aldım dün adı "Psikopat" seri katil kitabı olduğunu düşünüyorum
Benden böyle kızlar, opulduniz
Benim giriş kat canım.Kokulu kokusuz ,evim yüksek kat cam kenarına oturup petege yapışıp mum ışığında insanların koşuşturmacasi arabaların ışığı çok seviyorum,düşünmek kafa dinlemek için birebir.
Canım ani oldu ben de beklemiyordum
10 değil de 3 kitap okusam yeter
Sizden tavsiye alayım
Sizde iz bırakan kitapları yazar mısınız veya çok istifade edileceğini düşündüğünüz kitapları?
Sudem bu arada küçüğü mutlaka uyutmam gerekiyor kendime zaman ayormak için onunla yapışık yaşıyoruz çünkü
Oğlan da bazen uyuyo bazen uyanık mesela dün gece babasıyla vakit geçiriyordu ben de kendime ortam hazirladm.
Görünce geldi çok güzel çok keyifli anne ben seninle vakit geçirmek istiyorum.
Muma üfleme etkinliği yapalım dedi.
Kaç kere yaktık üfledi
Biraz sohbet etti gitti .
Çocukla ancak bu kadar işte
Çok dolu keyifli bir günGünaydın kızlar
Güzel bir kahvaltı ile güne merhaba dedim.
Şimdi robot evi süpürüyor ben de çamaşırları attım 1 posta, kahve içip online takiliyorum. Ama sabah erken olduğu için hiçbiriniz yoksunuz.. Zaten ben ya sabah erken ya da akşam giriyorum hiç denk gelemiyorum muhabbetlere
Öğlen arkadaşla buluşucam bir kahve içip biraz alışveriş yapıcaz..
Akşama da arkadaşım geliyor ve vejetaryen..
Ben de söyle bir menü yaptım. Ya etsiz misafir ağırlamak sanki ağırlayamamak gibi bizim kültürde ya.. Neyse uzun oturmalı, muhabbetli bir sofra olacak, o yüzden
Margarita pizza ( ana yemek)
Airfriyerda brokoli, patates, havuç (baharatlı, atıştırma tabağı gibi)
Peynir tabağı
Bir de adini hatırlayamadım ama patlıcanı islim kebabı yaparkenki gibi kesip içine mozerrala sarılan bir meze vardı, üstüne domates sosla ondan yapicam..
Çıkmadan hamuru mayalarım, gelince pizza hemen fırına girer, patlıcanları da sadece sarıp fırınlamak kalır..
Kitap aldım dün adı "Psikopat" seri katil kitabı olduğunu düşünüyorum
Benden böyle kızlar, opulduniz
Yaa senin günlerine bayılıyorum.Slmlar
Güne güzel bir kahvaltı ile başladım. Sonra oğlanlar babaları ile resim kursuna gitti. Ben de nevresimleri değiştim. 1 mak çamaşır yıkayıp serdim. 1 mak kızın kıyafetleri yıkanıyor şimdi. Annemle kahve içiyoruz. Öğleden sonra komşum çaya gelecek. 5 sevgi dili bitmek üzere. Kitabı sevdim tavsiye ederimAysen012 okumadıysan
Kendi sevgi dilim kaliteli zamanmış onu net anladım çünkü eşimle ilgili şikayetim sürekli bize zaman ayırmaması vs. Eşimin sevgi dili olarak da onaylayıcı kelimeler olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü eşim de sürekli konuşma tavrımı eleştiriyordu. Kitap güzel bu ay okumam gereken 2 kitap daha var: Kavim ve Artık Hiç Bir Yer Ev Değil.
Tamam canım anlaştık.Cnm iyi düşünmüşsün ama ben şartlandırdığın zaman keyif alamıyorum sayı ben vermiyorum yeterki okuyayım düşündümde üniye dair işlerimde olacak başka planlarda var 10 değilde okumaya niyet ediyorum ben
Liste yapmadım.Liste yaparsan paylaş cnm
Bende 4 de yattımTünaydınlar gece 3te uyuyunca tabi yatıyorsun bolca
Yataktan bildiriyorum keyif yapmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?