Kahvaltı yaptım tost hazırladım bugün çay kahve değil süt içmek istedi cnm belki ilerleyen saatlerde yeşil çay

Bende you dizisiyle devam ediyorum gittikçe sarıyor iyi gibi sanki
1saat izleyip mutfağa ışınlanıcam belki müzik veya podcast dinlerim 1kaç saatte tüm ev işlerini bitirmeyi planlıyorum

Afiyet olsun

Kahvaltı için fırında yumurtalı ekmek yaptım. O kadar hafif ve lezzetli oldu ki, bir daha ölsem tavada kızartmam.
Tava da yağlı oluyor demi.
Bizimkiler çift taraflı yumurta seviyor ama epeydir yapmıyorum. Çünkü bayat ekmek kalmıyor. Geç yattığımız için kalan ekmekler direk tost oluyor o gece.

Bir nevi kanepe yapmışsın.
Peynirli vs de güzel oluyor kanepe.
Eskiden çok yapardım. Hem kıtır hem yumuşak değişik bir dokusu oluyor.

Kıtır olmadı pek, süt de kattım içine. Ekmekler kızarana kadar tuttum yağlı kağıt serili tepside. Hepsini yedik iki kişi.
Kıtır olsa zaten yiyemem, daha diş kaplamamı yapmadılar. Üç aydır yarı dişsiz geziyorum

sekersizcikolata canım ben
Bir Delinin Hatıra Defteri 'ne başlıyorum.
Beraber okuyacaktık hani bu ay.
Sen de başlayabilirsin. ❤

Sudemm canım biz iş yerinde 24 saat usulü çalışıyoruz. Yani haftada 2 nöbetim oluyor, günler karıştı birbirine...onemli değil, yeter ki yardim edebiliyor olalım deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımıza/ çocuklarımıza.. Bu sebeple evde isem uyuyorum genelde.. çünkü bunu söylemeye utanıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi.. Sanırım mart 1'e kadar böyle çalışacağız, sonra gidişata göre normale döneceğiz.. Bu sebeple kitap benim bu ay biraz yalan oldu..

Bir dahaki ay başlarım ben ikisini de okurum olur mu.. çok giremiyorum buraya da, ama sizleri kocaman öpüyorum

Durup dururken kalktım cam sildim. Hem de dört kanatlı yere kadar teras camı.
Gerçekten psikolojimiz bozuk belki de.

Üç ay çok değil mi ya
Göz işini ne yaptın?

Canım sen iyi ol yeter. ❤
İşimizi iyi yapalım gerisi gelir .
Kolaylıklar diliyorum.
İşin çok kıymetli bu dönemde çok değerli.
Allah sana sağlık afiyet versin .

Durup dururken kalktım cam sildim. Hem de dört kanatlı yere kadar teras camı.
Gerçekten psikolojimiz bozuk belki de.
Benim de teras var ama cam kapatmadık kim silecek.
Kiracılar da öyle bir talep de bulunmadı.
Ama çok kuş pisliği olduğunu söylediler hatta gözümle de görmüştüm.

Youda 6.bölüme kadar geldim aşırı sardı dizi.Sonra 40-45sayfa kitabımı okudumGece yarısı kütüphanesini Kitapta güzelmiş gayet iyi gidiyor

Kombinin derecesini düşürdüm o berbat soğuklar azaldı gittikçede havalar ısınıyor bu hafta inşallah sağlık huzur ve iyi haberlerle dolu bir hafta olur

Inşallah güzel haberler alırız

Bugün kahvaltı yaptım
Evi topla dım
Bir kahve yaptım içemedim
Toplandı gittim
Eve geldim yemek yedik
Misafir geldi çay iç tik
Şimdi yeni oturdum

Neler yaptım?

Oğlanı yüzmeye götürdüm.
O yüzerken market bahanesiyle yürüdüm.
Market alışverişi yaptım.
Yemek yapmadım eve gelirken alıp evde yedik.
Süpürge açtım.
Mutfak lavabosunu parlattım.
Bulaşık yıkadım.
Sufle yaptım.
Duş aldım.
Nevresimimi değiştirdim.
Bir makine çamaşır yıkayıp, kuruttum, patladım.
Arabaya koymak için deprem çantasının bir kısım malzemelerini hazırladım.
Ablamla konuştum.
5018 adım atmışım.

Oğlum geçen hafta orta kulvara tam tur yüzmeye başlamıştı.
Off puff çok yorucu ben yüzmeyi bırakıcacam filan dedi.

Sonra ne oldu bu hafta yüzemediği için level düşürmüşler eski yerine yüzmeye gitti.
Bu sefer baya bozuldu canı sıkıldı.
Yani eşimle benden olan çocukta yetenek ne gezsin. Babası voleybol oynarken bile ayağını sakatlamayı başaran biriBende zaten ekstra yetenek yok.

Neyse bende nasihat ettim. Elindeki şeyin kıymetini bilmez şikayet edersen elinden kayar gider. Sana ders olsun dedim. Hızlı yüze mi yorum diye şikayet ediyordu şimdi eski yerde aşırı yavaş orda da hiç yorulmuyor. İnsanoğlu işte bir şeyle mutlu olmayı başaramıyoruz. Burada yavaş ora hızlı derken . Bakalım haftaya ne olacak. Kendini geliştir level atla dedim. Kankileri de şimdi hızlı yüzen tarafta onlardan da ayrıldı.

Önemli değil canın sağolsun amacın eğlenmek filan desem de çok bozulmuş.

Bende mutfak taki musluğu
Allahtan taktım oldu
Yarın erken kalkicaz okula başlıcaz
3gün dür okulu duzeltik
2 .döneme bismillah diyelim

Bulaşık mak boşalttım doldurdum çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
1posta çamaşır katladım
Kapıya bina temizliği işin su bıraktım
Tezgahı düzenlendim tost makinesini kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…