Kkda nerelere bakıyorsunKahvaltı yaptım.
KK da takılıyorum.
Ayılamadım hala .
Bir yandan tv açık.
Kahve içip ayılmam şart.
Afiyet olsunKahvaltı yaptım tost hazırladım bugün çay kahve değil süt içmek istedi cnm belki ilerleyen saatlerde yeşil çay
Bende you dizisiyle devam ediyorum gittikçe sarıyor iyi gibi sanki
1saat izleyip mutfağa ışınlanıcam belki müzik veya podcast dinlerim 1kaç saatte tüm ev işlerini bitirmeyi planlıyorum
Akıştaki mesajlara, bazen yeni konulara ,ne denk gelirse.Kkda nerelere bakıyorsun
Tava da yağlı oluyor demi.Kahvaltı için fırında yumurtalı ekmek yaptım. O kadar hafif ve lezzetli oldu ki, bir daha ölsem tavada kızartmam.
Kıtır olmadı pek, süt de kattım içine. Ekmekler kızarana kadar tuttum yağlı kağıt serili tepside. Hepsini yedik iki kişi.Tava da yağlı oluyor demi.
Bizimkiler çift taraflı yumurta seviyor ama epeydir yapmıyorum. Çünkü bayat ekmek kalmıyor. Geç yattığımız için kalan ekmekler direk tost oluyor o gece.
Bir nevi kanepe yapmışsın.
Peynirli vs de güzel oluyor kanepe.
Eskiden çok yapardım. Hem kıtır hem yumuşak değişik bir dokusu oluyor.
sekersizcikolata canım ben
Bir Delinin Hatıra Defteri 'ne başlıyorum.
Beraber okuyacaktık hani bu ay.
Sen de başlayabilirsin. ❤
Üç ay çok değil mi yaKıtır olmadı pek, süt de kattım içine. Ekmekler kızarana kadar tuttum yağlı kağıt serili tepside. Hepsini yedik iki kişi.
Kıtır olsa zaten yiyemem, daha diş kaplamamı yapmadılar. Üç aydır yarı dişsiz geziyorum
Canım sen iyi ol yeter. ❤Sudemmcanım biz iş yerinde 24 saat usulü çalışıyoruz. Yani haftada 2 nöbetim oluyor, günler karıştı birbirine...onemli değil, yeter ki yardim edebiliyor olalım deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımıza/ çocuklarımıza.. Bu sebeple evde isem uyuyorum genelde.. çünkü bunu söylemeye utanıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi.. Sanırım mart 1'e kadar böyle çalışacağız, sonra gidişata göre normale döneceğiz.. Bu sebeple kitap benim bu ay biraz yalan oldu..
Bir dahaki ay başlarım ben ikisini de okurum olur mu.. çok giremiyorum buraya da, ama sizleri kocaman öpüyorum
Benim de teras var ama cam kapatmadık kim silecek.Durup dururken kalktım cam sildim. Hem de dört kanatlı yere kadar teras camı.
Gerçekten psikolojimiz bozuk belki de.
Üç aydan önce implantlar damağı tutmaz ki.Üç ay çok değil mi ya
Göz işini ne yaptın?
Inşallah güzel haberler alırızYouda 6.bölüme kadar geldim aşırı sardı dizi.Sonra 40-45sayfa kitabımı okudumGece yarısı kütüphanesiniKitapta güzelmiş gayet iyi gidiyor
Kombinin derecesini düşürdüm o berbat soğuklar azaldı gittikçede havalar ısınıyor bu hafta inşallah sağlık huzur ve iyi haberlerle dolu bir hafta olur
Bende mutfak taki musluğuNeler yaptım?
Oğlanı yüzmeye götürdüm.
O yüzerken market bahanesiyle yürüdüm.
Market alışverişi yaptım.
Yemek yapmadım eve gelirken alıp evde yedik.
Süpürge açtım.
Mutfak lavabosunu parlattım.
Bulaşık yıkadım.
Sufle yaptım.
Duş aldım.
Nevresimimi değiştirdim.
Bir makine çamaşır yıkayıp, kuruttum, patladım.
Arabaya koymak için deprem çantasının bir kısım malzemelerini hazırladım.
Ablamla konuştum.
5018 adım atmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?