Yalanlar ve gerçekler filmini izledim.
Sonu istediğim gibi olmadı.
Biraz ters köşe bir film oldu.
Tam olarak neden oldu onu da anlamadım ayrı konu.
Çok heycanla merakla izledim ama bu mu ya oldum.
Ehh diyorum izlenir de izlenmez de.
Daha iyi bir final olsa olurmuş bence.
Japon filmi zaten.

Merhaba kızlar nasılsınız
Merhaba cnm iyi diyelim iyi olsun boğazlarım acıyor günler sonra çalışmaya başladık sanki ne olduysa bugün eve gelir gelmez kekik ve zencefil kaynattım inşallah iyi gelir halsizlik var biraz bugün hem iş hem toplantı hem insanlar sürekli bu konuları konuşmalar o yüzden biraz zor bir gündü gerçekten yoruyor insanı bunların konuşulması sürekli üstelik

Verimli bir iş ortamı vardı evet ama çocuklar çok etkilenmişler malesef bi tanesi ağladı ağlayacaktı Neyse elimizden geleni yaptık
Hepimiz aynıyız,
Sonra arkadaşımla yürüdük 3km kadar konuştuk ama hep gündem deprem vs
Sonra eve geldim pizzar çok az börekle 1muz yedim geçiştirdiğim bir gün berbat bir beslenme düzeni malesef

Sabah erken kalkmak işe gitmek
dönmek o kadar zor geliyor ki banada sizede öyle geldi mi ?korktuğum kadar kötü değildi belki ama kendimle çok zor hislere kapıldım özellikle toplantı esnasında sürekli kalbim çarptı anlatılanlardan yıldım dinlemek istemedim

Sonra bizimkilerin durumunu paylaştım herkesin üstüne müthiş ağırlık Çöktü bunu o kadar hissettim ki…

Güzel günler göster herkese ve bizlere Allahım

Canım sen iyi ol yeter. ❤
İşimizi iyi yapalım gerisi gelir .
Kolaylıklar diliyorum.
İşin çok kıymetli bu dönemde çok değerli.
Allah sana sağlık afiyet versin .
Canımm hepimize inşallah Umarım az da olsa sarıyoruzdur yaralari.. okullar açılınca biraz gelenlerimiz azaldı, bugun bu saatte evdeyim.. Sizin nasıldı okulun ilk günü.. girer girmez okuyacağım.. Dikkat edin, biz çocukları çok uyardık ama çocuktur neticede merak duygusuna yenik düşebilir.. bilmiyorum.. Var mı sizin okula gelen?

[="Ozgur87, post: 73982861, member: 1083910"]
Yine depremle uyandık
04 28 oturuyoz öyle
[/QUOTE]

Geçmiş olsun

Amiiin var mı sizin okula gelen çocuk.. Ah umarım onlar için de iyi bir gün olmuştur.. Çocuklar acısından okulun açılması çok iyi oldu onlar ya yavaş yavaş normale dönmeli çünkü..

Âmin âmin

Var canım. Çocuklar çok anlatmadı benim. Artık aileler mi çok yanlarında konuşmadı bilmiyorum. Adapte olmaları sürecek illa.

Amiiin var mı sizin okula gelen çocuk.. Ah umarım onlar için de iyi bir gün olmuştur.. Çocuklar acısından okulun açılması çok iyi oldu onlar ya yavaş yavaş normale dönmeli çünkü..
Bize gelen varmış ama bende yok henüz inşallah olmaz çünkü bende kendimi pek iyi hissetmiyorum

Geçmiş olsun
[/QUOTE]
Sağol canım

Var canım. Çocuklar çok anlatmadı benim. Artık aileler mi çok yanlarında konuşmadı bilmiyorum. Adapte olmaları sürecek illa.
Ben özellikle resim yaptırdım yazı yazdırdım sonra konuşmak isteyenleri konuşturdum hepsi döküldüler sormasaydım eminim bu kadar üzülmezdimde bazı eğitimler olacakmış zaten bugün söylediler bu yaptırdıklarımın aynısı o zaman travmalar ortaya çıkar dediler hep tv izletmiş velileri malesefhayırlısı olsun bakalım biraz sert bir giriş yaptım galiba ve aşırı konuşmaya ihtiyacım var.

Bu arada onları rahatlatmak için
En az 2ders ayırdım
Nefes egzersizi
Kaygı giderici müzik
Resim yapma etkinlikleri
Santranç oyunu ve sınıf iiçi oyunlar
Kendilerini resim aracılığıyla ifade etme
Konuşmak isteyenleri dinleme ve duygularını yazarak ifade etmelerini istedim
Birde balona kaygılarını üfleyip balonları bıraktirma etkinliği yaptık bahçeye çıkardım serbest bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…