Cnm iş hiç bitmezBulaşık mak boşalttım doldurdum çalıştırdım
Çamaşır makinesini çalıştırdım
1posta çamaşır katladım
Kapıya bina temizliği işin su bıraktım
Tezgahı düzenlendim tost makinesini kaldırdım
Aynen Cnm bu kadarı bittiyse yeter benim için bu günlükCnm iş hiç bitmez
Ben dende bukadar vallaAynen Cnm bu kadarı bittiyse yeter benim için bu günlük
Neresi?Yine depremle uyandık
04 28 oturuyoz öyle
Merhaba cnm iyi diyelim iyi olsun boğazlarım acıyor günler sonra çalışmaya başladık sanki ne olduysa bugün eve gelir gelmez kekik ve zencefil kaynattım inşallah iyi gelir halsizlik var biraz bugün hem iş hem toplantı hem insanlar sürekli bu konuları konuşmalar o yüzden biraz zor bir gündü gerçekten yoruyor insanı bunların konuşulması sürekli üstelikMerhaba kızlar nasılsınız
Canımm hepimize inşallahCanım sen iyi ol yeter. ❤
İşimizi iyi yapalım gerisi gelir .
Kolaylıklar diliyorum.
İşin çok kıymetli bu dönemde çok değerli.
Allah sana sağlık afiyet versin .
AmiiinVerimli bir iş ortamı vardı evet ama çocuklar çok etkilenmişler malesef bi tanesi ağladı ağlayacaktı Neyse elimizden geleni yaptık
Hepimiz aynıyız,
Sonra arkadaşımla yürüdük 3km kadar konuştuk ama hep gündem deprem vs
Sonra eve geldim pizzar çok az börekle 1muz yedim geçiştirdiğim bir gün berbat bir beslenme düzeni malesef
Sabah erken kalkmak işe gitmek
dönmek o kadar zor geliyor ki banada sizede öyle geldi mi ?korktuğum kadar kötü değildi belki ama kendimle çok zor hislere kapıldım özellikle toplantı esnasında sürekli kalbim çarptı anlatılanlardan yıldım dinlemek istemedim
Sonra bizimkilerin durumunu paylaştım herkesin üstüne müthiş ağırlık Çöktü bunu o kadar hissettim ki…
Güzel günler göster herkese ve bizlere Allahım
Âmin âminVerimli bir iş ortamı vardı evet ama çocuklar çok etkilenmişler malesef bi tanesi ağladı ağlayacaktı Neyse elimizden geleni yaptık
Hepimiz aynıyız,
Sonra arkadaşımla yürüdük 3km kadar konuştuk ama hep gündem deprem vs
Sonra eve geldim pizzar çok az börekle 1muz yedim geçiştirdiğim bir gün berbat bir beslenme düzeni malesef
Sabah erken kalkmak işe gitmek
dönmek o kadar zor geliyor ki banada sizede öyle geldi mi ?korktuğum kadar kötü değildi belki ama kendimle çok zor hislere kapıldım özellikle toplantı esnasında sürekli kalbim çarptı anlatılanlardan yıldım dinlemek istemedim
Sonra bizimkilerin durumunu paylaştım herkesin üstüne müthiş ağırlık Çöktü bunu o kadar hissettim ki…
Güzel günler göster herkese ve bizlere Allahım
Canımm hepimize inşallahUmarım az da olsa sarıyoruzdur yaralari.. okullar açılınca biraz gelenlerimiz azaldı, bugun bu saatte evdeyim.. Sizin nasıldı okulun ilk günü.. girer girmez okuyacağım.. Dikkat edin, biz çocukları çok uyardık ama çocuktur neticede merak duygusuna yenik düşebilir.. bilmiyorum.. Var mı sizin okula gelen?
Bize gelen varmış ama bende yok henüz inşallah olmaz çünkü bende kendimi pek iyi hissetmiyorumAmiiinvar mı sizin okula gelen çocuk.. Ah umarım onlar için de iyi bir gün olmuştur.. Çocuklar acısından okulun açılması çok iyi oldu onlar ya yavaş yavaş normale dönmeli çünkü..
MerhabaMerhaba kızlar nasılsınız
Canımm hepimize inşallahUmarım az da olsa sarıyoruzdur yaralari.. okullar açılınca biraz gelenlerimiz azaldı, bugun bu saatte evdeyim.. Sizin nasıldı okulun ilk günü.. girer girmez okuyacağım.. Dikkat edin, biz çocukları çok uyardık ama çocuktur neticede merak duygusuna yenik düşebilir.. bilmiyorum.. Var mı sizin okula gelen?
[="Ozgur87, post: 73982861, member: 1083910"]
Yine depremle uyandık
04 28 oturuyoz öyle
Ben özellikle resim yaptırdım yazı yazdırdım sonra konuşmak isteyenleri konuşturdum hepsi döküldüler sormasaydım eminim bu kadar üzülmezdimde bazı eğitimler olacakmış zaten bugün söylediler bu yaptırdıklarımın aynısı o zaman travmalar ortaya çıkar dediler hep tv izletmiş velileri malesefhayırlısı olsun bakalım biraz sert bir giriş yaptım galiba ve aşırı konuşmaya ihtiyacım var.Var canım. Çocuklar çok anlatmadı benim. Artık aileler mi çok yanlarında konuşmadı bilmiyorum. Adapte olmaları sürecek illa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?