Yavaştan gözüm kapanıyor.Sudem senide uyku tutmuyor heralde
Bugünün yorgunluguda var sen baya şey yaptinYavaştan gözüm kapanıyor.
Ben yatarBugünün yorgunluguda var sen baya şey yaptin
Iyi geceler canım allah rahatlık versinBen yatar
Emily in Paris tavsiye ederim izlemediysenYou dizisini takip ediyordum onu tavsiye ederim ama o daha farklı
aşk taktikleri diye film bitti ntflxte şimdi ama öyle ahım şhım birşey değil romantik diye açtım ama çok sarmadı kendi kendine bitti öyle şimdine izlesem bilmiyorum tavsiy olursa iyi olue daha hafif samimi ilham vrici vs olabilir gerilim falan bilim kurgu çekmeyeceğim
Ben geç uyudum şimdi okula geldimGünaydın bugün istediğim saatte kalkamadım. Bir duş alıp akışa donecegim
GünaydınGünaydın
Gerçekten okul insana iyi geliyor bende okuldan çıkında eve gidicem kıyafet imi değiştirip kursa geçicem sonra biraz yürüyüş yaparımGünaydın kızlar
Okuldayım, okulu seviyorum kafam dağılıyor. Sadece şu an ailece farklı yerlerde olmak beni tedirgin ediyor. Şu kara günler bitsin gitsin artık hayırlısı ile inşallah
Uygulamadan doğan cüceloğlu’nun Var mısın? Kitabını okumaya başladım. 2 sene olmuş vefat edeli, o kadar çok ağlamıştım ki.. Doğan hoca silifkeli, bir gün karşılaşacağımıza çok inanıyordum ama olmadı maalesef. İnstagramdan canlı yayınları olurdu. Bir gün katılacağım derdim hep erteledim. Hatta vefat ettiği gün de vardı sanırım katılsam iyi olur diyordum. Ama olmadı, ertelediklerimiz en büyük pişmanlıklarımız oluyor. Sessiz vlog izliyorum YouTubetan o da bana iyi geliyor. İnstagramı sildim yine çok etkiliyor beni. Şimdilik bu kadar
Ne kursu ?Gerçekten okul insana iyi geliyor bende okuldan çıkında eve gidicem kıyafet imi değiştirip kursa geçicem sonra biraz yürüyüş yaparım
Mikan, sanırım depremden etkilendin ailen mi orada? Sessiz günlük vloglar bana da çok iyi geliyor. Doğan cucelogluna bende çok üzüldüm hele hayat hikayesini bilmek, annesine olan hasretini bilmek derinden yaraladı beniGünaydın kızlar
Okuldayım, okulu seviyorum kafam dağılıyor. Sadece şu an ailece farklı yerlerde olmak beni tedirgin ediyor. Şu kara günler bitsin gitsin artık hayırlısı ile inşallah
Uygulamadan doğan cüceloğlu’nun Var mısın? Kitabını okumaya başladım. 2 sene olmuş vefat edeli, o kadar çok ağlamıştım ki.. Doğan hoca silifkeli, bir gün karşılaşacağımıza çok inanıyordum ama olmadı maalesef. İnstagramdan canlı yayınları olurdu. Bir gün katılacağım derdim hep erteledim. Hatta vefat ettiği gün de vardı sanırım katılsam iyi olur diyordum. Ama olmadı, ertelediklerimiz en büyük pişmanlıklarımız oluyor. Sessiz vlog izliyorum YouTubetan o da bana iyi geliyor. İnstagramı sildim yine çok etkiliyor beni. Şimdilik bu kadar
Ben Hataylıyım, akrabalarım zor durumda onlara ayrı üzülüyorum. Mersin’de yaşıyorum Adana depremi burayı etkileyebilir ona ayrı üzülüyorum.Allah korusun hepimizi.. evet Doğan hoca kendini gerçekleştirmiş bir insandı, gerçekten idolümdü hala da öyle. Mekanı cennet olsun..Mikan, sanırım depremden etkilendin ailen mi orada? Sessiz günlük vloglar bana da çok iyi geliyor. Doğan cucelogluna bende çok üzüldüm hele hayat hikayesini bilmek, annesine olan hasretini bilmek derinden yaraladı beni
Rabbim hepsinin yardımcısı olsunBen Hataylıyım, akrabalarım zor durumda onlara ayrı üzülüyorum. Mersin’de yaşıyorum Adana depremi burayı etkileyebilir ona ayrı üzülüyorum.Allah korusun hepimizi.. evet Doğan hoca kendini gerçekleştirmiş bir insandı, gerçekten idolümdü hala da öyle. Mekanı cennet olsun..
Bu arada hoşgeldiniz topiğimize
Ben de aslen Kahramanmaraşlıyım ama doğma büyüme Sakarya'dayım. Benimde akrabalarım enkaz altında kaldı 3 cenazemiz var. Evleri yıkılanlar, ağır hasarlılar çok. 99 depremini de yaşadım. Eşim 3 gün arama kurtarma da Kahramanmaraş'ta idi.Ben Hataylıyım, akrabalarım zor durumda onlara ayrı üzülüyorum. Mersin’de yaşıyorum Adana depremi burayı etkileyebilir ona ayrı üzülüyorum.Allah korusun hepimizi.. evet Doğan hoca kendini gerçekleştirmiş bir insandı, gerçekten idolümdü hala da öyle. Mekanı cennet olsun..
Bu arada hoşgeldiniz topiğimize
Başınız sağ olsun çok üzüldümBen de aslen Kahramanmaraşlıyım ama doğma büyüme Sakarya'dayım. Benimde akrabalarım enkaz altında kaldı 3 cenazemiz var. Evleri yıkılanlar, ağır hasarlılar çok. 99 depremini de yaşadım. Eşim 3 gün arama kurtarma da Kahramanmaraş'ta idi.
Üzülmemek , endişe etmemek imkansız. Haberlerden uzak durmak ve dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz.
Rabbim kalanlara sabır, yaralılara şifa hayatını kaybedenlere de rahmet eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?