Canım eşim 4 kardeş, bi tane de görümcem var avukat İstanbul’da. O da 10 gün hataydaydı. Haftasonu 1 gün buraya uğrayıp döndü İstanbul’a. Oraya gidenlerin anlattıkları iç parçalayıcı maalesef
Defne’ye annem bakıyor. Yeşil mercimekli patlıcan da yaparız Kabak da güzel oluyor. Aslında yeşil mercimeğin her hali güzel.

Görümcen burda hangi semtte?

Başın sağolsun.
Arama kurtarmaya gidenler anlatamıyorlar yaşananları diyorlar. Görmek , yaşamak çok acıtıcı.

Bu arada size ne diye hitap edelim?
Amin. Eşim döndüğünde ilk 3 gün çok gergindi. Çaresizlik çok sinir bozucu diyor. Şimdide geceleri uyumakta zorluk çekiyor dalıyor ama uykusunda inliyor rahatsız oluyor. Haberlerde yeterince üzülüyoruz. Ayrıntı anlatıp sizi daha fazla üzmek istemem. İnşallah ulkece, milletçe çabuk toparlaniriz.
Nickimle hitap edebilirsiniz.

Şişli’de sudem, sen nerdeydin? Açıkçası İstanbul’u bilmeyince bana her yer Paris
Aaa iyiymiş.
Oralar daha güvenli bir tık.
Ben de Avrupa yakasındayım.
Ama işte şu var binam sağlam olsa da çevre binalar sağlam değil nereye yıkılır yıkılmaz.
Dükkanlar desen hep kolonlar kesik.

Nerde nasıl yakalayacağı belli değil.

Ben haberlere bakmiyom artık insan çok kötü oluyor

Canım iyi düşünelim iyi olsun, kendimizce tedbirlerimizi alıp Allah’a emanet olacağız

Bugün ne film izliceksiniz ben yüzüklerin efendisini düşünüyom
Film planım yok.
Keza uyku da yattı
Kitap biraz okudum, kendimi veremedim.

Haaa bir şey sorucam Nick ın 87 ve profilinde 35 yaş yazıyor ya o kafama takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…