Canım eşim 4 kardeş, bi tane de görümcem var avukat İstanbul’da. O da 10 gün hataydaydı. Haftasonu 1 gün buraya uğrayıp döndü İstanbul’a. Oraya gidenlerin anlattıkları iç parçalayıcı maalesefMikan görümcen var mıydı?
Ben iki kardeş ve ayrılan künefeci sanıyordum.
On gün ordaysa toparlanması uzun sürer. Allah sabır versin. Şahit olanlar çok üzgün.
Kafa dağıtmak için oyalanmak şart.
Defne'ye kim bakıyor sen okulda iken?
Yeşil mercimek mi ilk defa duydum bu yemeği.
Domates çorbası ve kısır vardı.
Akşama da makarna yaparım belki.
Görümcen burda hangi semtte?Canım eşim 4 kardeş, bi tane de görümcem var avukat İstanbul’da. O da 10 gün hataydaydı. Haftasonu 1 gün buraya uğrayıp döndü İstanbul’a. Oraya gidenlerin anlattıkları iç parçalayıcı maalesef
Defne’ye annem bakıyor. Yeşil mercimekli patlıcan da yaparız Kabak da güzel oluyor. Aslında yeşil mercimeğin her hali güzel.
Tester olmadan alınca öyle şeyler olabiliyor.Pembe tonunda ruj aldım turuncu gibi çıktı minnak dertler olsun yeter ki
Amin. Eşim döndüğünde ilk 3 gün çok gergindi. Çaresizlik çok sinir bozucu diyor. Şimdide geceleri uyumakta zorluk çekiyor dalıyor ama uykusunda inliyor rahatsız oluyor. Haberlerde yeterince üzülüyoruz. Ayrıntı anlatıp sizi daha fazla üzmek istemem. İnşallah ulkece, milletçe çabuk toparlaniriz.Başın sağolsun.
Arama kurtarmaya gidenler anlatamıyorlar yaşananları diyorlar. Görmek , yaşamak çok acıtıcı.
Bu arada size ne diye hitap edelim?
Şişli’de sudem, sen nerdeydin? Açıkçası İstanbul’u bilmeyince bana her yer ParisGörümcen burda hangi semtte?
Aaa iyiymiş.Şişli’de sudem, sen nerdeydin? Açıkçası İstanbul’u bilmeyince bana her yer Paris
Babası okumamış cocuklarimda okumasın dedi ikna ettim kız vaz geçtiNeden göndermiyorlar
Ben haberlere bakmiyom artık insan çok kötü oluyorAmin. Eşim döndüğünde ilk 3 gün çok gergindi. Çaresizlik çok sinir bozucu diyor. Şimdide geceleri uyumakta zorluk çekiyor dalıyor ama uykusunda inliyor rahatsız oluyor. Haberlerde yeterince üzülüyoruz. Ayrıntı anlatıp sizi daha fazla üzmek istemem. İnşallah ulkece, milletçe çabuk toparlaniriz.
Nickimle hitap edebilirsiniz.
Hoş geldinizAa ne güzel bı topikmis yeni gördümşuralarda dolanayim ben de
Canım iyi düşünelim iyi olsun, kendimizce tedbirlerimizi alıp Allah’a emanet olacağızAaa iyiymiş.
Oralar daha güvenli bir tık.
Ben de Avrupa yakasındayım.
Ama işte şu var binam sağlam olsa da çevre binalar sağlam değil nereye yıkılır yıkılmaz.
Dükkanlar desen hep kolonlar kesik.
Nerde nasıl yakalayacağı belli değil.
Kaldı mı hala bu devirde böylesi ama öyle kafaya göre göndermemek olmazki peşine düşerler bu işinBabası okumamış cocuklarimda okumasın dedi ikna ettim kız vaz geçti
Buralarda hayla öyle leri var canım malesefKaldı mı hala bu devirde böylesi ama öyle kafaya göre göndermemek olmazki peşine düşerler bu işin
Nasıl ya kız 8 e kadar okuyup 8 de mi bıraktı okulu?Babası okumamış cocuklarimda okumasın dedi ikna ettim kız vaz geçti
Film planım yok.Bugün ne film izliceksiniz ben yüzüklerin efendisini düşünüyom
Aynen canım bende anlamadımNasıl ya kız 8 e kadar okuyup 8 de mi bıraktı okulu?
İyi de zorunlu eğitim 12 ye kadar.Aynen canım bende anlamadım
Babam kimlikte büyük yazmışFilm planım yok.
Keza uyku da yattı
Kitap biraz okudum, kendimi veremedim.
Haaa bir şey sorucam Nick ın 87 ve profilinde 35 yaş yazıyor ya o kafama takıldı.
Abimi de küçük yazmıştı askere gidemediFilm planım yok.
Keza uyku da yattı
Kitap biraz okudum, kendimi veremedim.
Haaa bir şey sorucam Nick ın 87 ve profilinde 35 yaş yazıyor ya o kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?