Senin menüler çok orijinal ya. ☺Selam kızlar..
Lotus1234 senin de dediğin gibi ben hafta sonundan hafta sonuna giriyorum resmen artık.. Normal normal olmuyor...
Böyle bir mutsuzuk çöktü üstümüze sanki..
Neyse, kalktım kahve içiyorum. Temizliğe başlamış eski abla, o gelecek.. Ben de kahvaltı hazırladım. Birlikte bir şeyler yeriz öyle baslar. Sonra ben ödev başına oturacağım. Makaleye başlamayı planlıyorum..
Eskisi gibi yemek de yaparım bugün.. Çin böreği düşündüm, uzun zaman oldu.. yanina bir taratorla güzel gider..
Benden böyle, kafam flu.. Öpüyorum sizleri
Bende yaprak çıkarıp suya koydum tuzu çıksın diye.Bugün sarma kuru dolma cacık yaptım yanına
Evdeki dağınıklığı düzelttim
Çamaşır makinesine siyahları attım
1posta topladım katlanmayı bekliyor
Bulaşık mak boşaltıp tekrar yenileri koydum
Evi havalandırdım
Müzik dinliyorum bi yandan gündeme bakıyorum
Çikolatalı muzlu sarma gibi üzeri bisküvi tozu kaplı ben seviyorum güzel :)İbiza nasıl?
Aslında dışardan tatlı almak da seçenek ben evde yapmayınca sanki tatlısız kalıyorum.
Veda mektubunu izledim şimdi bitti.
Kahve yaptım içtim bir de şimdi.
You da son sezon izleyip noktayı koyacağım.
Sen ilk sezonu izledin mi?
Yaa SudemSenin menüler çok orijinal ya. ☺
Özlemişim menülerini.
İyi ol inşallah.
Bugün şükür akşam keyfim yerine geldi hiç aç kalmadım.Yaa Sudemay nasıl isterim bir gün misafir etmek seni ama ac kalıyormuşsun amaam söyleriz bir pizza o zaman
Tiyatro ben de çok özledim.SelamlarDünkü buhran bugün yok çok şükür
Kilo aldığım için sanırım dikişlerim ağrıyor artık, sıkı bir diyet yapmam lazım.. zaten doktor da kızacak bu kiloya..
Bugün aylar sonra eşimle tiyatroya gittik.. O kadar iyi geldi kitabi tiyatro çıkışı oturduk dürüm gömdük üstüne künefe.. Yarın sıkı bir diyete gidiyorum buraya söz olsun.
Her gün de yazayım, bozarsam kizin bana..
Benden böyle canlar, iyi akşamlar öptüm sizi kocaman
Bugün şükür akşam keyfim yerine geldi hiç aç kalmadım.
Eşim halasına gitti. Haber açılmadı bu sebeple.
Rahat rahat keyif yaptım.
Çemenli bol kaşarlı tost yaptım fanta ile keyif yaptım.
Sonra siirt fıstığı vardı bolca onu bitirdim .
Gece gece diziye de yemeğe de doydum.
Pizzayı yarın yapacağım inşallah sucuk almayı unutmazsam.
Evet işte hayat şartları insanın elini ayağını kesti malesef..Tiyatro ben de çok özledim.
Tamamen tembellik ediyorum artık.
Sezon kapanacak şurda kaldı iki ay.
Bende topik peynir 6-7zeytin 1dilim ekmek 1kırmızı biber yedim 🌶 başka canım birşey istemedi tartıyı yine unuttuk :/Günaydın kızlar,
Valla 2 dilim ekmek, az beyaz peynir, 5 zeytin, 2 ceri domatesle kahvaltı ettim bugün.
Öğlen acıkırsam yulaf lapası yiyeceğim. Akşam da çorba, ızgara köfte, salata planlıyorum ama her an değişebilir
Bugün makale yazmaya devam edeceğim, bir de kitap okuyacağım. Başka planım yok. Netflix'de bu kaybolan Malezya uçağı ile ilgili bir belgesel var, eşimle akşam ona devam edeceğiz. Bizden böyle.
Herkese iyi pazarlar diliyorum
Kısmet belli mi olur .Ay yok ben, ben seni yemeğe çağırıyorum, sen orijinal buluyorsun ya menüleri, ac kalıyormuşsunbeğenmiyormuşsun anlamında ellerine sağlık bu arada ohh sedan olsun
Evet işte hayat şartları insanın elini ayağını kesti malesef..
Nilay örnek nasıl olunur podcastleri fena değil.gündelik ev işleriyle meşgul olup podcast açıcam Tülay olabilir beyhandan artık doyum aldım izlemediğim az podcasti kalmıştır farklı önerileri olan varsa açığım
İşler bitince ünv ders kitabından okumaya devam haftaiçi derslere biraz hazırlık olsun
Teşekkürle herkese iyi pazarlar
Birde bizler gibi hayatı mücadeleyle karan kadınlar var ve bu zinciri kırmış olmak bile çok önemliNilay örnek nasıl olunur podcastleri fena değil.
Ben dinliyorum mutfakta iken.
Ata yı dinledim.
Dün Gülse yi dinledim.
İlgini çeken biri varsa dinlersin.
Ünlülere baktım. Hakkaten iyi okullarda okuyup iyi eğitim almışlar. Aile genelde eğitimli iyi tabaka. Hiç bir şey öyle durduk yere olmuyor belli.
Çadırlara elektrik sayacı takıldığını duydum ölen gittiğiyle kaldı kalanlarda yaşayamıyor …Selam canlar
İyi pazarlar.
Dünkü kahvaltının aynısını hazırladım.
Bulaşığı yıkadım.
Haber bakıyorum.
Hala iç acıtıcı her yer.
Deprem bölgelerinin çok fazla ihtiyacı var hala.
İnsanın içi parçalanıyor duyduklarına.
Bugün bir adam apartmanında 40 kişi ölmüş. Ailesinden 6 kişi.Çadırlara elektrik sayacı takıldığını duydum ölen gittiğiyle kaldı kalanlarda yaşayamıyor …
Şuan herkes bir normalleşme çabasında birşeylerden ders çıkarılıyor mu sizce,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?