Sabah kuaföre gideceğim.
Bu hafta her gün işe bakımlı gitme hedefim var.
Ve hep güler yüzlü sabırlı olmaya çalışma sabırlı olmak sakin olmak hedeflerim.

Yarın kuru var.
Yanına sadece pilav ve tatlı gerek.

Sahura pizza yapacağım.
Hamur dolapta bozulmadan değerlendireceğim.
Bir de bekleyen tost ekmekleri var onları da artık yarın değerlendireyim.

Bulaşıklarım yıkandı.
Çamaşırlarım kurudu.

Yargı bitti sonunu izleyemedim.
Mavi Mucize ne oldu sahi?
Sen izliyordun
Ilgaz tutuklandı :)
Ömer'in korkunç biri olduğu ortaya çıktı. Kalbim dayanmıyor, Ceylin'i de şikayet etti. Kesiği Osman ile beraber gömüp delilleri kararttığı için. Çok karıştı her şey.

Ben de iyiyim, sen nasılsın

Aboo nereye gidecek böyle.
23.15 den sonrasını kaçırdım bende.
Eyüp imza makinesini yakmadı sanki.
Kendini kurtarmak için kenarda tutacak gibime geliyor.
Yakarken sonunu göstermediler dikkat ettin mi?
Ömer şaşırttı beni. Ceylin e saplantılı aşık gibi görünüyordu.

Ya ben neyi anlamadım.
Yekta buna DNA testi yaptırmadı mı?
Ömer öldü bu kardeşi ise nasıl Yekta çocugu sandı?

Ha bir de Esin varya Yekta nın eski asistanı filan mıydı acaba? Yoksa avukat vs mı tahminin var mı?

Mavi Mucize
Osman da tam salak ya tilt oluyorum.
O kadar halt yedi bir de utanmadan gelip aynı evde kalıyor.
Kadını kıskanıyor çapsız.

Ya Pars ın gitmesi hiç hoş olmadı.
Çok iyi oyuncu idi.
Yeni gelen savcı da kötü karakteri iyi oynuyor.
Turgut savcı zaten iyi oyunculuğu.
Ama Pars başka idi.
Pars ın cenazesini es geçmeleri de hiç hoş olmadı adam bir el ile uğurlandı resmen.
Çarşıda el evin bahçesinde el el de el.
Diziyi bıraktığı için belki de anmayı çok uzatmayıp es geçtiler.

Bu kadar organize tezgah kuran çocuk, bir DNA sonucunu mu değiştirmeyecek, hakkaten çok basit bir şeye takılıyorsun:)
İnşallah cihazı yakmamıştır Eyüp.
Parlanın yatağından çıkan çekirdek kabukları beni çok ürküttü asıl. Bu Ömer bunların evlerine kadar girip Eyüp'ü hedef göstermiş olabilir. Çınar gerizekalısı da çekirdek kabukları buldu arabanın yanında, evin önünde.
Esin dediğin bakımevindeki kadın mı? Yekta ile beraber çalışmışlar bir dönem ve ilişkileri olmuş ama çocukla ilgili Yekta'nın bile bilgisi yok hatta hatırlarsan Laçin bu çocuğu ilk getirdiğinde Yekta çok itiraz etti olamaz diye. Yaş tahtaya basmaz pek kolay kolay ama çocuk öyle büyük bir sosyopat ki.
En son nezarethanede Ilgaz bunu itip yere düşürdü ya Ceylin'in önünde. O zaman karar verdi Ceylin'i de yakmaya bence. Kendi kardeşini balkondan atıp öldürmüş. Ölen çocuk Ömer'miş. Bunun kim olduğu bile belli değil ama Yekta ile büyük bir hesabı var belli ki.

Evet Pars harika bir oyuncuydu ama olmamış işte, anlaşamamışlar. Sağlık olsun.
Ben altı sezondur yasak elma dizisini izliyorum, başrolleri onlarca kere değişti ama alıştım.
Ben herkessiz yaparım, yeter ki aksiyon olsun.
Osman haksız ve çapsız. Parlanın çıkışı çok yersizdi geçen bölüm. yok aile ortamı istiyormuş bla bla.
Annenin kadınlık gururu yerle bir olmuş.
Sen ergen tribi atıp, ben aile istiyorum diyorsun. Hayır küçük çocuk olsa anlayacağım. O ailede bir tane normal insan yok. Aylin ayrı gerizekalı, Ceylin ayrı. Anaları bambaşka deli.
Ben bu aralar Rafet amirciyim, öyle tatlı bir gıcık ki

Ooo ben baya şey kaçırmışım.
Çekirdek olayını görmedim.

Yere düşürmeyi de görmedim çok eksik izlemişim belli.
Bakım evindeki kadın Esin evet.
Belki ilaçlarla muzlu pasta ile onu da uyuşturuyor her hafta.
Off ya ailelerin elinde ne psikopatlar yetişiyor gerçekten.

Rusya da 14 yaşındaki kız kiralık katil tutup annesini öldürtmüş. Sebep sevgilisi ile görüşme dediği için. 14 yaş ne ki ya. Tüylerim ürperdi.

Ben diziyi izlerken yayını bir de kaydettim tekrar izlemek için. Kayıt olunca ileri geri sarılıyor, durduruluyor YouTube gibi
Tekrar izleyince, bir çok yeri dikkatsiz izlediğimi fark ediyorum. O nedenle kahvaltıda ya da akşam üzeri izlemek daha dinç bir zihinle izlememi sağlıyor.
Ama bu da bitiyormuş. Yasak elma da bitiyor. TV hayatım bitiyor benim de.
Başka bir şey kalmadı dizi namına. Artık gelsin belgeseller, çizgi filmler.
İnşallah yeniden Müge Anlı batağına düşmem

Sen benimle aynı kafadasın.
Yasak elmayı da Yargıyı da ilk bölümden beri izliyorum. Orda da sette kavga edip ayrılmıştı Şahika mıydı oyuncu çok yakışıyordu ya.
Damla yılmazı hiç sevmiyorum mesela.

Rafet tam bir mal
En sevdiğim oyuncu Yekta bu dizide.
Derya filan salla.
Eren de iyi.

Müge batağına hiç düşmedim şükür.

Derya ilk bölümlerde iyiydi, feminizm adına güzel mesajlar verdi. Kadının gücü vs dedik ama tırt çıktı sonra. Senaryo oturmadı çünkü. Senarist de haklı, taa kaç bölümlere gelinmiş, pat diye ana karakterin biri oyunbozanlık ediyor. Ne yapsın, sil baştan bir kurgu lazım. Ondan karıştı her şey bu kadar. Ben bu dizide Tuğçe, Yekta, Pars ve Eren'i çok seviyordum, sonra Rafet amir geldi ki inanılmaz güzel iğrenç bir adamı oynuyor:) bayıldım o tipe.
Yasak elmada da Yıldız harika biri. Ne olursa olsun sürekli eğlenecek bir şey buluyor ve hayatı goygoy.
Gerçek hayatta öyle bir arkadaşım olmasını çok isterdim. Çok eğlenceli olurdu eminim her şey. Bi de Zehra komikti. Ama gitti. bu Ömer yasak elmada da enderin oğlu yiğitti orda da gıcıktı. Gene sevmedim.
Laçin de halitin eşlerinden biriydi ve gene aynı salak tipti.
Umarım yargının finalinde yektanın diplomasız olduğu ortaya çıkar ve yargılanır.
Güzel gönderme olur

Derya ın ilk eşi gözü önünde ölmüş Pars da öldü kadının makus talihi kocasızlık ve babasız evlat oldu resmen.
Pars bence de ayıp etti.
Ne olursa olsun.
Dizi izleyen kitle için saygı için bırakmamalıydı.
Katibi de çok tatlıydı onları da hızlı harcadılar.

Yiğit orda fena değildi.
Burda çok tekinsiz.
Kuyu cinayetindeki gazeteci çocuğun karanlık yönünü vermişler işte.

Bazı oyunculara belli bir karakter oturuyor.
Hep aynı rolü veriyorlar.
Cast ajansları ortak bir çok oyuncunun zaten dikkat et.

Zehra şimdi de Ego da.

Başka dizi izlemiyorum, muhtemelen izlemem de çünkü bir çok yeni proje, daha iki ya da üçüncü bölüm gelmeden yayından kaldırılıyor. İnsanın morali bozuluyor haliyle. Eğer öyle tutmuş bir proje olur da 20 bölüm falan oynarsa, internetten izler yakalarım gündemi. Yargıyı da 18. Bölümden sonra izlemeye karar verdim ve bir hafta içinde hepsini izledim.
Neyse maç izleyen erkeklere laf ediyorduk hep maç bitiyor saatlerce günlerce kritiğini yapıyorlar diye, biz de dizi kritiği yapıyoruz
Ben biraz kitap okuyup yatmalıyım. Ay daha makyajımı silemedim.
Sana pars savcımın cümleleri ile veda edeyim.
İyi geceler can dost güzel insan :)

Ohoo ben yeni dizilerden az ondan az bundan kısa kısa denk geldikçe bakıyorum.
Ego
Çöp adam
Ömer
Egoyu komple izledim az bölüm yayınlandı henüz.

Eşim sürekli haber izler. Arada haber kritiği yaparız. Senle de yargı kritiği.

İyi geceler canım.
Makyaj yapacak enerjiyi bulmuşsun ne güzel.
Ben en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum.
Ramazandan öncedir sanırım.
Yarın başlasam iyi olacak iyice saldım bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…