Yaaa ev deme benimki de dandini dastana modunda.Merhaba, şimdi çamaşırları serdim, markete alışverişe gidiyorum. Akşam yemeğinde yalnızım, artık Allah ne verdiyse onu yiyeceğim. Hiçbir fikrim yok.
Mutlu Cumartesiler...
Daha dişlerimi yapmadılar. Son on gün diye tahmin ediyorum. İnşallah bayrama kadar olur da bayramlık ağzımı açarım hahahYaaa ev deme benimki de dandini dastana modunda.
Her gün 6 saat uyumak yeterken bugün 8 saat kesmedi. Mayışık mayışık geziyorum.
Dişin normale bindi mi yemek yiyebiliyor musun rahat?
Kuzum iyi haftasonları@TILSIMSIZMASAL @Aysen012kavs-i kuzah @sel Mavi Mucize @belleza Kmsl Hnd @Anka
sekersizcikolata @Keira- @RuhuParisienneOzuTurk
Kızlar nasılsınız?
Hafta sonu nasıl geçiyor?
Akşama ne var menüde?
Şimdi iyiyim şükür.Kuzum iyi haftasonları
Yakın arkadaşımızın düğünü var bugün birqzdan kuaföre gideceğiz
Sabah regl oldum niyetli değilim bugün kolay olasın diye domates soslu spagetti yaptık
Sen nasılsın
Ayy senin arkadaşın olmak lazım.Iyi hafta sonları kızlar
Benim misafirlerim vardı yinee... ama yakın arkadaşımdı öyle çok kasmadım o yüzden..
Şimdi gittiler ve yorgun hissediyorum.. Aşırı da başım ağrıyor.. öyle işte kızlar..
Umarım güzel bir pazar geçiririz birlikt e
Ben de çok rahat edemedim açıkçası. Hani belki bir çay vs olur da, yatılı hoşuma gitmezdi bu durumda.Kızlar bugün ne oldu?
Eşimin ünv den bekar bir arkadaşı oğluyla kayınvalideye iftara gelmiş.
Eşi vefat etmiş daha önce.
Neyse eşimle konuşmak istemiş.
Görüntülü konuştular.
Eşim de salak lafın gelişi yolun düşerse beklerim demiş. Kız da direk atlamış zaten iki haftada bir ordayım diye.
Tabi ben cool takılamadım. Öz güvenli öz güvenli iyi gelsin diyemedim. Yatılı vs ben misafir istemiyorum dedim.
Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?
Daha önce de yine ünv den başka bir arkadaşına sosyal medyadan yazmış. Onun karısı da rahatsız olup cevap vermiş mesafe koymuş.
Aa sudemcim ben yokum burda@TILSIMSIZMASAL @Aysen012kavs-i kuzah @sel Mavi Mucize @belleza Kmsl Hnd @Anka
sekersizcikolata @Keira- @RuhuParisienneOzuTurk
Kızlar nasılsınız?
Hafta sonu nasıl geçiyor?
Akşama ne var menüde?
Haklısın canimKızlar bugün ne oldu?
Eşimin ünv den bekar bir arkadaşı oğluyla kayınvalideye iftara gelmiş.
Eşi vefat etmiş daha önce.
Neyse eşimle konuşmak istemiş.
Görüntülü konuştular.
Eşim de salak lafın gelişi yolun düşerse beklerim demiş. Kız da direk atlamış zaten iki haftada bir ordayım diye.
Tabi ben cool takılamadım. Öz güvenli öz güvenli iyi gelsin diyemedim. Yatılı vs ben misafir istemiyorum dedim.
Sizce haksız mıyım?
Çok mu abartmışım?
Daha önce de yine ünv den başka bir arkadaşına sosyal medyadan yazmış. Onun karısı da rahatsız olup cevap vermiş mesafe koymuş.
Eşimde şok oldu.Ben de çok rahat edemedim açıkçası. Hani belki bir çay vs olur da, yatılı hoşuma gitmezdi bu durumda.
Bence abartmamışsın.
Kız sen zaten online sın gün içinde.Aa sudemcim ben yokum burda
Geçmiş olsunBu hafta annem babam geldi. İki iftar yaptık derken bizi de onların yaşadığı ilçede iftara çağırdı tanıdığımız.
Eşim ve kızım kaldı, biz oğlanlarla gittik. Hava dengesiz. Ben de üşüdüm. Baktım üşütme hali tekrarlanacak gibi, kardeşime beni eve bırakması söyledim. Pazar akşamı dönecektik güya, nasip değilmiş. Annemlerin evi soğuk geldi. Bizde soba olunca sobayı eşime yaktırıp, nurofen atıp yattım. Ara ara kalkıp makineye çamaşır, bulaşık atma işlerini yaptım. Çocuklara serdirdim. Bulaşık makinesini boşalttırdım. İşi de yapmazsam amip gibi ürüyor,
Çocuklar acıkınca da haşlanmış nohuttan yemek yapıp yanına pilav ekledim. Bugünü de böyle yarı iş yapmalı, çokca dinlenmeli geçirdim.
Ferritin 2.2 ye düşmüş. Üzerine regl oldum 3 gündür. Karışığım bakalım. İnşallah çabucak toparlarım.
Ayhh bu erkekler.Eşimde şok oldu.
Bilsem demezdim düşünemedim dedi.
Kadın da hani nezaketen kısmet inşallah filan dese amenna.
Zaten iki haftada bir istanbul a geliyorum demesi.
İş için zırt pırt burdaymış.
Ya belki her gelmesinde otelde kalıyor belki çaya yemeğe belki yatılı ama ben hoşlanmadım.
Ne işi var ne gerek var?
Eşimde dışarda filan görüşsek mı filan.
Ama ben öfkelendim.
Sonra baya güldü.
Kıskanmam hoşuna gitti.
Neden bu kadar kıskandın muhabbeti yaptı.
Kan ilaçları benim değerleri yükseltmiyor pek. Hemotolojiye git dedi dr um. Dahiliye sevk ediyormuş. Hem regl hem de böyle olunca gidesim gelmedi. Başka bir yere gitmem gerek Hemotoloji için. Toparlanayım, gideceğim inşallah.Geçmiş olsun
Kan ilacı al kesin. Gıda takviyesi ile yerini dolduramazsın. Hatta kan iğnesi filan bile olabilir. Ablam oluyor ayda sürekli. Yurt dışındaki.
Allah şifa versin inşallah.
Benim evde göçüyor üç kişi senin beş düşünemiyorum. Bir de çocuk sayısı bereketli.
Benim oğlanın odası çöplük gibi.
Şaka yapiyom canım günüm çok hareketli geçtiKız sen zaten online sın gün içinde.
Orda epeydir görüşemediğim arkadaşları etiketledim.
Ablam adet azaltıcı ilaç filan da alıyor. Kanaması az olsun diye.Kan ilaçları benim değerleri yükseltmiyor pek. Hemotolojiye git dedi dr um. Dahiliye sevk ediyormuş. Hem regl hem de böyle olunca gidesim gelmedi. Başka bir yere gitmem gerek Hemotoloji için. Toparlanayım, gideceğim inşallah.
Ben de geçen yıldı sanırım. Kan serumu yemiştim. Babam da kansız. Acaba genetik mi diyeceğim de öyle taşıyıcı falan da çıkmamıştım. Bakalım hayırlısı
Geçmiş olsun ablana da. Çocuklar odalarını keyiflerine göre topluyor. Mutfağı eşime topla dedim de bence ondan da erken yattı. Kaçtı
Sahurda kendi uğraşır artık.
Benim az olur.Ablam adet azaltıcı ilaç filan da alıyor. Kanaması az olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?