Doğal yoldan kilo ver. İçecekler metabolizmayı bozuyor.Selam kizlar.
Bu gün lazer epilasyon randevum vardı oraya gittim. Biraz dolaştık çarşıda kozmatikciden bı kaç parça birşey aldım.
İki hafta önce saçlarımı kestirmistim herkesten çok güzel şeyler duyuyorum. Özgüvenin yükseliyor. Birde birşeyler içmeye başladım. İsmini yazmam da sakınca var mı bilmiyorum o yüzden yazmayayım. Onları içmeye başladığımda 83.750 kg dim. Ayın 18 inde bir ay olacak 79.5 e düşmüşüm. İncelmem çok iyi. Herkes farkedip soruyor. Buna ihtiyacım varmış o kadar mutluyum ki. Umarım bayramda cozutmam
İnan o kadar denedim ki... İki kere diyetisyene gittim. Yok yine yok yine yok. Çünkü boğazımı tutamıyorum. Bu da doğal falan filanDoğal yoldan kilo ver. İçecekler metabolizmayı bozuyor.
Bir günde almadık o kiloları o yüzden bir günde veremeyiz.
Saçını güle güle kullan.
Kesinlikle iki hoş söze o kadar ihtiyacımız var ki.
Boğazını tutma.İnan o kadar denedim ki... İki kere diyetisyene gittim. Yok yine yok yine yok. Çünkü boğazımı tutamıyorum. Bu da doğal falan filan
Slmlar
Tatil başladı çok şükür
Bugün annemle ve kayınvalidemle pazara gittik. Annem bazı ihtiyaçları aldı memlekete götürmek için.
Valizleri hazırladım bugün. Pazar günü gideceğiz inşallah yarın eşimin ehliyet sınavı görevi var. Yarın temizlik yapacağız ev temiz kalsınmış annem öyle diyorçocukların tırnak kesimi banyo vs yaptıracağım. Kızımı kontrole götüreceğim bi de sabah. Onun dışında yengem annemin evini temizlemiş canım benim ya o kadar mutlu oldum ki. Bir çok şey kırılmış ortalık korkutuyordu çocuklarla zor olacaktı Allah bin kere razı olsun
Beslenme konusu konuşulmuş ben de artık bayramdan sonra inşallah toparlayacağım o konuyu. Baya pufidik hissediyorum bu aralar kendimi
Yaaa o senin tatlılığınYa sen nasıl tatlı bir insansın.
Çevren de hep birbirinden tatlı.
Yengenin eli öpülesi
Ayyy sudem çok heyecanlıUygulamadan kitap seçeyim bari.
Yeni kitap alana kadar.
Kızlar ben hala regl olmadım.
Kafamda deli sorular.
Hayırlısı bakalım.
Allah başınızdan eksik etmesin.Yaaa o senin tatlılığın
Yengem öyledir ya dayımın eşi, annemle çok yakınlar kardeş gibiler diyebilirim ben de çok severim her zaman destekçim olmuştur sağ olsun, kızı da öyle okurken atanırken evlenirken hep yanımda oldular
Yok bir şey.Ayyy sudem çok heyecanlıvar mı kasıklarda kımıltı vs
Güldürdün beniAllah başınızdan eksik etmesin.
Yenge diyince insanın tüyleri bir diken diken oluyor.
Tilt olurum ben çevremde hiç normal tatlı yenge yok
Ayy hadi inşallah sağlıklı bir bebiş yoldadır ya ne zaman test yapacaksınYok bir şey.
Bakalım belki de gecikti.
Geçen sene ara tatilde de hamileydim.
Benim doğurgan ayım diyorum artık bu sefer de denk gelirse.
Oğlum ve kızımda hep şubat hamilesiydim.
Ayy hadi inşallah sağlıklı bir bebiş yoldadır ya ne zaman test yapacaksın
biraz karbonhidrat bağımlılığım var. ondan vazgecebilsem zaten diğer konularda problemim yok.Boğazını tutma.
Besin çeşidini değiştir.
Yediğin saatleri değiştir.
ne okuyordun?Sonunda kitabı bitirdim.
Kütüphaneden kitap almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?