Doğal yoldan kilo ver. İçecekler metabolizmayı bozuyor.

Bir günde almadık o kiloları o yüzden bir günde veremeyiz.

Saçını güle güle kullan.
Kesinlikle iki hoş söze o kadar ihtiyacımız var ki.

Doğal yoldan kilo ver. İçecekler metabolizmayı bozuyor.

Bir günde almadık o kiloları o yüzden bir günde veremeyiz.

Saçını güle güle kullan.
Kesinlikle iki hoş söze o kadar ihtiyacımız var ki.
İnan o kadar denedim ki... İki kere diyetisyene gittim. Yok yine yok yine yok. Çünkü boğazımı tutamıyorum. Bu da doğal falan filan

Slmlar
Tatil başladı çok şükür
Bugün annemle ve kayınvalidemle pazara gittik. Annem bazı ihtiyaçları aldı memlekete götürmek için.
Valizleri hazırladım bugün. Pazar günü gideceğiz inşallah yarın eşimin ehliyet sınavı görevi var. Yarın temizlik yapacağız ev temiz kalsınmış annem öyle diyor çocukların tırnak kesimi banyo vs yaptıracağım. Kızımı kontrole götüreceğim bi de sabah. Onun dışında yengem annemin evini temizlemiş canım benim ya o kadar mutlu oldum ki. Bir çok şey kırılmış ortalık korkutuyordu çocuklarla zor olacaktı Allah bin kere razı olsun
Beslenme konusu konuşulmuş ben de artık bayramdan sonra inşallah toparlayacağım o konuyu. Baya pufidik hissediyorum bu aralar kendimi

Ya sen nasıl tatlı bir insansın.
Çevren de hep birbirinden tatlı.
Yengenin eli öpülesi

Ya sen nasıl tatlı bir insansın.
Çevren de hep birbirinden tatlı.
Yengenin eli öpülesi
Yaaa o senin tatlılığın

Yengem öyledir ya dayımın eşi, annemle çok yakınlar kardeş gibiler diyebilirim ben de çok severim her zaman destekçim olmuştur sağ olsun, kızı da öyle okurken atanırken evlenirken hep yanımda oldular

Allah başınızdan eksik etmesin.
Yenge diyince insanın tüyleri bir diken diken oluyor.
Tilt olurum ben çevremde hiç normal tatlı yenge yok

Günaydınlar
Güne hızlı bir başlangıç yaptım. Önce kişisel temizlik bakım işleri. Makine çamaşır attım. Sonra kızımı doktora götürdüm. Ordan çıkıp eczane aradım. İlaçları alıp 2 kişiye hediye almam gerekiyordu onları aldım. Sonra ekmek alıp eve geçip çocuklarla kahvaltı faslı. Annem çamaşırları serdi. Şimdi kalkıp evi süpüreceğim annem silecek. O silerken lavabo WC’leri yıkarım. Çocukları akşama doğru yıkarım. Güzel bir gün diliyorum herkese

Günaydın. Üst caddedeki ana yola bir haftadır asfalt çalışması yaptıkları için bütün arabalar evin önünden geçiyor, her yer toz içinde. Temizlik yapayım diyorum, ertesi gün gene aynı olacak. Belki yarın biter bu yol çalışması. Ben de tüm gamsızlığımla kahvaltı hazırladım. Ev de bir gün daha toz olsun ne yapayım?
Gene saat 2'de dişçi randevum var. Bu kez son işlem biliyorum. Gene bir aksilik olmazsa, eve implant kaplama dişlerim ile geleceğim ve sonra umarım konuşmayı ve alışmayı çabuk başarırım. Çizgi film Silvester kedi gibi konuşuyorum o dişlerle
Eşimin uzun süre alay konusu olacak gibiyim bu dişler yüzünden. Randevum 2'de. O zamana kadar mutfağı toparlayıp biraz kitap okumak istiyorum. İyi ki dün çamaşır, nevresim değiştirme işlerini halletmişim.
Eşime hediye almam lazım, ilk evlilik yıldönümümüz olacak ve birkaç günüm kaldı. Gene köşeye sıkıştım.

Boğazını tutma.
Besin çeşidini değiştir.
Yediğin saatleri değiştir.
biraz karbonhidrat bağımlılığım var. ondan vazgecebilsem zaten diğer konularda problemim yok.
Mesela sebze cok tüketirim severim, ama mutlaka ekmekle tuketirim bol ekmekle. et ürünleri özellikle kırmızı et çok severim ama bol ekmekle tüketirim. Gece yemek yeme alışkanlığım yoktur. gazlı içeceklerden hazetmem. ama hamur içi zaafım. Tatlı için çıldırmam sütlü tatlılar tercih ederim. ama karbonhidratlar beni mahvediyor. Ne yazık ki bununla beraber insülin direncim sınırda. doktor geri dönüşün olmaz dikkat edeceksin diyet uygulayacaksın dedi.

aayyy doktora anlatır gibi uzun uzun anlattım kusura bakma sudem34

Benimde bugün planım çocukları yeni açılan kütüphaneye götürmek. Aynı bina içinde mescidi aksa-kudüs müzesi ve büyük maketi varmış. ordan biraz parka götürüp kayınvalideme geçicem. Muhtemelen bu aksam orda kalırız. hava durumuna göre süre değişecek. Hava güzel olursa bir iki gün kalırım muhtemelen. Bahçe güzel çocuklar oynuyorlar bahçede. Kedi de var iyi vakit geçiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…