Bilmiyorum.

Ama bence sebebe değil şu an çözüme odaklan.

Kayınbabamın bir lafı var rahmetlinin.
Olmuş ile ölmüşe çare yok.

Genetik de olsa sonradan da olsa artık sebebin hiç önemi yok. Ben de çok gereksiz sorgulama yaparım çocuk hasta olur vay neden oldu gibi.

Tedavisi olan bir durum araştırıp uygun tedaviyi uygulayacaksın.

Sen çok ilgili donanımlı bir annesin.
Evlatlarının hepsini ayrı ayrı düşünüp elinden gelenin en iyisini yapıyorsun .

Yüz yüze eğitime ne zaman geçeceksin?

Sesler çıkarıyor ama net düzenli değil baba mama diyor dede diyordu bazen ama geçen haftalarda ateşlendi ilaç falan aldı ondan sonra biraz azaldı akıcılığı birde elalemin çocuklaro çok rahat kelimeler söyleyince insan merak ediyor.nasıl hızlandırılabilir diye
Haklısın ilaçlarla etkileşim yapabiliyormuş dünde yedim inşallah birşey olmaz

Güzel sözlerin ve kayınbaban beni motivasyon etti. ☺
Doğru diyorsun, olan olmuş. Önümüzdeki maçlara bakacağız.
Yüzyüze yılan hikayesine döndü. Birkaç gün içinde üç karar değiştirdi senato.
Yüzyüze eğitim var. Vazgeçtik, yok. Var ama devam zorunluluğu yok. İster online ister yüzyüze. Ama sınavlar online...
Yurta kalan depremzedelere de "Ağustosa kadar kalabilirsiniz." demişler. Kafadan yüzyüze yok o zaman .

Geçen bir hoca gelince biz buralı arkadaşlarla gittik hemen. Koca okul bomboştu. Üç kişiydik. Hem bize anlattı, hem de online açtı.
Sistemsiz eğitim sistemi

Gidip çay kahve içip ders dinliyorduk. Arkadaşlar da yaşça büyük ya da evli. En azından 2.üniversitesini okuyan arkadaşlardı. O yüzden aynı dili de konuşuyorduk. Az mevcuttur ama kaliteli bir sınıftı.
Hatta kısır yapmıştık. Hocalarla çay da demleyip içmiştik.

Uygulama bahçesi, seraya yeşillikler dikmiştik. Hepsi kurudu
Tarhun diyecektik. Saksılarını ayarlamıştık.
Nasipten öteye yol yok işte. Rabbım gördüğümüzden geri koymasın hayırlısıyla. Bu günümüzü aratmasın.

Dün kardeşimin doğum günüydü. Bugünse babamın.
Kardeşime sinekkapan bitkisi aldım. Acaba bana hangi değişik hediyeyi aldın, merak ediyorum dedi.
Babama saat aldık. Ama iki hediyede de kargolar getirmedi. İnşallah pazartesi ulaşır ellerine. Kardeşimin tepkisini merak ediyorum.☺

Ablanın marjinallik seviyesini biliyor kardeş.
Huzurla yaşasın ailen.

Ünv. de ortak dile sahip olduğun kişiler olması güzel.
Sosyalsin baya.
Ben çok asosyalim valla.
Kısır da çok severim bayadır yapmıyorum.

Ünv. de bitkiler seneye inşallah gönlünüzce yetiştiriesiniz.

Benim kp alem insandı. Çok hata yapardı sonrada öyle derdi. Fırça yiyince. Benim arabaya önceki sene bir sürü gereksiz masraf yaptı. 3 e yapılacak şeyi 1 e yaptırdı. Sonra onlar çöp yine 3 en yaptırdık öyle düşün. Oldu sana 4
Başka şeyler de var. İyi insandı. Yemeyi içmeyi yedirmeyi çok severdi nur içinde yatsın.

Beyhanım yeni podcast yayınlamış.
Bildirim geldi.
Müsait olunca dinleyeceğim.

Bugün pazara gittim.
Sebze aldım biraz.
Salı yeğenim gelecek.

Evim temizlenmesi gerek.

Beyhanım yeni podcast yayınlamış.
Bildirim geldi.
Müsait olunca dinleyeceğim.

Bugün pazara gittim.
Sebze aldım biraz.
Salı yeğenim gelecek.

Evim temizlenmesi gerek.
Ev Temiz olsa yemek hazılama bana mesele değil ama hepsi beraber zorluyor beni. Sanırım çocukların da küçük olmasının etkisi var.
ondan da bu yıl iftar davetleri vermedim. Tabi hastalığın da etkisi oldu. Genel olarak da geçmiş yıllar gibi gel git ler yok çevremde.

Her yıl apartmanı organize eder, herkes seçtiği yemeği yapar, bahçeye iner, apartmanda iftar yapardık. Bu yıl dışarıda oturma havası olmayınca kaldı malesef. İftar yerine bahçede kahvaltı yapmayı düşünüyoruz bayram geçince.

Ablayı marjinal bulan çok, haklısın.
Bana da normal gelen hallerim. ☺ Ah bu hallerim
Benimde asosyal olduğum bir zamanda "noluyo yaa" diye sınava girip üniversiteye karar verdim. İnsanlarla ilişkileri seviyorum ama yaşa bağlı kaliteli yalnızlık da tercihim. Anlamsız Kalabalıklar artık beni yoruyor. Beni motive etmiyor. Gereksiz zaman kaybı...

Senin kayınbabayla babam aynı dönemin insanı gibiler. O da öyle. Çözüm bulacağım diye daha çetrefilli işe sokuyor meseleleri. Kısa yok diye girdiği yollarda daha fazla zaman kaybederiz. Ama o sözüm ona iki kırmızı ışık beklememiştir sorduğumuzda.
Allah sizi Cennet te kavuşursun. Babama da hayırlı ömürler versin.
Bizimki Nasrettin hoca gibi, özlü sözü, atasözü, fıkrası, muhabbeti boldur.
Hatta aramızda espri konusu olmuştu "babamın Nasrettin hoca nın eşeği" diye. Annemin gözlerinden çıkan şimşekler bizi durduruyordu.

Geçmiş olsun.
Sakıncası yoksa neyin var?
Biyolojik mi rahatsızlık?

Selam canlar

İki makine çamaşır katladım.
Tezgahı ovaladım.
Şu kaplarını yıkadım.
Arıtıcının sağını solunu yıkadım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Eski süpürge çöp oldu.
Yeni süpürgeyi açtık.
Eşim yatak odasıyla çocuk odasını süpürdü.
Ama yalap şalap hiç detay yok.
Televizyonun tozunu aldım.
Evde daha çok detay var el atılması gereken.

Ben ne anlarım, buradan bir üyemizin jesti olmuş. Oksijensizsu kardeşim. İki günde anladım pro üye olduğumu, teşekkür ederim.
Akşam yargıyı izliyoruz değil mi Sudem?
Bir dahakine de bana jest yapacağını söyledi

Yoğundun galiba.

Tamamdır akşam yargı

Geçmiş olsun en kısa sürede yoluna koyacak gücü ve netliği bulursun umarım

Selam

Camların tozunu aldım.
Bir tane sinekliği banyoda yıkadım.
İki odanın perdelerini yıkadım, astım.
Evi süpürdüm.
Süpürgenin filtresini boşalttım.
Topladım
Duvar yine nem olmuş az sildim.
Banyoyu yıkadım.

Yüzmeye eşimi yolladım. Nazlana nazlana gitti. Hava al, dışarı çık filan diye numara çekti de yemezler.

Banyo yapıcam bir o kaldı.

Dün gece normal saatlerde yattım biraz erken kalktım ama boğazım kıpkırmızı feci bitkiseli ilacı dayıyorum ama bakalım inşallah yarına kadar geçer bugün alese sınavın gidemedim artık Ağustos ayına kaldı hayırlısı bakalım

Tvde marie curie hayatını izledim çok etkileyici güzeldi, halsizlik olmasa kalkıcam evi topluycam ama her yer her yerde malesef

Aşırı sıkıldım.Biraz terleyip duşa gireyim en iyisi bu hastalık çıksa bari

Eline sağlık okuyunca yaptığın temizliği ben rahatladım doğrusu elimde limonlu suyumla dolanıp duruyorum bir ara uyuyakaldım 1,5 saat aklım gitmiş

Pro üye özelliği gelince ne oluyor ?
Benim nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir fikrim yok henüz ama avantajları varmış. Misal banlanınca, kefaretini ödeyip ahhaaha yok pardon başka şeyler. Henüz keşfetmedim fırsat bulup ama çözeceğim.
Bir dahakine de bana jest yapacağını söyledi

Yoğundun galiba.

Tamamdır akşam yargı
Hadi hayırlı uğurlu olsun şimdiden sana da. Yoğundum çünküüüüü
Nihayet dişlerim yapıldı
Dünden beri onlara alışmaya çalışıyorum. Sürekli ayna karşısındayız, hem güzel hem yabancı garip bir his.
Nihayet bitti o çile dolu beş ay, sürekli dişçiye git gel rezaleti. Yemek yiyememe çilesi.
Derin bir oh çektim. Şimdi akşam akşam eşimi işe uğurladım ev süpürüyorum. Bunu da bayram temizliğine sayarım

Eline sağlık okuyunca yaptığın temizliği ben rahatladım doğrusu elimde limonlu suyumla dolanıp duruyorum bir ara uyuyakaldım 1,5 saat aklım gitmiş
Off benim de beynimi kemiriyordu.Sabah uyumamadım.Her yer her yerdeydi. Benimkine söylesem nazlı tavuk. Tembel şey. Azcık yer süpürdü yattı hemen sabah. O da bişeye benzese bari yalap şalap. Keşke şöyle temiz titiz bir adam olsaydı benden önce perde nerde çıkarıp yıkasaydı.

Ayrık dişin hani daha güzeldi
Estetik oluyor güzel yapıyorlar ya.
Keyifli günlerin olsun.

Bence de bayram temizliği.
Zaten şurda ne kaldı.

Kızlar pro olunca iki mesaj arası bekleme süresi yok.
Forumlarda gizli gezebiliyorsun.
Açık gezenleri görüyorsun.
Yazı yazarken renk sabitleme özelliği var.

Lotus1234

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…