- 29 Ocak 2017
- 4.429
- 8.460
- 158
iyiyim hamdolsun. iki çocuklu çalışan kadın olmak yorucu geçiyor, yazamıyorum pek. sana saygım sonsuz, nasıl gidiyor üç çocuklu hayat? defne nasıl? annen memlekette mi kaldı, defneye kim bakıyor şimdi?Sen nerelerdesin? Yeni şehre alıştın mı? İki çocuklu yaşam nasıl gidiyor ?
kendime yine ufak hedefler belirleyip gelmeyi istiorum burayaa, yoksa iş yapamıyorumSen nerelerdesin? Yeni şehre alıştın mı? İki çocuklu yaşam nasıl gidiyor ?
Seni çok iyi anlıyorum zordur tabi. Bebeğe kim bakıyor? Defne iyi annem evine döndü. Kayınvalidem hastalandı. Kayınvalidemin iyileşmesini umuyorum o bakacak normalde ama bakalım süreç ne gösterecek.iyiyim hamdolsun. iki çocuklu çalışan kadın olmak yorucu geçiyor, yazamıyorum pek. sana saygım sonsuz, nasıl gidiyor üç çocuklu hayat? defne nasıl? annen memlekette mi kaldı, defneye kim bakıyor şimdi?
Gel gel insan motive oluyorkendime yine ufak hedefler belirleyip gelmeyi istiorum burayaa, yoksa iş yapamıyorum
Sağol İnci ❤hayırlı olsun sudemcimm, kaç haftalık? uzun zamandır girememiştim, bu sabah girdim ve bu mutlu haberi gördüm :)) sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Sebze sevmeyen ahali ile imtihan olacağım demek ki.Mevsime ya da buzluk durumuna göre değişiyor. Yeşil fasülye, bamya, kabak, patlıcan, yeşil börülce,karnabahar, kavurması yapılacak otlar, pazı, ıspanak vs
Pilav olarak: pirinç, domatesli bulgur pilavı, şehriyeli bulgur pilavı, mercimekli bulgur pilavı şeklinde çeşitlendirmeye çalışıyorum. Benimkiler bulgur pilavını çok seviyor.
günaydın ben de ElazığdanBayram için
Içli köfte yapıldı
Misket köfte
Lahana sarması
Hoşaf yapıldı gerisi yarına çok yoruldum şimdi kahve keyfi yapicam
Hoş geldinizgünaydın ben de Elazığdan
Slm hoş geldiniz aile gibiyiz burdaBu topiği takip etmeyi seviyorum ya,sudem34 günlük rutinlerini okumak çok hoşuma gidiyor. Bugün gelmişken selam vereyim dedim. Gününüz iyi olsun hanımlar.
bakıcı bulduk o bakıyor. çok geçmiş olsun kv ne de inşallah kısa sürede iyileşirSeni çok iyi anlıyorum zordur tabi. Bebeğe kim bakıyor? Defne iyi annem evine döndü. Kayınvalidem hastalandı. Kayınvalidemin iyileşmesini umuyorum o bakacak normalde ama bakalım süreç ne gösterecek.
Teşekkür ederim ❤Bu topiği takip etmeyi seviyorum ya,sudem34 günlük rutinlerini okumak çok hoşuma gidiyor. Bugün gelmişken selam vereyim dedim. Gününüz iyi olsun hanımlar.
Geçmiş olsun, aman hasta olmaSelam canlar
Boğazım acıyor.
Hemen elma sirkeli su içtim.
Ceviz kırdım.
Organik yumurta pişirdim.
Ihlamur demledim.
Şimdi kahvaltı zamanı.
Canım aman hasta olma 2 canlısın dikkat etSelam canlar
Boğazım acıyor.
Hemen elma sirkeli su içtim.
Ceviz kırdım.
Organik yumurta pişirdim.
Ihlamur demledim.
Şimdi kahvaltı zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?