Arada bir kaçamakta mı yasak yoksa kendin mi kendini kısıtladınHahahahaha birak buzlukta kalsincekirdekte yok yavrum. Asiri kalorili cekirdek 300-400 kalori fln oyuzden dont
Ay ya ben yemiorum ve manti pizza hamburger okdr cok ozlediM ki bunlari ufff bi de sosisya benim anladigim kadariyla hamilelikte yiyince extra kilo alinio. Ben tartiyla olculuyorum vazi seyleri kirdim iyce su icsem yariyor cunku. Bence seninde boyle. Ondan aliyosun
Ah ah bide bana sorGünaydın güzellikler
Yeni uyandım hayla yataktayım
Hiç kalkmak istemiyom
Uyku çok güzel ya
Çok düşük değil mi yaaaAha
Tansiyonu da ölçtüm valla
96
59
Kalp de 80✌
İste bilemedim ben de ya. İyice buyuyunce bidey yapmam gerekicek ama. En cok yazlik ev arasi rahatsiz oluyorum suan uzun suruyo die. Bukucam bi care.Benim ilk alınca direk şöför koltuğuna taktı eşim kendim kullanırken takıyorum sadece.
Bazen oğlumu öne atıp arkaya geçiyorum ben sürmüyorsam
Cumartesi pazar pzt ne yiceksin mesela sen? Sali gunu sana protein acigi var. Mesela.Haftalık yemek planı yaptım plan
Sebze yemekten sıkıldım bu hafta biraz ara verip bakliyat ağırlıklı gitmek istiyorum.
Cumartesi:Tirit, kısır, domates çorbası
Pazar:Keşkek, cacık
Pazartesi:Kalan yemeklere yancı
Salı:Bezelye, semizotu
Çarşamba:Kuru fasülye, pilav, salata
Perşembe :Artan yemeklere yancı
Cuma: Fırında köfte, pilav, salata
Cuma oğlum kampta olacak inşallah.
Çarşamba cuma menüsünü değiştirebilirim belki.
Taslak hali bu illa oynama olur.
Ben yemiyorum bi de kacamak gunu de yok aslinda. KuzuArada bir kaçamakta mı yasak yoksa kendin mi kendini kısıtladın
Yok Tümay ı'm benim ideal tansiyonum 10-6 dir.Çok düşük değil mi yaaa
Cumartesi Kısırı bol sebzeli yapıp domates çorbasını da unsuz yapmayı düşünüyorum.İste bilemedim ben de ya. İyice buyuyunce bidey yapmam gerekicek ama. En cok yazlik ev arasi rahatsiz oluyorum suan uzun suruyo die. Bukucam bi care.
Cumartesi pazar pzt ne yiceksin mesela sen? Sali gunu sana protein acigi var. Mesela.
Ben yemiyorum bi de kacamak gunu de yok aslinda. Kuzu
Anladım bünyeden bünyeye değişiyor o zaman benimde hep 12-8 11-7 civarı olur kalbim hep hızlı malum panik atakYok Tümay ı'm benim ideal tansiyonum 10-6 dir.
11-12 olsa bana yüksek yani.
Yıllardır böyle hep.
Makinem de iyi yani öyle dandik bişey değil medikal koldan şişmeli ölçenlerden oğluma hamileyken almıştım iyi ki bunu kimseye vermemişim
Cumartesi Kısırı bol sebzeli yapıp domates çorbasını da unsuz yapmayı düşünüyorum.
Pazar Keşkek zaten ful lop et nohut ve buğday çok faydalı ideal yani. Fırında da pişiyor.
pazartesi de keşkek de domates çorbası da kalır. Yani yoğurt peynir cacık kefir süt illa eklerim yanına bir şeyler.
önerin varsa alayım ama
Cumartesiye kisirin yanina yani protein ekle. Dioki hukya boyle oldugunda mesela kiyma kavur 100gr onu ye seklinde. Keskek de kalorilidir die dusundumkan sekerini yukseltir gibi geldi ama sen bilirsin dene bakalim biYok Tümay ı'm benim ideal tansiyonum 10-6 dir.
11-12 olsa bana yüksek yani.
Yıllardır böyle hep.
Makinem de iyi yani öyle dandik bişey değil medikal koldan şişmeli ölçenlerden oğluma hamileyken almıştım iyi ki bunu kimseye vermemişim
Cumartesi Kısırı bol sebzeli yapıp domates çorbasını da unsuz yapmayı düşünüyorum.
Pazar Keşkek zaten ful lop et nohut ve buğday çok faydalı ideal yani. Fırında da pişiyor.
pazartesi de keşkek de domates çorbası da kalır. Yani yoğurt peynir cacık kefir süt illa eklerim yanına bir şeyler.
önerin varsa alayım ama
89 iyi mi kotu mu cok hakim degilim degerlereSelam canlar
Bugün uyudum 9 a kadar dinlendim biraz.
Gamze aklıma düşürdü dün bizimkilere keşkek yaptım.
Kendime peynirli omlet yaptım.
Şimdi çay keyfi
Açlık şekerim iyi 89 çıktı.
90ın üzerine çıkmamalı demişti doktor Bana 100den sonrası büyük sıkıntıCumartesiye kisirin yanina yani protein ekle. Dioki hukya boyle oldugunda mesela kiyma kavur 100gr onu ye seklinde. Keskek de kalorilidir die dusundumkan sekerini yukseltir gibi geldi ama sen bilirsin dene bakalim bi
89 iyi mi kotu mu cok hakim degilim degerlere
Açlık 95 altıCumartesiye kisirin yanina yani protein ekle. Dioki hukya boyle oldugunda mesela kiyma kavur 100gr onu ye seklinde. Keskek de kalorilidir die dusundumkan sekerini yukseltir gibi geldi ama sen bilirsin dene bakalim bi
89 iyi mi kotu mu cok hakim degilim degerlere
Anladim hep altinda kalsin insallahAçlık 95 altı
Tokluk 130 altı olmalı
İyi ikiside.
Biberli yoğurdum var dolapta.
Kavurma var hazır lazım oldukça eklerim.
Menüleri yazdım da valla totuyu kaldırıp yemek yapmak lazım. Daha pazara gidilmedi.
Ayy bir ara bizde öyle karta yüklenmek ten nakit fazla ayırmıyorduk şimdi akıllandım ayın 15 inde bir aylık pazar parası ayırıyorum.Anladim hep altinda kalsin insallah
Ben de burada pazar buldum ama sorun su param yokmusalabildigim kdr aldim en son 2 seftali alirken goeuldum arabaya kosarak kactim ordan migrosa gittim kartimla krallar gibiydim geldm smdi balik yaptilar firinda onu bekliyorum aciktm
Olur canım güzel yaparsın bende poğaça yapayım dedim parmağım bantlı yapamadımKızlaaaar ben birşey yaptım bakalım olacak mıben oldum olası hamur işi kek börek çörek yapamam herşeyi usulüne uygun yapsam da ya hamur olur ya tadı olmaz ya kabarmaz allah vermemiş hamurun işinin becerisini bana neyse canım öğlen gözleme istedi ( onu yapıyorum allahtan ) yufka aldım şimdi sen canım börek istedi bende fırını yapamıyorum bari Ocak’ta demeyeyim dedim tencere böreğini koydum bakalım olacak mı
Gerçekten oldu şimdiye kadar neden denemediysem bunu demek ki ben fırından anlamıyorumOlur canım güzel yaparsın bende poğaça yapayım dedim parmağım bantlı yapamadım
Oldu mu?Kızlaaaar ben birşey yaptım bakalım olacak mıben oldum olası hamur işi kek börek çörek yapamam herşeyi usulüne uygun yapsam da ya hamur olur ya tadı olmaz ya kabarmaz allah vermemiş hamurun işinin becerisini bana neyse canım öğlen gözleme istedi ( onu yapıyorum allahtan ) yufka aldım şimdi sen canım börek istedi bende fırını yapamıyorum bari Ocak’ta demeyeyim dedim tencere böreğini koydum bakalım olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?