Şuan hasta canım eşim de bakmayı teklif etti zaten o sebeple geliyorlar iki-üç aya uzayabilir bu süre,faydalı olmak çok isterim tabi de inşallah kolaylıkla geçiririm bu süreyi.
Canım yatalak değilse koy çamaşır önüne katlasın.
Bebeğe ver yoğurdu yedirsin.
Gibi yapabileceği her konuda yardım iste.
Börek sarılacak ise koy önüne sarsın.

Akşam iş çıkışı uzaktaki kuaföre gittim.Baktım sıra var geri döndüm yürüyüş yapmış oldum fazladan. 6445 adım olmuş gerçi abartılı bir rakam olmamış.

Gece halam geldi.
Kestane pişirdim yedik çay kahve muhabbet vakit hızlı geçti.

İki bidon yaprağım vardı . Tuz koydum biraz su ekledim. Baya da çıkardım sarmak için. Dün pişirdim yedik çok güzeldi tadı. Biraz da sarıp buzluğa atayım hazır yemek olsun. Suya ıslattım. Yarın da iç malzemesini ayarlarım.

Zaman çok çok hızlı geçiyor.
Hiç bir şey anlamıyorum.

Bu arada kp hastaneye yatmış bugün. Böbrek yetmezliği teşhisi konmuş. Kv de de yanında. Hastalık vücuda girince geziyor resmen. Sağlık varken kıymetini bilmek lazımmış.

Bütün hastalara şifa diliyorum.

Cumartesi planım

Erkenden kalkıp çamaşır çalıştırmak.
Kuaföre gitmek.
Simitçiden simit alıp güzel bir kahvaltı yapmak.
Pirinç alıp iç hazırlamak.
Sarma sarmak.
Çamaşır işini bitirmek.
Evde kişisel işlerimi yapmak.
Dizi izlemek.
Kek yapmak.
Pazara gitmek.
Balık kızartmak.

Yarın yaptıklarıma tik atacağım.

Kızlar hepimiz limonlu 🍋 kek mi yapacağız şimdi😁

Mikan Mikan ?

Hiç limonlu kek yaptım mı hatırlamıyorum sanırım hiç yapmadım 🤪
Limonlu ve portakallı cheesecake yaptım ama 😁

Yeni kek kalıbım var onda deneyim bari.
Denenmiş güzel tarifi olan varsa alabiliriz 🍋

Mikan Mikan ?

Sudem 1 kez yapmıştım güzel olmuştu tarif buydu yine bundan yapıcam

Kek fotolarını bekliyorum 🤩

Akşam iş çıkışı uzaktaki kuaföre gittim.Baktım sıra var geri döndüm yürüyüş yapmış oldum fazladan. 6445 adım olmuş gerçi abartılı bir rakam olmamış.

Gece halam geldi.

İki bidon yaprağım vardı . Tuz koydum biraz su ekledim. Baya da çıkardım sarmak için. Dün pişirdim yedik çok güzeldi tadı. Biraz da sarıp buzluğa atayım hazır yemek olsun. Suya ıslattım. Yarın da iç malzemesini ayarlarım.

Hiç bir şey anlamıyorum.

Bu arada kp hastaneye yatmış bugün. Böbrek yetmezliği teşhisi konmuş. Kv de de yanında. Hastalık vücuda girince geziyor resmen. Sağlık varken kıymetini bilmek lazımmış.

Çok çok geçmiş olsun 😥

Gece halam geldi.

Hiç bir şey anlamıyorum.

Sudem Çok geçmiş olsun. Teşhisi görünce içim cız etti.. Umarım kayınpederin de şifa bulur 🙏🏻🙏🏻

Mikan Mikan ?

Ya ben sade normal keke limon kabuğu koyacağım planım o🙈🙈 cupcake şeklinde airfyer da yapıcam bir de, oluyor mu hocam😅😅

Su an güzel bir kahvaltı yaparken size yazıyorum.. Kahvaltıdan sonra hemen çamaşır olayına göreceğim, sonra da mutfağı temizlerim. Mutfak bitince evin diğer yerlerini de silip süpürürüm. Sonra biraz cıkmış soru çözeceğim. Akşam yemeğine girmeden elbette önce limonlu kek yapacağım ✌🏽✌🏽 sonra da güzel bir yemek yaparım daha plânlamadım. Bir de kitap okuyacağım bugün.. planlarım bunlar bakalım, he bir de yeni diziye başlayacağım akşam bu da planlarım arasında bakalim

Cumartesi planım

Erkenden kalkıp çamaşır çalıştırmak.✅
Kuaföre gitmek.✅
Simitçiden simit almak✅.
Pirinç almak.✅
Sarma sarmak.
Çamaşır işini bitirmek.
Evde kişisel işlerimi yapmak.
Dizi izlemek.
Kek yapmak.
Pazara gitmek.
Balık kızartmak.

Yarın yaptıklarıma tik atacağım.

Evet üşenmedim erkenden kalktım✌
Oğluma tost yaptım verdim makineyi çalıştırıp çıktım.
Kuaförü çok beğendim. Eli çok hızlı çok pratik. Geçenki gittiğim işkence idi resmen bir daha zaten ona asla gitmem. Buna üşenmezsem devam edeceğim. Uzakta biraz yürümek lazım.

Üç tane markete ugradım. İhtiyaç harici ıvır zıvır da aldım.
Çay oldu şimdi kahvaltıya geçeceğim.☕

Su an güzel bir kahvaltı yaparken size yazıyorum.. Kahvaltıdan sonra hemen çamaşır olayına göreceğim, sonra da mutfağı temizlerim. Mutfak bitince evin diğer yerlerini de silip süpürürüm. Sonra biraz cıkmış soru çözeceğim. Akşam yemeğine girmeden elbette önce limonlu kek yapacağım ✌🏽✌🏽 sonra da güzel bir yemek yaparım daha plânlamadım. Bir de kitap okuyacağım bugün.. planlarım bunlar bakalım, he bir de yeni diziye başlayacağım akşam bu da planlarım arasında bakalim
Çok güzel planlar
Yemek ne düşünüyorsun
Bende yayla çorbası var
Tavuk tandır pilav ve salata düşünüyorum 🤷‍♀️
Şimdi kahve yaptım kendıme
Pasta kahve ve kitap okumaya başlıyorum
Her günümüz çok güzel geçsin🙏

Limonlu kekim hazır 😋

Eklentiler

• 34084B90-0C4B-4E82-8DCE-049C74B48FD7.webp
    34084B90-0C4B-4E82-8DCE-049C74B48FD7.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 51