- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Geçmiş olsun ve kolay gelsin canım sanaŞuan hasta canım eşim de bakmayı teklif etti zaten o sebeple geliyorlar iki-üç aya uzayabilir bu süre,faydalı olmak çok isterim tabi de inşallah kolaylıkla geçiririm bu süreyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ve kolay gelsin canım sanaŞuan hasta canım eşim de bakmayı teklif etti zaten o sebeple geliyorlar iki-üç aya uzayabilir bu süre,faydalı olmak çok isterim tabi de inşallah kolaylıkla geçiririm bu süreyi.
Çok geçmiş olsun o zaman, Allah kolaylık versinŞuan hasta canım eşim de bakmayı teklif etti zaten o sebeple geliyorlar iki-üç aya uzayabilir bu süre,faydalı olmak çok isterim tabi de inşallah kolaylıkla geçiririm bu süreyi.
Canım yatalak değilse koy çamaşır önüne katlasın.Şuan hasta canım eşim de bakmayı teklif etti zaten o sebeple geliyorlar iki-üç aya uzayabilir bu süre,faydalı olmak çok isterim tabi de inşallah kolaylıkla geçiririm bu süreyi.
Sudem 1 kez yapmıştım güzel olmuştu tarif buydu yine bundan yapıcamKızlar hepimiz limonlukek mi yapacağız şimdi
Mikan ?
Hiç limonlu kek yaptım mı hatırlamıyorum sanırım hiç yapmadım
Limonlu ve portakallı cheesecake yaptım ama
Yeni kek kalıbım var onda deneyim bari.
Denenmiş güzel tarifi olan varsa alabiliriz✌
Çok çok geçmiş olsunAkşam iş çıkışı uzaktaki kuaföre gittim.Baktım sıra var geri döndüm yürüyüş yapmış oldum fazladan. 6445 adım olmuş gerçi abartılı bir rakam olmamış.
Gece halam geldi.
Kestane pişirdim yedik çay kahve muhabbet vakit hızlı geçti.
İki bidon yaprağım vardı . Tuz koydum biraz su ekledim. Baya da çıkardım sarmak için. Dün pişirdim yedik çok güzeldi tadı. Biraz da sarıp buzluğa atayım hazır yemek olsun. Suya ıslattım. Yarın da iç malzemesini ayarlarım.
Zaman çok çok hızlı geçiyor.
Hiç bir şey anlamıyorum.
Bu arada kp hastaneye yatmış bugün. Böbrek yetmezliği teşhisi konmuş. Kv de de yanında. Hastalık vücuda girince geziyor resmen. Sağlık varken kıymetini bilmek lazımmış.
Bütün hastalara şifa diliyorum.
Sudem Çok geçmiş olsun. Teşhisi görünce içim cız etti.. Umarım kayınpederin de şifa bulurAkşam iş çıkışı uzaktaki kuaföre gittim.Baktım sıra var geri döndüm yürüyüş yapmış oldum fazladan. 6445 adım olmuş gerçi abartılı bir rakam olmamış.
Gece halam geldi.
Kestane pişirdim yedik çay kahve muhabbet vakit hızlı geçti.
İki bidon yaprağım vardı . Tuz koydum biraz su ekledim. Baya da çıkardım sarmak için. Dün pişirdim yedik çok güzeldi tadı. Biraz da sarıp buzluğa atayım hazır yemek olsun. Suya ıslattım. Yarın da iç malzemesini ayarlarım.
Zaman çok çok hızlı geçiyor.
Hiç bir şey anlamıyorum.
Bu arada kp hastaneye yatmış bugün. Böbrek yetmezliği teşhisi konmuş. Kv de de yanında. Hastalık vücuda girince geziyor resmen. Sağlık varken kıymetini bilmek lazımmış.
Bütün hastalara şifa diliyorum.
Ya ben sade normal keke limon kabuğu koyacağım planım oKızlar hepimiz limonlukek mi yapacağız şimdi
Mikan ?
Hiç limonlu kek yaptım mı hatırlamıyorum sanırım hiç yapmadım
Limonlu ve portakallı cheesecake yaptım ama
Yeni kek kalıbım var onda deneyim bari.
Denenmiş güzel tarifi olan varsa alabiliriz✌
Olur olur neden olmasınSudem Çok geçmiş olsun. Teşhisi görünce içim cız etti.. Umarım kayınpederin de şifa bulur
Ya ben sade normal keke limon kabuğu koyacağım planım ocupcake şeklinde airfyer da yapıcam bir de, oluyor mu hocam
![]()
Eee bende ıslak keke portakalOlur olur neden olmasın![]()
Tünaydın canım geldım biraz geç oldu ama
Çok güzel planlarSu an güzel bir kahvaltı yaparken size yazıyorum.. Kahvaltıdan sonra hemen çamaşır olayına göreceğim, sonra da mutfağı temizlerim. Mutfak bitince evin diğer yerlerini de silip süpürürüm. Sonra biraz cıkmış soru çözeceğim. Akşam yemeğine girmeden elbette önce limonlu kek yapacağımsonra da güzel bir yemek yaparım daha plânlamadım. Bir de kitap okuyacağım bugün.. planlarım bunlar bakalım, he bir de yeni diziye başlayacağım akşam bu da planlarım arasında bakalim
Harika görünüyor ellerine sağlıkLimonlu kekim hazır![]()