- 8 Ağustos 2011
- 2.987
- 8.529
- 358
Kendisininde kilosu var ama ne zaman görsem kilo vericem diyorDeğişmez zaten.
O nasıl kilolu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisininde kilosu var ama ne zaman görsem kilo vericem diyorDeğişmez zaten.
O nasıl kilolu mu?
Annem konusunu aştım sayılır. Kafaya takmamaya çalışıyorum. Yazın gitmedim. Ayda yıl da bir ararım. En son 3 hafta önce konuştuk onda da biz sınavı kazandık diğer abim atanamadı diye üzülüyordu ama o üzüntü biraz daha kıslançlık gibiydi işteAnneler bize hep öğretiyor "nasıl olmamamız gerektiğini"
E hadi kolay gelsin.
Yaraları iyileştirmek için kendi elimizden tutup, kaldırıp,
Yanağımızdan ve yüreğimizden öpüp ona sıkıca sarılarak yolumuza, işimize bakmalıyız. Bir şekilde bunu yapmalıyız bence çünkü geçmişe döne döne geleceğe geçmişi taşırsak, yaş kemale erince de " keşke"leri fazla bir hayat geçirdiğimizi görmek çok da mutlu etmez sanki...
Herkes kendine neyin iyi geldiğini az çok biliyor. Bilmese de bulabilecek kapasitede olduğumuzu görüyorum ben. Birbirimize de olumlu katkı yaparak ilerleyebiliriz. Ne dersiniz?![]()
Seni baya kıskanır o zamanKendisininde kilosu var ama ne zaman görsem kilo vericem diyor
Canım tatil düşünüyorsan ve memlekete gitmeyeceksen Mersin öğretmenevi yada taşucu öğretmenevini düşünebilirsin ikisi de denize karşı kafa dinlemedik güzel mekanlar hem uyguna da gelirTatile ihtiyacım var ve bir çevre değişikliğinede ama bu bastıran isteği karşılayacak yer annemin yanı değil doğduğum büyüdüğüm yeri seviyorum gitmekte istiyorum ama onun yanında huzurlu değilim …
Bu ikilem beni mahvediyor
Yani örnek pek yerinde olmayacak ama yine de aklıma geleni yazacağım.Seni baya kıskanır o zamanverince şok olur
![]()
Yok yaYani örnek pek yerinde olmayacak ama yine de aklıma geleni yazacağım.
Şimdi BDV de kilo konusunda yazıyorlar ya, işte görümcenin eltinin fotosunu buzdolabına yapıştır. Onu gördükçe gaza gelir, kilo verirsin falan. Sen de bu durum olumluya çevrilebilir. Annenin fotosu bu durumda işe yarayabilir. Annenin faydası![]()
Ne yaptın bugün?18 Aralık
Yağlı boya ya da sulu boya resim dene
Bilirsiniz resim yapmayı severim aslında ama şu sıralar buna ne zamanım ne de hevesim var
Moralim yerinde aslında ama kafamı böyle kitap vs veremiyorum içimden gelmiyor.Ne yaptın bugün?
Ben moralmen toparlandın diye düşünüyordum.
Açıkçası sana çok imreniyorum. Üç çocuğa rağmen arkadaş eş dost güzel kaliteli vakit geçiriyorsun. Benimkiler hep uzakta.
Zorlamamak lazım içinden gelmiyorsa bekle. Her şeyin bir zamanı var robot değiliz. Sınav için kendimi çok zorladım biliyorsun hepsi boşunaymış. Zamanım boşa gitti sadece. Stresim bir de.Moralim yerinde aslında ama kafamı böyle kitap vs veremiyorum içimden gelmiyor.
Ah sudem ben de memlekette değilim biliyorsun. Buraya geldiğim ilk sene resmen depresyona girmiştim. Çok zor zamanlar geçirdim yalnızlığın dibini görmüştüm çok zordu.
Şimdi tabi artık güzel bir çevrem oluştu.
Bugün sabah eşimin amcasının oğlu ve bir arkadaşı memlekette bir iş için buraya geçmişler biz de kahvaltıya davet ettik. Hava çok güzeldi balkonda güzel bir kahvaltı yaptık. Öğlen onlar gitti. Biz dışarı çıkacaktım ama benim küçük oğlan ve annem hasta olunca eşim büyük oğlanı alıp gitti biz evde takıldık. Güzel günler’in 6. Bölümünü izledik annemle. Sonra yemek faslı vs. Şimdi uyku moduna geçtim bakalım. 7de uyku bastırıyor yorgunluktan zar zor 9u görüyorum şaka gibi![]()
Evet nadasa aldım kendimi bekliyorum bakalımZorlamamak lazım içinden gelmiyorsa bekle. Her şeyin bir zamanı var robot değiliz. Sınav için kendimi çok zorladım biliyorsun hepsi boşunaymış. Zamanım boşa gitti sadece. Stresim bir de.
Güzel günler oyuncuları sevdiğim genelde ama tam izleyemedim.
Erken uyumak da güzel vücut dinç uyanıyor. Güne sersem başlanmıyor.
Geçmiş olsun sudemŞarjım bitiyor.
Takayım sabaha hazır olsun.
Oğlumun ateşi var hala tamam net geçmedi.
Kız üç çocukla bırak tek derdin yatmaktan kemiklerin ağrıması olsun.Evet nadasa aldım kendimi bekliyorum bakalım
Sınav için eşim de aynı şeyi söylüyor ama nerden bilecektiniz. Ki sınav meselesi bizim de aramızı çok germişti.
Güzel günlerin hem oyuncularını çok seviyorum hem de çok şükür çocukların yanında izlenebilen bir dizi olduğu için seviyorum.
Erken uyumak güzel de yatmaktan kemiklerim ağrıyor![]()