Anneler bize hep öğretiyor "nasıl olmamamız gerektiğini" 😁
E hadi kolay gelsin. 😅

Yaraları iyileştirmek için kendi elimizden tutup, kaldırıp,
Yanağımızdan ve yüreğimizden öpüp ona sıkıca sarılarak yolumuza, işimize bakmalıyız. Bir şekilde bunu yapmalıyız bence çünkü geçmişe döne döne geleceğe geçmişi taşırsak, yaş kemale erince de " keşke"leri fazla bir hayat geçirdiğimizi görmek çok da mutlu etmez sanki...

Herkes kendine neyin iyi geldiğini az çok biliyor. Bilmese de bulabilecek kapasitede olduğumuzu görüyorum ben. Birbirimize de olumlu katkı yaparak ilerleyebiliriz. Ne dersiniz? 🤗
Annem konusunu aştım sayılır. Kafaya takmamaya çalışıyorum. Yazın gitmedim. Ayda yıl da bir ararım. En son 3 hafta önce konuştuk onda da biz sınavı kazandık diğer abim atanamadı diye üzülüyordu ama o üzüntü biraz daha kıslançlık gibiydi işte 😝

Bana iyi gelenler.
Müzik.
Film eskiden pek izlemezdim ama bence iyş kafa dağıtıyor.
Podcast de güzel.
Burası keza iyi geliyor.
Bir de en iyi gelen yemek 🍜🍊🍌🥔🍝

Tatile ihtiyacım var ve bir çevre değişikliğinede ama bu bastıran isteği karşılayacak yer annemin yanı değil doğduğum büyüdüğüm yeri seviyorum gitmekte istiyorum ama onun yanında huzurlu değilim …
Bu ikilem beni mahvediyor
Canım tatil düşünüyorsan ve memlekete gitmeyeceksen Mersin öğretmenevi yada taşucu öğretmenevini düşünebilirsin ikisi de denize karşı kafa dinlemedik güzel mekanlar hem uyguna da gelir

Seni baya kıskanır o zaman 😁verince şok olur 🤣
Yani örnek pek yerinde olmayacak ama yine de aklıma geleni yazacağım. 🤪
Şimdi BDV de kilo konusunda yazıyorlar ya, işte görümcenin eltinin fotosunu buzdolabına yapıştır. Onu gördükçe gaza gelir, kilo verirsin falan. Sen de bu durum olumluya çevrilebilir. Annenin fotosu bu durumda işe yarayabilir. Annenin faydası 🙈😅

Yani örnek pek yerinde olmayacak ama yine de aklıma geleni yazacağım. 🤪
Şimdi BDV de kilo konusunda yazıyorlar ya, işte görümcenin eltinin fotosunu buzdolabına yapıştır. Onu gördükçe gaza gelir, kilo verirsin falan. Sen de bu durum olumluya çevrilebilir. Annenin fotosu bu durumda işe yarayabilir. Annenin faydası 🙈😅
Yok ya 🤣zamanında 17 kilo verdim artık vermek taraftarı değilim 😁annem de kilolarıyla mutlu eşimle kilo yarıştırıyor. 😂

Kilo verince kim dost kim düşman anlaşılıyor o net ama onu anladım.
Bu yüzden yakın sandığım bir arkadaşı sildim iş yerinden. Bütün gün ha ha ha ki ki ki modundaydık ben kilo verdim en ufak tebrik takdir yok. Halbuki iki üç yıl üzüntümü paylaştı mutsuzluğuma şahit idi hep kiloluyken 😁ama mutluluğum fazla geldi işte 👉bende sildim attım 🤣

18 Aralık

Yağlı boya ya da sulu boya resim dene

Bilirsiniz resim yapmayı severim aslında ama şu sıralar buna ne zamanım ne de hevesim var
Ne yaptın bugün?
Ben moralmen toparlandın diye düşünüyordum.

Açıkçası sana çok imreniyorum. Üç çocuğa rağmen arkadaş eş dost güzel kaliteli vakit geçiriyorsun. Benimkiler hep uzakta.

Ne yaptın bugün?
Ben moralmen toparlandın diye düşünüyordum.

Açıkçası sana çok imreniyorum. Üç çocuğa rağmen arkadaş eş dost güzel kaliteli vakit geçiriyorsun. Benimkiler hep uzakta.
Moralim yerinde aslında ama kafamı böyle kitap vs veremiyorum içimden gelmiyor.
Ah sudem ben de memlekette değilim biliyorsun. Buraya geldiğim ilk sene resmen depresyona girmiştim. Çok zor zamanlar geçirdim yalnızlığın dibini görmüştüm çok zordu.
Şimdi tabi artık güzel bir çevrem oluştu.
Bugün sabah eşimin amcasının oğlu ve bir arkadaşı memlekette bir iş için buraya geçmişler biz de kahvaltıya davet ettik. Hava çok güzeldi balkonda güzel bir kahvaltı yaptık. Öğlen onlar gitti. Biz dışarı çıkacaktım ama benim küçük oğlan ve annem hasta olunca eşim büyük oğlanı alıp gitti biz evde takıldık. Güzel günler’in 6. Bölümünü izledik annemle. Sonra yemek faslı vs. Şimdi uyku moduna geçtim bakalım. 7de uyku bastırıyor yorgunluktan zar zor 9u görüyorum şaka gibi 🤦‍♀️

Moralim yerinde aslında ama kafamı böyle kitap vs veremiyorum içimden gelmiyor.
Ah sudem ben de memlekette değilim biliyorsun. Buraya geldiğim ilk sene resmen depresyona girmiştim. Çok zor zamanlar geçirdim yalnızlığın dibini görmüştüm çok zordu.
Şimdi tabi artık güzel bir çevrem oluştu.
Bugün sabah eşimin amcasının oğlu ve bir arkadaşı memlekette bir iş için buraya geçmişler biz de kahvaltıya davet ettik. Hava çok güzeldi balkonda güzel bir kahvaltı yaptık. Öğlen onlar gitti. Biz dışarı çıkacaktım ama benim küçük oğlan ve annem hasta olunca eşim büyük oğlanı alıp gitti biz evde takıldık. Güzel günler’in 6. Bölümünü izledik annemle. Sonra yemek faslı vs. Şimdi uyku moduna geçtim bakalım. 7de uyku bastırıyor yorgunluktan zar zor 9u görüyorum şaka gibi 🤦‍♀️
Zorlamamak lazım içinden gelmiyorsa bekle. Her şeyin bir zamanı var robot değiliz. Sınav için kendimi çok zorladım biliyorsun hepsi boşunaymış. Zamanım boşa gitti sadece. Stresim bir de.

Güzel günler oyuncuları sevdiğim genelde ama tam izleyemedim.

Erken uyumak da güzel vücut dinç uyanıyor. Güne sersem başlanmıyor.

Zorlamamak lazım içinden gelmiyorsa bekle. Her şeyin bir zamanı var robot değiliz. Sınav için kendimi çok zorladım biliyorsun hepsi boşunaymış. Zamanım boşa gitti sadece. Stresim bir de.

Güzel günler oyuncuları sevdiğim genelde ama tam izleyemedim.

Erken uyumak da güzel vücut dinç uyanıyor. Güne sersem başlanmıyor.
Evet nadasa aldım kendimi bekliyorum bakalım 😅
Sınav için eşim de aynı şeyi söylüyor ama nerden bilecektiniz. Ki sınav meselesi bizim de aramızı çok germişti.
Güzel günlerin hem oyuncularını çok seviyorum hem de çok şükür çocukların yanında izlenebilen bir dizi olduğu için seviyorum.
Erken uyumak güzel de yatmaktan kemiklerim ağrıyor 🤣

Evet nadasa aldım kendimi bekliyorum bakalım 😅
Sınav için eşim de aynı şeyi söylüyor ama nerden bilecektiniz. Ki sınav meselesi bizim de aramızı çok germişti.
Güzel günlerin hem oyuncularını çok seviyorum hem de çok şükür çocukların yanında izlenebilen bir dizi olduğu için seviyorum.
Erken uyumak güzel de yatmaktan kemiklerim ağrıyor 🤣
Kız üç çocukla bırak tek derdin yatmaktan kemiklerin ağrıması olsun. 🤣

Kendime 520 mllik su bardağı aldım. Böyle takip etmek daha kolay olacak 😌

Eklentiler

• 79FEA553-FF71-48A4-BB80-8912DC471281.webp
    79FEA553-FF71-48A4-BB80-8912DC471281.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 43
Back
X