• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slmlar 🌷
Dün barış Özcan’ın 2023 zinciri kırma videosunu izledim. 2023 yılı için bir tema seçmemizi önermiş. Tek kelimelik bir tema. Fikir çok hoşuma gitti. Ben temamı seçtim:’AKIŞ’

Bu sene hayatımın her alanında akışta olmak istiyorum. Akıntıya karşı değil akıntıda kendi ritmimi bulmak istiyorum. Hiç bir şeye sıkı sıkıya tutunmayıp bırakmak istiyorum. Bana ait olanlar zaten beni bulacak. Daha çok önce ‘ben’ dediğim bir sene olmasını diliyorum. Çocuklarımla ve eşimle daha kaliteli bir ilişkimin olmasını diliyorum. Daha güzel vakitler geçirdiğimiz bir yıl.. Her şeyden önce sağlık diliyorum. O yoksa her şey anlamsız, o varsa her şey mümkün.. iç huzuru diliyorum, çevremdeki herkesten ve her şeyden bağımsız bir iç huzur..

Genel anlamda böyle spesifik olarak da hedeflerimi daha sonra yazacağım 😁
Denk geldi Barış Özcan. Zinciri Kırma nın başını izledim ama yarım kaldı. Güzel konulara değiniyor.
Tam izleyince ben de planlarımı yapayım.
Şimdi sınav odaklaması yapmaya çalıştığımdan başka şeylere bölünesim yok.

Hayırlı sabahlar ❤️
2022 benim için oğluma kavuşma, yeni bir şehre taşınma, mücadele yılı oldu. Çok karmaşık duygularla geçti. Çok ciddi kırgınlıklar yaşadım. Hala etkisinden kurtulamıyorum. İnsanın arkadaşı olsa kıran kişi nefret edip bir daha görüşülmez fakat aile içi en yakınlar olunca içine atıp unutmak belki de en iyisi ama ben bunu da yapamıyorum ilk kez. En kötüsü kendini anlatıp, derdini söyleyip, kırgınlıklarını dile getirip hala görmezden gelinmek. Bu insanı yoran ve daha çok kıran.
Halbuki biraz şefkat, biraz merhamet, birazcık ilgi göstermek çok zor olmamalı. İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.

2023 yılında ise kendime ve kendi çekirdek aileme daha çok sarılmak istiyorum. Kimseyi merak etmiyorum o raddedeyim. Herkes kendi yerinde iyi olsun duasındayım. Allah kimseyi kimseye muhtaç durumuna düşürmesin. İnşallah oğlum ve kızım birbirlerine ihtiyaç duyduklarında her zaman birlikte olurlar. Birbirlerine deva olurlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın tüm çocuklarımızı.
Bu dediklerin beni kalbimden vurdu...😞
Seninle empati yapacak kadar ben de yaşadım bunları.
Çok yorucu ve yaralayıcı şeyler.
Şu cümlen beni çok etkiledi.
İnsan kimsesi varken kimsesizlik çekmemeli.
Nereden mi biliyorum? Kendimden.☺
...
Neyse bu konu beni yoruyor.
Sana kocaman sarılıyorum. Bunu bil diye içimden geldi, yazdım.
Rabbim kolaylaştırsın.❣

Annen mi kız kardeşin mi canım?
Beklenti olduysa muhakkak sen de zor günde yanında olmuşsundur. Yoksa bu kadar kırılmazdın.

Bizim aile genelde soğuktur.

Hayırlısı olsun. Düşünmemeye çalış boşver.

Devir mi değişti dünya mı değişti bilmiyorum. Psikoloji kitapları mı değişti biz mi değiştik. Dengeyi biz mi kuramıyoruz bilmiyorum.

Eskiden vefa fedakarlık övülürdü şimdi enayilik mi oldu benim de aklım almıyor çoğu zaman.
Benim doğumda ailemden kimse yanımda olmadı canım. İlk zamanlar daha kötüydüm. Tabi sadece bu mesele değil sonra da bazı şeyler yaşadım. Düşünmemeye çalışıyorum ama patlak veriyor biyerlerden illaki. Ben de en son her ayrıntıyı düşünüp bunları bunları yaşadım ben ama bitti artık o günler diyorum. Atıyorum çöpe zihnimde. Bazen başarıyorum bazen yine gidip eşeliyorum çöpümü. Bu da iyileşmenin bir süreci diye kabul ediyorum.
Bu dediklerin beni kalbimden vurdu...😞
Seninle empati yapacak kadar ben de yaşadım bunları.
Çok yorucu ve yaralayıcı şeyler.
Şu cümlen beni çok etkiledi.

Nereden mi biliyorum? Kendimden.☺
...
Neyse bu konu beni yoruyor.
Sana kocaman sarılıyorum. Bunu bil diye içimden geldi, yazdım.
Rabbim kolaylaştırsın.❣
Amin teşekkür ederim ❤️ Çok yorucu ve yaralayıcı evet. Vardır Rabbimin bir bildiği. Ben de sana sarılıyorum 🌸

Ne yaptı 100 bin yükseğe verebildi mi?
Hayırlı olsun kaydınız. Kaç yaptılar inşAllah düzgün bir rakamdır.

İnşallah kazanır canım. Ne emekler gidiyor gerçekten. Maddi manevi ama herşey onlar için.

Servis mi çağırdın?
Tek göz 👀idare edersin artık yetişmezse.
Evet canım istediği paraya sattı çok şükür
Kazasız belasız iyi günlerde kullansın alab kişiler🙏

Okul ay nefretlik yeminle alırız blöfü de işe yaramıyor😬alabilirsiniz diyolar😳

Dershane fiyatları asıl sasılacak olan
Okul fiyatı kadar para istiyolar ya
Haftada iki gün gidilen bir yer nasıl öyle yüksek olabılır

Bizim evde elektronik eşyaları eşim yapar😂dün geç geldı araba işinden dolayı
Yoksa açıp bakardı
4 gözü var tek gözü yanmıyor birden bozuldu
Olmazsa hepsı bozuluncaya kadar idare ederim sonra yenisini alırım🤷‍♀️
Servis bir ocak parası ister zaten

S sarahconnor çocuğun 8.sınıf mı?
Benim kızım 8.sınıf.
İyi bir liseyi kazansın dediğin için 8.sınıf mı diye sordum.
7. Sınıf canım
Özel okullar bir sene önceden alıyor ücreti o yüzden dedim
İnsallah kazanır da rahat ederiz diye

Sizin nasıl gidiyor lgs süreci
Denemelerı netlerı nasıl

Çok yıpratıcı bir süreç hem manevi yönden hem de maddi yönden

Eski arababamı sattı sonun da eşim
Bir yük kalktı omzumdan
Okul kaydını da yaptırdık😬yarısını nakit vermiş eşim yarısı da taksit yapmışlar

İnsallah iyi bir lise kazanır da bu ödediğimiz son özel okul taksiti olur

Elektrikli ocağımın bir gözü yanmıyor ya
Tam misafir geleceği zaman bozulacağı tuttu🤦‍♀️
Ya sen geçen gün kafamda hala araba satılmadı, okul taksidi.. gibi şeyler söylüyordun sarah.. Bak yoluna giriyor yavas yavaş.. Ocak gözü de nazar olsun 🙈 oğlun umarım istediği güzel bir yeri kazanır🙏🏻

Ya sen geçen gün kafamda hala araba satılmadı, okul taksidi.. gibi şeyler söylüyordun sarah.. Bak yoluna giriyor yavas yavaş.. Ocak gözü de nazar olsun 🙈 oğlun umarım istediği güzel bir yeri kazanır🙏🏻
Sağol canım
İnsallah herkesın her istediği yolunda gitsin

Bütün çocuklarımızın yolu açık olsun

Sen nasılsın kontrollerin nasıl gidiyor

Kızlar günaydın🥰 ben bu haftayı kapattım. İzinliyim, 2020 kullanamadığım izinler 😅 yanmasın diye çıktım valla...

Şimdi kahvaltı ediyorum, kendime kaşarlı, peynirli pesti soslu güzel bir tost yaptım, bir de yanina kahve ımm miss🤗🤗

Bugün bizim evlilik yıl dönümümüz.. Eşim bir restoranda yer ayırmış, ben de birazdan güzel bir cheescake yapacağım.. Bir de ya sudem ya da sarah 'ın tavsiye ettiği bir instagram hesabı vardı orada sıcak şarap yapımı öğretmiş onu deneyeceğim..

Tabi önce gerçekler 😅😅 hafta sonu astığım çamaşırları anca toplayacağım, sonra yeni çamaşırları atarım. Ya biz 2 kişiyiz bu kadar çamaşır nasıl çıkıyor anlamıyorum ama arkadaşlara da soruyorum, onlar da öyle diyor..

Robota evin kabasını aldırtmıştım, şimdi de kendim bir toz bir süpürme yapacağım ama silme işini yine robota bırakırım. Çünkü saçma bir yorgunluk var..

Sonra kendimi hazırlarım😅 eşime alındığım hediyeyi paketsiz yollamışlar, onu hallederim harika yeteneksizliğimle.. benim bugünlük planlarım bunlar..

Herkese harika bir gün diliyorum

7. Sınıf canım
Özel okullar bir sene önceden alıyor ücreti o yüzden dedim
İnsallah kazanır da rahat ederiz diye

Sizin nasıl gidiyor lgs süreci
Denemelerı netlerı nasıl

Çok yıpratıcı bir süreç hem manevi yönden hem de maddi yönden
Ben çok ilgilenmiyorum desem yeridir.
Babası kızımla ilgileniyor. Ben sene başı özel derslerini ayarladım. Gerisi onda.
Rehberlik yapıyorum arada anne kız konuşmalarımız oluyor.
Her hafta bir arkadaşım rehberlik yapıyor. Sonuçta ergen işte. Ruh hali çalkantılı olabiliyor.

Okul kursuna gidiyor. Ücretsiz o. Devlette benim ki.
Denemelerde fena değil ama o da bir düzeni tutturamadı. Yani matematikten 5 yanlış çıkarsa diğer sınavda 2 gibi gibi...

Bakalım, Allah zihin açıklığı versin hayırlısıyla. Olup olup gider.

Back
X