Benim ki de aynı
Aksam bak lütfen artık yatağını düzelt bem sevmiyorum böyle dağınık diyorum

Aksam tekrar bozacağım seyi neden düzeltiyorum sürekli diyor😬

Çünkü ben öyle istiyorum dedim

Yine düzeltmemiş gelsın yaptıracam
Masa dağınık oda dağınık saç baş dağınık

Tabağını topluyor masaya yardım edıyor
Tek yaptığı o
Büyüyünce gelin diyecek kayınvalidem nasıl yetiştirmiş
Siz şahitsiniz bu yazı da burada dursub
Çok uğraşıyorum
Dinsizin hakkından imansız gelir 😁benimkine ancak babası yaptırıyor 🤣yoksa ben neremi yırtsam boş.

Aayy kV me hep kızardım oğlum pasaklı iş yapmamış diye dediğin gibi bana da diyecekler 😁ama bence babayı örnek alıyor 🤣babası da pasaklı çünkü

Slmlar
Neler yaptım?

Okuldan geldim. Annemle kahve içtik. Sonra çocukları alıp geldim. Çocukları yıkadım.
Beraber 2 tepsi kurabiye 1 tepsi poaça yaptık (evet beslenme ile ilgili radikal hamleler 🤪)
1 mak. Çamaşır attım. Yeni oturdum.
Kitap okuyacağım çay içip. ‘Cehennem’ baya sardı son 150 sayfa falan. Gece rüyama giriyor ya etkilendim 😅
Cumartesi yemek eşliğinde tartışacağız kitap grubuyla 🤭
Neşem açıldı okurken ne güzel bir gün ☀

Kızlar benim kocam arkadaşları ile dışarda, işten geldim. Banyo öncesi keyif yaptım. Sonra güzel bir banyo veee kendime dürüm söyledim. Aşırı tatmin olmuş durumdayım💚

Şimdi de kitap ve kült film listesi yapacağım 2023 yılı için.. Bazı filmleri bu yaşımda yeniden seyretmeli ve bazı kitapları yeniden okumalıyım diyorum.. Onların listesini yapacağım...

Benden şimdilik böyle..

Kızlar benim kocam arkadaşları ile dışarda, işten geldim. Banyo öncesi keyif yaptım. Sonra güzel bir banyo veee kendime dürüm söyledim. Aşırı tatmin olmuş durumdayım💚

Şimdi de kitap ve kült film listesi yapacağım 2023 yılı için.. Bazı filmleri bu yaşımda yeniden seyretmeli ve bazı kitapları yeniden okumalıyım diyorum.. Onların listesini yapacağım...

Benden şimdilik böyle..
Bizimle de paylaş ☺maşşallah herkesin günü çok tatlış geçmiş🧿

Küçükken düzenliydi ya
Banyo paspası bozulunca 2 -3 yaşlarında bıdır bıdır bişeyler söyleyip onu düzeltirdi

Her yemeği ayrı kaşık catalla yer😬
Su içtiği bardaktab tekrar su içmez
Ama dağınık işte
Belki senın ki değişir belli olmaz
Montessoriye gitmişti aynen bebekken eşyaları doğru yere koyardı. 🧿

Şimdi de aynı tabaktan asla ikinci yemeği yemez. Benziyorlar baya🤣

Son düzenleme:
Aynen ya
Senın ki minik yine normal atlet dısarda olması

Benim ki kocaman oldu hala atlet dışarda paçalar yukarı da
Bıraksam okula öyle gider
Benimki de genelde ters giyer farketmez kıyafetleri 🤣dedesine çekmiş herhalde 🤣kp de bakmaz bazen yanlışlıkla kV nin pijama filan giyer eşofman altını🤣

@sarahconnor 3 yaşındaki şu an çok düzenli mesela. Atlet asla dışarda olmayacak. Terlikleri düzgün duracak. Gece yatmadan çoraplarını falan hazırlar sabah için 😅 yatağını topluyum diye ağladığını biliyorum bakalım ne zamana kadar devam edecek böyle. 🤭
Burcu ne ya hayran kaldım valla🧿

Evdeki malzemelerle yapılacak bir kek tarifi için üç gündür malzeme tamamlamaya çalışıyorum. Tam her şey tamam dedim. Bu kez de kağıt muffin kalıbı bulamadım. Mecbur gene standart kek kalıbına kaldık.
Bu malzemeler hangi evinse söyleyin. Çıldırmak üzereyim.
Hepsi aynı mideye gidiyor bacım 🤣koy gitsin tepsiye borcama😁herşey olmuş ateş pahası muffin kalıbı da eksik olsun 🤣

Ben de erken evlenmemekten yanayım.. Ama erken evlenen bunu diyor, geç evlenen gece kalmamak lazım diyor. Ama bence evlilik yaşı 30 olmalı ya..
Akıl yaşta değil baştadır diyor ya 😁akıllanmadan evlenmemek lazım belki de. Arası olmalı. Ben daha akıllanmadım o ayrı 🤣çok safım iyiyi kötüyü fesatı iyi niyetliyi ayırt edemiyorum 🤣

Akıl yaşta değil baştadır diyor ya 😁akıllanmadan evlenmemek lazım belki de. Arası olmalı. Ben daha akıllanmadım o ayrı 🤣çok safım iyiyi kötüyü fesatı iyi niyetliyi ayırt edemiyorum 🤣
Ay doğru akıllanmak... Ahaha senin dediğin iyi niyet de.. Artık valla iyi niyetli olmak başka bir şey olarak görülüyor.. Olsun boşver art niyetli, kötü biri olacağına iyi niyetli ol.. Ama gözünü de aç tabi, seni kolay lokma olarak da görmesin kimse yaa

Benden şimdilik böyle..
Bizimle de paylaş 💗
Avut kendini🤣boğa enişte belki derli toplu ise olabilir ama boğa tembel olur 🤣
Eşim düzeni sever ama kesinlikle tembel ben de öyleyim aslında 😅
Kendi çekmecesi mi? 🧿
Evet giysi çekmecesi ☺️
Burcu ne ya hayran kaldım valla🧿
Çekmece düzenleyen akrep, bu yengeç 🥰
Akıllanınca da kimse kimseyi beğenmiyor sanki 😅

Ay doğru akıllanmak... Ahaha senin dediğin iyi niyet de.. Artık valla iyi niyetli olmak başka bir şey olarak görülüyor.. Olsun boşver art niyetli, kötü biri olacağına iyi niyetli ol.. Ama gözünü de aç tabi, seni kolay lokma olarak da görmesin kimse yaa
Aynen iyi niyet artık enayilik olarak görülüyor. 😁

Bizimle de paylaş 💗

Eşim düzeni sever ama kesinlikle tembel ben de öyleyim aslında 😅

Evet giysi çekmecesi ☺️

Çekmece düzenleyen akrep, bu yengeç 🥰

Akıllanınca da kimse kimseyi beğenmiyor sanki 😅
Boğa başkasının düzenlediği yerde oturmayı sever. Başkasının pişirdiğini yemeyi sever. Kısaca hazır olan her şeyi sever🤣yeterki o yorulmasın 🤣temiz evi ütülü giysi sever yeter ki o yapmasın🤣

Yengeç burcu zor burç ya. Hem içine atar. Dışardan bişey yok gibi tepkisiz kalır. Ama içinde fırtınalar kopar. Söyleyemez, içi içini yer.

Akıllanınca beğenmiyor olabilir de en azından mantıklı bir standardın olur. Benim gibi yakışıklı olsun çamurdan olsun olmaz mesela 🤣

sudem34 sudem34 ve Mikan Mikan basta olmak üzere.. Yeniden izlemek istediğim filmler

Ihtiyar Delikanlı
Perspolis
Guguk Kuşu
Çingeneler Zamanı
Mavi Kadife
Taksi Şoförü
Schindler List
Seven
Iyi, Kötü,Çirkin
Rüzgâr Gibi Geçti
Kuzuların Sessizliği
Hayat Güzeldir
Piyanist
Casablanca
Cesur Yürek
Ucuz Roman
Pysko

(Bu filmlerin çoğunu en son üniversiteden mezun olduğumda aile danışmanlığı eğitimi alırken hocalarımın önerisi ile izlemistim. Bu filmlerdeki insanların psikolojik rahatsızlıklarını bulup tartışıyorduk, zevkliydi..)

Kitaplar

Simyacı
Anna Karanina
Dönüşüm
Gogot'u Beklerken
Bir Delinin Hatıra Defteri
Fahrenheit 451
Nutuk
Don Kişot
Aylak Adam
Çavdar Tarlasındaki Çocuklar
Sineklerin Tanrısı
Kürk Mantolu Madonna
Hamlet
Savaş ve Barış
Suç ve Ceza (çok okudum ama aşırı sevdiğim bir kitap belli yine okurum)

Tabi bunların hepsini okuyamayabilirim, çünkü yeni kitaplar okumak da istiyorum. Bunlar, 35e 1 kala söyle tekrar etmem gereken kitaplar olarak değerlendirdim.. Şimdilik bu kadar. Ekleme yapan olursa memnun olurum 💚 bu sene başladım ven de kült filmleri ve bazı kitapları yeniden tekrarlamaya, güzel oluyor, tavsiye ederim

Ben de bir şeyler yapıp bu paspallığımdan ve asosyalliğimden kurtulmak istiyorum. Enerji vampiri insan gibi hissediyorum önceden asla böyle biri değildim. 22 yaşındayım daha yapmam gereken çok şey var çok yol katetmem lazım ama son günlerde arkadaşım olmamasına, yalnız olmama her şeyi tek yapmama takıyorum. Bu benim kaderim gibi ama kendimi de çok saldım tek başıma yapabileceğim şeyler neler sizce kitap okumaya nereden başlamalıyım. Hayatıma nasıl hedefler koymalıyım?

Boğa başkasının düzenlediği yerde oturmayı sever. Başkasının pişirdiğini yemeyi sever. Kısaca hazır olan her şeyi sever🤣yeterki o yorulmasın 🤣temiz evi ütülü giysi sever yeter ki o yapmasın🤣

Yengeç burcu zor burç ya. Hem içine atar. Dışardan bişey yok gibi tepkisiz kalır. Ama içinde fırtınalar kopar. Söyleyemez, içi içini yer.

Akıllanınca beğenmiyor olabilir de en azından mantıklı bir standardın olur. Benim gibi yakışıklı olsun çamurdan olsun olmaz mesela 🤣

Aa ben Boğa burcuyum o zamaaan😅😅 bayılırım hazır olan her şeye🌺🌺 keşke benim için her şeyi biri yapsa 😅

Back
X