- 23 Ekim 2018
- 15.978
- 36.798
- 598
Ben de aynıyım aslında, neyse gerekirse yaşarım deyip durumu toparlıyımBende deniz olmayan şehirde yaşayamam derdim hep, yedim tüm laflarımıbüyük konuştuğumla sınanırım hep, ama kaşınırım yine konuşurum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynıyım aslında, neyse gerekirse yaşarım deyip durumu toparlıyımBende deniz olmayan şehirde yaşayamam derdim hep, yedim tüm laflarımıbüyük konuştuğumla sınanırım hep, ama kaşınırım yine konuşurum
![]()
Bekleriz ,Ben her saat burdayım temizlik öncesikalkayım mutfağımı toplayayım kızlar gelirim yine, sizler hangi saatlerde genelde buradasınız
Keşkek harika yaparım ☺Bende ilk defa bugün keşkek yapmayı denedim. Annem bende kalıyor 1 aydır, o seviyor diye yapmayı denedim, fenada olmadı. Eşim yemiyor diye kabak-biber dolması yaptım yanınada ezogelin çorba. İnşallah 2 gün daha götürür bizi bu yemekleryemek yapmayı hiç sevmiyorum
Akşam 9dan sonra bi gün değerlendirmesi yaparız genelde gündüz de fırsat bulan geliyorkalkayım mutfağımı toplayayım kızlar gelirim yine, sizler hangi saatlerde genelde buradasınız
Zaten yine kirlenecek, boşver..Bekleriz ,Ben her saat burdayım temizlik öncesi![]()
ve temizlik sonrası
![]()
![]()
Bulaşık makinesini boşalttım akşam bulaşığını dizdim
Çöp kovasını yıkadım
Çöpü kapıya çıkardım
Bende evde duramıyrm ya pilavda beni tıkadı galiba
Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım herhalde
Son olarak bi kontrol edeyim bakayım evde iş kalmış mı?
Salsa müzikleri eşliğinde dans ederek onuda bitireyim burayada iş yaparken en çok dinlediğim müziği koyuyorum
Arkaşların hep memlekete mi gitti? Keşke sen de kafa dağıtmalık bi gezi yapsaydın. Bursa Eskişehir falan yakın yerlereDışarda ahmak ıslatan yağmuru var havada epey ılık en sevdiğim hava bunda ne güzel yürünür sakin sakin
Evet birşeyler atma bahanesiyle çıktım dışarı Sokağı turladım o bile iyi geldi sokak insan kaynıyor kimsenin eve çıkası yok belli ki yağmurada hasret kalmıştık bu kış
Belki 1saat sonra bi daha çıkarım eve kapattım sanki kendimi bu ne böyle çok sıkıldım
Salı bütünleme sınavım vardım Çarşambaya kadarda hep hastaydım yattımArkaşların hep memlekete mi gitti? Keşke sen de kafa dağıtmalık bi gezi yapsaydın. Bursa Eskişehir falan yakın yerlere
Sermini çok seviyorum bende
Yağmur yağıyorsa ayda yılda balkona serdiğim bir kaç şey ıslanmıştırDışarda ahmak ıslatan yağmuru var havada epey ılık en sevdiğim hava bunda ne güzel yürünür sakin sakin
Evet birşeyler atma bahanesiyle çıktım dışarı Sokağı turladım o bile iyi geldi sokak insan kaynıyor kimsenin eve çıkası yok belli ki yağmurada hasret kalmıştık bu kış
Belki 1saat sonra bi daha çıkarım eve kapattım sanki kendimi bu ne böyle çok sıkıldım
Oğlum eski kitaplarını hep bitirdi.Sermini çok seviyorum bendeHem çok tatlı hem çok güçlü bir kadın maşallah
Bizim okulumuza geldi nasıl rica minnet ama 4-5 yıl oluyor küçümseyen bir durum mu olmuş bilmiyorum bir memnuniyetsizlik vardıçocuk kitabı yazarı ama pek iyi iletişim kuramadı çocuklarla demişlerdi ne kadar doğru bilemem. Kitap satışını mı az buldu acaba şaşırdık demişlerdi davet eden öğretmenlerOğlum eski kitaplarını hep bitirdi.
Yetişkin kitabı fazla yok zaten.
Ev yapımı sihirli değnek okumuştum güzeldi.
Kocasının ölümü peşi sıra çocuklara yetmeye çalışması, bir yandan kendi telaşı.
Eskiden takip ediyordum sonra çıktım takipten.
Geçen sene okula yazar olarak çağırmak istedik 15.000 artı ulaşım vs masraf istedi. Zaten devlet okulu kitabı satsak zor satarız. Öylece ağzımızın payını aldık.
Yine de seviyorum çocuk kitaplarında çok başarılı .Hayatın içinden.
Beş yıl önce bu kadar popüler değil miydi aceba.Bizim okulumuza geldi nasıl rica minnet ama 4-5 yıl oluyor küçümsrye bir durum mu olmuş bilmiyorum çocuk kitabı yazarı ama pek iyi iletişim kuramadı çocuklarla demişlerdi ne kadar doğru bilemem. Bn kitaplarını hiç okumadım bir göz atmak lazım