Bende ilk defa bugün keşkek yapmayı denedim. Annem bende kalıyor 1 aydır, o seviyor diye yapmayı denedim, fenada olmadı. Eşim yemiyor diye kabak-biber dolması yaptım yanınada ezogelin çorba. İnşallah 2 gün daha götürür bizi bu yemekler 😂 yemek yapmayı hiç sevmiyorum
Keşkek harika yaparım ☺
Çok ta severim.
Etli kemikli olacak ama tavuklu yapmam ben.

Şehir merkezinde misiniz?

Evde duramıyorum.
Biraz yürüyüş biraz gezmece dışarı çıktık.
Yine ayakkabıcı 🤣
İki eşime bir oğlana üç ayakkabı ile döndük.

Kızlar kilo topiğine yazcam şimdi.
Kilo vermemek önemli değil ama almaya tahammülüm yok.

Yürüyüş aksatmazsam kilo almıyorum. Yürüyüş bana çok iyi geliyor.

6000 adımı geçti şükür bugün.

Haa birde unutmuşum kaynananın salça turşu reçel ne bulursam araklamak canım cicim kaynanacım oğlun senin turşularına reçellerine salçalarına bayılıyor anamınkide anamınki deyip duruyor deyip yürütmek için 150kilo olup 5yıl geçmesine rağmen kendimi hala yeni gelinciğimsi narin birşeymişim gibi görmek için her yerde kocişim kocişim diye gezip baget yüzümü herkesin gözüne sokmak için Evlenilebilirde 🙀🙈🙈🙈
NOT: Bu tiplemeler hep çevremdekilerden alınmıştır.

Bulaşık makinesini boşalttım akşam bulaşığını dizdim
Çöp kovasını yıkadım
Çöpü kapıya çıkardım
Bende evde duramıyrm ya pilavda beni tıkadı galiba
Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım herhalde
Son olarak bi kontrol edeyim bakayım evde iş kalmış mı?
Salsa müzikleri eşliğinde dans ederek onuda bitireyim burayada iş yaparken en çok dinlediğim müziği koyuyorum

Bulaşık makinesini boşalttım akşam bulaşığını dizdim
Çöp kovasını yıkadım
Çöpü kapıya çıkardım
Bende evde duramıyrm ya pilavda beni tıkadı galiba
Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım herhalde
Son olarak bi kontrol edeyim bakayım evde iş kalmış mı?
Salsa müzikleri eşliğinde dans ederek onuda bitireyim burayada iş yaparken en çok dinlediğim müziği koyuyorum

Sus kızzzz ne zorlukla ne üşengeçlikle yapıyorum zaten :)))

1posta çamaşır katladım
Bugünntemizlikte kulanılan bezleri falan makineden çıkarıp tele serdim
😂👍🏻
Kilo konusuna hiç girmiyorum bildirim geliyorsada ondanda haberim yok ne zamandır tartıyada çıktığım yok
Yarın sabah acil tartıya çıkıp kendi moralimi bozmam lazım hiçbir gelişme yok 😏😏😏

Dışarda ahmak ıslatan yağmuru var havada epey ılık en sevdiğim hava bunda ne güzel yürünür sakin sakin ☺️
Evet birşeyler atma bahanesiyle çıktım dışarı Sokağı turladım o bile iyi geldi sokak insan kaynıyor kimsenin eve çıkası yok belli ki yağmurada hasret kalmıştık bu kış
Belki 1saat sonra bi daha çıkarım eve kapattım sanki kendimi bu ne böyle çok sıkıldım

Dışarda ahmak ıslatan yağmuru var havada epey ılık en sevdiğim hava bunda ne güzel yürünür sakin sakin ☺️
Evet birşeyler atma bahanesiyle çıktım dışarı Sokağı turladım o bile iyi geldi sokak insan kaynıyor kimsenin eve çıkası yok belli ki yağmurada hasret kalmıştık bu kış
Belki 1saat sonra bi daha çıkarım eve kapattım sanki kendimi bu ne böyle çok sıkıldım
Arkaşların hep memlekete mi gitti? Keşke sen de kafa dağıtmalık bi gezi yapsaydın. Bursa Eskişehir falan yakın yerlere

Arkaşların hep memlekete mi gitti? Keşke sen de kafa dağıtmalık bi gezi yapsaydın. Bursa Eskişehir falan yakın yerlere
Salı bütünleme sınavım vardım Çarşambaya kadarda hep hastaydım yattım

2gündürde şaftı kaymış evi temizleyip toparlamaya çalıştım aslında tam iyi hissetmediğim içinde parça parça yapabildim sadece

sol ayağımdada aşırı ağrı vardı üstüne basamıyordum bakma bu kadar ev işi yapıyorym ama daha evi süpürüp silecek gücü bulamadım kendimde hemen halsizlik oluyordu en ufak iş yapmada hem halsizlik hem moralsizlik aşırı stres benim bünyemide etkiledi tabi bu dönem çok yoruldum hem bedenen hem mental olarak ordan oraya koşturmaktan

Kilomdan dolayıda oluyor olabilir bu ağrılar falan bilmiyorum yani daha tam kendime gelemedim sadece dümdüz yatmak bile bana çok iyi geliyor keşke herşey şipşak kendiliğinden olsa

Evet arkadaş falan kalmadı hep gittiler bi şehir dışı yapmak çok iyi olabilirdi bi bakayım bakalım normalde gezmeyi çok severim kendime iyi gelen şeyler yapmak istiyorum

Annem her gün mesaj atıyor telefonda engelledim diye bu seferde garip bi durum oluyor hem biraraya gelmemek için huzursuzluk olmasundiye tatilde yanına gitmedim ama sanki var ya beni aşırı seviyormuş çok süper iletişimimiz varmış gibi mesajlar atıyor böyleee bakıyorum yazdıklarına şaşkınlkla :KK64:

Son düzenleme:
Yağmur yağıyorsa ayda yılda balkona serdiğim bir kaç şey ıslanmıştır🤣

Sermini çok seviyorum bende😍Hem çok tatlı hem çok güçlü bir kadın maşallah
Oğlum eski kitaplarını hep bitirdi.
Yetişkin kitabı fazla yok zaten.
Ev yapımı sihirli değnek okumuştum güzeldi.

Kocasının ölümü peşi sıra çocuklara yetmeye çalışması, bir yandan kendi telaşı.

Eskiden takip ediyordum sonra çıktım takipten.

Geçen sene okula yazar olarak çağırmak istedik 15.000 artı ulaşım vs masraf istedi. Zaten devlet okulu kitabı satsak zor satarız. Öylece ağzımızın payını aldık.

Yine de seviyorum çocuk kitaplarında çok başarılı .Hayatın içinden.

Oğlum eski kitaplarını hep bitirdi.
Yetişkin kitabı fazla yok zaten.
Ev yapımı sihirli değnek okumuştum güzeldi.

Kocasının ölümü peşi sıra çocuklara yetmeye çalışması, bir yandan kendi telaşı.

Eskiden takip ediyordum sonra çıktım takipten.

Geçen sene okula yazar olarak çağırmak istedik 15.000 artı ulaşım vs masraf istedi. Zaten devlet okulu kitabı satsak zor satarız. Öylece ağzımızın payını aldık.

Yine de seviyorum çocuk kitaplarında çok başarılı .Hayatın içinden.
Bizim okulumuza geldi nasıl rica minnet ama 4-5 yıl oluyor küçümseyen bir durum mu olmuş bilmiyorum bir memnuniyetsizlik vardıçocuk kitabı yazarı ama pek iyi iletişim kuramadı çocuklarla demişlerdi ne kadar doğru bilemem. Kitap satışını mı az buldu acaba şaşırdık demişlerdi davet eden öğretmenler
Bn kitaplarını hiç okumadım bir göz atmak lazım

Bizim okulumuza geldi nasıl rica minnet ama 4-5 yıl oluyor küçümsrye bir durum mu olmuş bilmiyorum çocuk kitabı yazarı ama pek iyi iletişim kuramadı çocuklarla demişlerdi ne kadar doğru bilemem. Bn kitaplarını hiç okumadım bir göz atmak lazım
Beş yıl önce bu kadar popüler değil miydi aceba.

Ankara'da yaşadığı için yol kalacak yer vs bir nebze belki ama devlet okulu yüksek mebla ile yazar çağıramaz ki.

Size ücretsiz geldiyse şanşlısınız.

Vefat eden arkadaşım ilk bana anlattı o zaman face de oyuncu anne adıyla popüler idi. Bir 8 sene olmuştur ona da. Kısa saçlıydı o dönem hatta eski soyadını kullanıyordu.

İlkokul ortaokul için uygun kitapları.

Geçen sene ortaokul daki yeğenlerime hediye yollamıştım kitabını.

Akşam tv izlerken yine minik bir tencere sarma sardım.
Pişirdim şimdi yedik bile çoğunu 😋. Sıcak sıcak.

Bulaşıkları çalıştırdım.
Mutfağı topladım.
Biten baharatları doldurdum.

7718 adım atmışım şimdiye kadar.

Pişi hamuru yoğurup dolaba koydum sabaha hazır olsun diye.

Yarına çorba olarak tarhana yapacağım.
Dolapta semizotu var onun yemeğini yapacağım.

Back
X