- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
Hoşbuldum.Hoş geldiniz
Bir karbonhidrat bağımlısı olarak sizi tebrik ediyorum bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum.Hoş geldiniz
anladım şimdi oldu. nickinize aşina geldi gözüm demek ki :)Yok yok eski yıllarda aktif olduğum konular onlardı.
Bir yıldır da zaten burada aktifim.
Aynen nereye gidiyon deprem konuşuluyor unutmamiza izinvermiyorlarMinnaklarla etkinlik yapıldı
sabah birşey yiyemiyorum açılmak için kahve içtim sandviç tükettim
Çıkışta arkadaşla bir yere gittik oturduk lafladık
5788 adım attım
Eve gelincede gelir gelmez yattım
Gece 2,5 -3 saat uyumuştum anca 4saat aralıksız uyumuştum nasıl yorgunluktan mental bedensel aklım gitmiş sızmışım günlerdir
Bu arada sizin iş yerlerindede ortam sürekli negatif ve toksik mi sürekli depremle ilgili felaket tellalı gibiler
Bazen o kadar dinlemek istemiyorum ki.
Ego yeni dizi
Nasıl gidiyor konus falan nasıl?
You dizisini takip ediyordum onu tavsiye ederim ama o daha farklıSize de merhaba, bende kafa dağıtmaya çalışıyorum. uyumam lazım aslında sabah oğlum okula gidecek. ne izliyorsunuz
Teşekür ederimHoşbuldum.
Bir karbonhidrat bağımlısı olarak sizi tebrik ediyorum bu arada
You favori dizilerimdendir. ama bu sezonun ilk kısmı çok heycanlandırmadı benı. ikinci kısmı bekliyorum bakalım.You dizisini takip ediyordum onu tavsiye ederim ama o daha farklı
aşk taktikleri diye film bitti ntflxte şimdi ama öyle ahım şhım birşey değil romantik diye açtım ama çok sarmadı kendi kendine bitti öyle şimdine izlesem bilmiyorum tavsiy olursa iyi olue daha hafif samimi ilham vrici vs olabilir gerilim falan bilim kurgu çekmeyeceğim
Love bilmiyorum başka favori dizilerin var mı?You favori dizilerimdendir. ama bu sezonun ilk kısmı çok heycanlandırmadı benı. ikinci kısmı bekliyorum bakalım.
Ben hala Love da kaldım :)
Ne izleyeceğine karar verdinmi cnmLove bilmiyorum başka favori dizilerin var mı?
Yok cnm henüz belirleyemedim tavsiye var mı?Ne izleyeceğine karar verdinmi cnm
Love You nun geçen sezonda joe nin sevgilisinin adı.Love bilmiyorum başka favori dizilerin var mı?
Bende düşünüyom ne izlesem bakıyom oyleYok cnm henüz belirleyemedim tavsiye var mı?
You daki adamın aşık olduğu kız love.Love bilmiyorum başka favori dizilerin var mı?
TabikiKızlar canımı kısaltmadan yazsak olur muBiraz takıntılıyım da
![]()
Söz veremem alışkanlıkKızlar canımı kısaltmadan yazsak olur muBiraz takıntılıyım da
![]()
İlk sezon çok dikkat etmemişimdirYou daki adamın aşık olduğu kız love.
Sen direk son sezondan mı başladın?
Sarıyor ya evetYou çok çerez bir dizi hemen bitiyor.
Son sezonu henüz izlemedim, izleyeceğim.
bide la casayı seven öven çok konusuna baktım da sarıyor mu?Love You nun geçen sezonda joe nin sevgilisinin adı.
evet çocuklardan fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum.
İnto the night
Yakamoz
Dark
Palpito
Anne with an a
Atiye
Şahmaran
Ragnarok
La Casa de Papel
sadakat
stranger things
bunları severek izledim .Merak etmek ve izlemek istediğin olursa spoiler vermeden öneri de bulunabilirim :)
Joe nin Love demesi başka ama ya hala kulağımdaİlk sezon çok dikkat etmemişimdir