- 17 Mart 2010
- 26.564
- 68.155
- 1.123
Bad boylara mı aşık oluyorsun?Ne aşk ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bad boylara mı aşık oluyorsun?Ne aşk ama![]()
E keşke bulaşsaymış işte o zaman geçirmiş bağışıklık kazanmış olacaktın şimdi sıkıntın olmayacaktıYaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.
Once sirkeli suda 10dk beklet durula sonra karbonatta 10dk beklet durula. Sistem bu ama iyice kuruyunca bozulmuyo yaBende İngiliz karbonatı var tarihi geçmiştir olur mu
Kaya tuzu ve üzüm sirkeli suda 10 dk bekletip ovalıyorum.
En pis yanı yıkaması ya.
Bir de uğraşıp yıkayıp yemeden daha bozulan var o da ayrı dert.![]()
Bi dk 16 yasinda tanistin 19da evlendin ilk oglun ilk esinden sinra bosandin. Kiz bu ne hiz. 36da buldum adamiHe evet sorryya ben iyi değilim pek bugün midem berbat başımda ağrıyor kusuruma bakmayın ,
Lise sayılır 16 biterken başlamıştık ama şuan ikinci evliliğim benim ondan ayrılalı yüz yıl oluyor![]()
Uffff sen bensin tumayyBüyük ihtimal her ikisinden de olduköftelik kıymayı çiğ eti hamuru pek severim bende
![]()
Tavşan aman aman evde beslenecek hayvan asla değil .. hiç tüy dökmeyen bi cins denemeyi düşündünüz mü yakınlaştırmayı belki tüy döküldüğü için alerji coşuyor.. hamster yada kuş muhabbet kuşu mantıklı sizin içinOğlum çok seviyor o çok istedi. Tavşan denedik o da olmadı. Hayvan kendi kakasını yiyor. Üstünü çırpınca sağa sola sıçratıyor. O da hiç hijyenik gelmedi.
Bir ara hamster mı alsak dedik. Kaldı öyle.
Yok be cahillik işte aynı yerde oturuyorduk çok koştu peşimden az görüşme sık yasaklar derken kaçarak evlendim benBad boylara mı aşık oluyorsun?
İste sen suyun tadina bakiomussun ben direk kiymasinin. Kofte mi yapiorum hop gum manti mi yapilio uc kapa bir ye okdrYaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.
18 de evlendim 19 da anne oldum 20 de boşandımOnce sirkeli suda 10dk beklet durula sonra karbonatta 10dk beklet durula. Sistem bu ama iyice kuruyunca bozulmuyo ya
Bi dk 16 yasinda tanistin 19da evlendin ilk oglun ilk esinden sinra bosandin. Kiz bu ne hiz. 36da buldum adamiben baya evde kalmistim
Uffff sen bensin tumayy![]()
Evet sen bensinİste sen suyun tadina bakiomussun ben direk kiymasinin. Kofte mi yapiorum hop gum manti mi yapilio uc kapa bir ye okdr
Yaa. Cok ufakmissin cok cabuk buyumen gerekmis. İnsallah smdiki esinle bi omur mutlu olursunuz oglun bebisin ve ikiniz cok guzel bir omur gecirirsiniz18 de evlendim 19 da anne oldum 20 de boşandım27 yaşında evlendim tekrar
![]()
Evet biraz öyle oldu ama oğluma şükrediyorum o olacakmış nasipmişYaa. Cok ufakmissin cok cabuk buyumen gerekmis. İnsallah smdiki esinle bi omur mutlu olursunuz oglun bebisin ve ikiniz cok guzel bir omur gecirirsiniz
Grupta biri yazdı o zaman . Ben sen yazdın sanıyorum. Ben tereyağ seviyorum diyince yeme demişti.Tereyagini hic bilmiyorum yasak mi ? Ben cok yemem ama mesela demin corbaya yaktim ustune. Hic duymadim yasak die.
Yok ben is icin cok gidip geliyodum smdi calismiyorum izinliyim valla sehir disina bile cikmadim
Ben gecen gun cok iyi pisirdim 2 tane halka yedim valla. 3ayda ilk defa dayanamadim. Ama tiriti bilmiorum nedi
Bizim kiz 650 aliodu o sosyetik ya. 2gun kv deme 2gun de evli bi dr ciftin evine gidio. Sana karakterini sole soliym ben onun evine gidip temizlik yapsam daha uygun olur benden daha evin hanimiydiiki hafta once eve bi geldim kahvesini yapmis balkonda telefonla konusup sigara icio? Sabah 9da gelip 10da ise basliodu. Kahvaltı keyfi mode … nediym. Ben de hic sevmiyorum is yapmayi
Sushi filan seviyor musun?Ay ben de cig et yerdim ya cig hamur et ondan mi ole oldu onlar. Kedi yoktu ama hep bahcedekileri beslerdim
Kısmet işte. Hamilelik bitene kadar bulaşmasın da. Bir de onla uğraşmayım Allah korusun.E keşke bulaşsaymış işte o zaman geçirmiş bağışıklık kazanmış olacaktın şimdi sıkıntın olmayacaktı![]()
Ayy 4 tur yıkamak mıOnce sirkeli suda 10dk beklet durula sonra karbonatta 10dk beklet durula. Sistem bu ama iyice kuruyunca bozulmuyo ya
Bi dk 16 yasinda tanistin 19da evlendin ilk oglun ilk esinden sinra bosandin. Kiz bu ne hiz. 36da buldum adamiben baya evde kalmistim
Uffff sen bensin tumayy![]()
Kuş da kanat çırpıyor ya. Ablama halama gidince kaldırtıyorduk. Benim tospa için.Tavşan aman aman evde beslenecek hayvan asla değil .. hiç tüy dökmeyen bi cins denemeyi düşündünüz mü yakınlaştırmayı belki tüy döküldüğü için alerji coşuyor.. hamster yada kuş muhabbet kuşu mantıklı sizin için![]()
Maşallahİste sen suyun tadina bakiomussun ben direk kiymasinin. Kofte mi yapiorum hop gum manti mi yapilio uc kapa bir ye okdr
Ayy sen daha taze evli sayılırsın18 de evlendim 19 da anne oldum 20 de boşandım27 yaşında evlendim tekrar
![]()
Neyi yıkıyorsunuz bu kadar kaçırdım benGrupta biri yazdı o zaman . Ben sen yazdın sanıyorum. Ben tereyağ seviyorum diyince yeme demişti.
Sushi filan seviyor musun?
Ondan da bulaşıyor mu aceba?
Kısmet işte. Hamilelik bitene kadar bulaşmasın da. Bir de onla uğraşmayım Allah korusun.
Ayy 4 tur yıkamak mı. Aynı anda hem sirke hem karbonat olsa.
ben çok tembelim ya
Kuş da kanat çırpıyor ya. Ablama halama gidince kaldırtıyorduk. Benim tospa için.
Maşallahkız ne mideniz var öyle
Ayy sen daha taze evli sayılırsın
Yuvanıza huzur getirsin kuzucun![]()
Toxo olmasın diye sebzeleriNeyi yıkıyorsunuz bu kadar kaçırdım ben
Doğru tüy uçuşuyor o zamanda
Evet iki sene dolmadı dahaaminnn Allah razı olsun
![]()
Şimdiye kadar öyle mi yıkıyordun hamilelik öncesi vs eğer öyleyse devam et ama öyle değilse demek ki sebzeden o hastalık olmuyormuş demektir boşuna uğraşmış olacaksınToxo olmasın diye sebzeleride sen yıkamasan da olur nasıl olsa anti pozitifmişsin
![]()
Sushi olurum bayilirimGrupta biri yazdı o zaman . Ben sen yazdın sanıyorum. Ben tereyağ seviyorum diyince yeme demişti.
Sushi filan seviyor musun?
Ondan da bulaşıyor mu aceba?
Kısmet işte. Hamilelik bitene kadar bulaşmasın da. Bir de onla uğraşmayım Allah korusun.
Ayy 4 tur yıkamak mı. Aynı anda hem sirke hem karbonat olsa.
ben çok tembelim ya
Kuş da kanat çırpıyor ya. Ablama halama gidince kaldırtıyorduk. Benim tospa için.
Maşallahkız ne mideniz var öyle
Ayy sen daha taze evli sayılırsın
Yuvanıza huzur getirsin kuzucun![]()
Kimse benden yeni evli olamazNeyi yıkıyorsunuz bu kadar kaçırdım ben
Doğru tüy uçuşuyor o zamanda
Evet iki sene dolmadı dahaaminnn Allah razı olsun
![]()
Yok kız pandemi de manyak gibi bütün yoğurt peynir kaplarını köpürte köpürte yıkamış insanım benŞimdiye kadar öyle mi yıkıyordun hamilelik öncesi vs eğer öyleyse devam et ama öyle değilse demek ki sebzeden o hastalık olmuyormuş demektir boşuna uğraşmış olacaksın![]()
Aaa bu KasımSushi olurum bayilirimcok da guzel yaparim bilmiorum somon fume oluo ustundeki sanmam sushiden gecicegine
Kimse benden yeni evli olamazbiz tup bebege karsr verince kasimda evlendik
Yesillikleri yikiyoruz buarada
Evett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladiAaa bu Kasım.
Taze gelin he.
Yeni gelin
Yarım yıl olmuş anca.
Oy masallah ne kadar guzelBen eskimişim anacım atayım kendimi şurdan16 olacak.
Evlilik yıl dönümü, tanışma , doğum günü vs unutuyorum çoğu zaman![]()