Yaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.
E keşke bulaşsaymış işte o zaman geçirmiş bağışıklık kazanmış olacaktın şimdi sıkıntın olmayacaktı 🤗

Bende İngiliz karbonatı var tarihi geçmiştir olur mu 🤪
Kaya tuzu ve üzüm sirkeli suda 10 dk bekletip ovalıyorum.
En pis yanı yıkaması ya.
Bir de uğraşıp yıkayıp yemeden daha bozulan var o da ayrı dert. 👻
Once sirkeli suda 10dk beklet durula sonra karbonatta 10dk beklet durula. Sistem bu ama iyice kuruyunca bozulmuyo ya
He evet sorry 🤣 ya ben iyi değilim pek bugün midem berbat başımda ağrıyor kusuruma bakmayın ,😅
Lise sayılır 16 biterken başlamıştık ama şuan ikinci evliliğim benim ondan ayrılalı yüz yıl oluyor 🤣
Bi dk 16 yasinda tanistin 19da evlendin ilk oglun ilk esinden sinra bosandin. Kiz bu ne hiz. 36da buldum adami😂ben baya evde kalmistim😂😂😂
Büyük ihtimal her ikisinden de oldu 🤗 köftelik kıymayı çiğ eti hamuru pek severim bende 🤭🤭🤭
Uffff sen bensin tumayy😂😂😂

Oğlum çok seviyor o çok istedi. Tavşan denedik o da olmadı. Hayvan kendi kakasını yiyor. Üstünü çırpınca sağa sola sıçratıyor. O da hiç hijyenik gelmedi.

Bir ara hamster mı alsak dedik. Kaldı öyle.
Tavşan aman aman evde beslenecek hayvan asla değil .. hiç tüy dökmeyen bi cins denemeyi düşündünüz mü yakınlaştırmayı belki tüy döküldüğü için alerji coşuyor.. hamster yada kuş muhabbet kuşu mantıklı sizin için 🤗

Yaa ben de lahmacun içi hazırlarken suyunun tadına bakardım baharatı nasıl diye. İyi ki ondaki kıymanın suyundan bulaşmamış.
İste sen suyun tadina bakiomussun ben direk kiymasinin. Kofte mi yapiorum hop gum manti mi yapilio uc kapa bir ye okdr

Once sirkeli suda 10dk beklet durula sonra karbonatta 10dk beklet durula. Sistem bu ama iyice kuruyunca bozulmuyo ya

Bi dk 16 yasinda tanistin 19da evlendin ilk oglun ilk esinden sinra bosandin. Kiz bu ne hiz. 36da buldum adami😂ben baya evde kalmistim😂😂😂

18 de evlendim 19 da anne oldum 20 de boşandım 🤣 27 yaşında evlendim tekrar 🤗

Yaa. Cok ufakmissin cok cabuk buyumen gerekmis. İnsallah smdiki esinle bi omur mutlu olursunuz oglun bebisin ve ikiniz cok guzel bir omur gecirirsiniz

Yaa. Cok ufakmissin cok cabuk buyumen gerekmis. İnsallah smdiki esinle bi omur mutlu olursunuz oglun bebisin ve ikiniz cok guzel bir omur gecirirsiniz
Evet biraz öyle oldu ama oğluma şükrediyorum o olacakmış nasipmiş 🤗 şimdi elhamdülillah gerçekten mutlu güzel bir aile olduk oğlum eşimi eşimde oğlumu çok sever baba oğul gibi oldular 🤗 amiiin Allah razı olsun 🤲

Tereyagini hic bilmiyorum yasak mi ? Ben cok yemem ama mesela demin corbaya yaktim ustune. Hic duymadim yasak die.

Yok ben is icin cok gidip geliyodum smdi calismiyorum izinliyim valla sehir disina bile cikmadim😂😂

Ben gecen gun cok iyi pisirdim 2 tane halka yedim valla. 3ayda ilk defa dayanamadim. Ama tiriti bilmiorum nedi
Bizim kiz 650 aliodu o sosyetik ya. 2gun kv deme 2gun de evli bi dr ciftin evine gidio. Sana karakterini sole soliym ben onun evine gidip temizlik yapsam daha uygun olur benden daha evin hanimiydi😂 iki hafta once eve bi geldim kahvesini yapmis balkonda telefonla konusup sigara icio? Sabah 9da gelip 10da ise basliodu. Kahvaltı keyfi mode … nediym. Ben de hic sevmiyorum is yapmayi
Grupta biri yazdı o zaman . Ben sen yazdın sanıyorum. Ben tereyağ seviyorum diyince yeme demişti.
Ay ben de cig et yerdim ya cig hamur et ondan mi ole oldu onlar. Kedi yoktu ama hep bahcedekileri beslerdim
Sushi filan seviyor musun?
Ondan da bulaşıyor mu aceba?
E keşke bulaşsaymış işte o zaman geçirmiş bağışıklık kazanmış olacaktın şimdi sıkıntın olmayacaktı 🤗
Kısmet işte. Hamilelik bitene kadar bulaşmasın da. Bir de onla uğraşmayım Allah korusun. 🙏

Ayy 4 tur yıkamak mı 👻. Aynı anda hem sirke hem karbonat olsa. 🤪ben çok tembelim ya 🤣

Tavşan aman aman evde beslenecek hayvan asla değil .. hiç tüy dökmeyen bi cins denemeyi düşündünüz mü yakınlaştırmayı belki tüy döküldüğü için alerji coşuyor.. hamster yada kuş muhabbet kuşu mantıklı sizin için 🤗
Kuş da kanat çırpıyor ya. Ablama halama gidince kaldırtıyorduk. Benim tospa için.
İste sen suyun tadina bakiomussun ben direk kiymasinin. Kofte mi yapiorum hop gum manti mi yapilio uc kapa bir ye okdr
Maşallah🧿 kız ne mideniz var öyle 🤪🤪🤪
Ayy sen daha taze evli sayılırsın 🧿
Yuvanıza huzur getirsin kuzucun 🙏

Grupta biri yazdı o zaman . Ben sen yazdın sanıyorum. Ben tereyağ seviyorum diyince yeme demişti.

Kısmet işte. Hamilelik bitene kadar bulaşmasın da. Bir de onla uğraşmayım Allah korusun. 🙏

Ayy 4 tur yıkamak mı 👻. Aynı anda hem sirke hem karbonat olsa. 🤪ben çok tembelim ya 🤣

Kuş da kanat çırpıyor ya. Ablama halama gidince kaldırtıyorduk. Benim tospa için.

Neyi yıkıyorsunuz bu kadar kaçırdım ben 🤣
Doğru tüy uçuşuyor o zamanda 😁
Evet iki sene dolmadı daha 🤗 aminnn Allah razı olsun 🤲🤗

Toxo olmasın diye sebzeleri 👻de sen yıkamasan da olur nasıl olsa anti pozitifmişsin 🤪

Toxo olmasın diye sebzeleri 👻de sen yıkamasan da olur nasıl olsa anti pozitifmişsin 🤪
Şimdiye kadar öyle mi yıkıyordun hamilelik öncesi vs eğer öyleyse devam et ama öyle değilse demek ki sebzeden o hastalık olmuyormuş demektir boşuna uğraşmış olacaksın 🤣

Sushi olurum bayilirim💕💕💕 cok da guzel yaparim bilmiorum somon fume oluo ustundeki sanmam sushiden gecicegine
Kimse benden yeni evli olamaz😂biz tup bebege karsr verince kasimda evlendik😂
Yesillikleri yikiyoruz buarada

Şimdiye kadar öyle mi yıkıyordun hamilelik öncesi vs eğer öyleyse devam et ama öyle değilse demek ki sebzeden o hastalık olmuyormuş demektir boşuna uğraşmış olacaksın 🤣
Yok kız pandemi de manyak gibi bütün yoğurt peynir kaplarını köpürte köpürte yıkamış insanım ben 🤣çift maske takardım.Bazem maske +siperlik takardım. 🤪
Bir kere kirazı o kadar çok suda bekletmişim ki kirazlar hep çatlamış 👻

Eskiden de aynı tuz+sirke yapardım. Karbonat hamilelikten sonra bir iki yaptım. Sonra yenisini almadım kaldı öyle.

Sushi olurum bayilirim💕💕💕 cok da guzel yaparim bilmiorum somon fume oluo ustundeki sanmam sushiden gecicegine

Kimse benden yeni evli olamaz😂biz tup bebege karsr verince kasimda evlendik😂
Yesillikleri yikiyoruz buarada
Aaa bu Kasım 🧿.
Taze gelin he.
Yeni gelin 👠💄👄✋💅👰💍

Yarım yıl olmuş anca.

Ben eskimişim anacım atayım kendimi şurdan 🤣16 olacak.
Evlilik yıl dönümü, tanışma , doğum günü vs unutuyorum çoğu zaman 🤣

Aaa bu Kasım 🧿.
Taze gelin he.
Yeni gelin 👠💄👄✋💅👰💍

Yarım yıl olmuş anca.
Evett biz 1seneden fazla denedik olmadi. Ara kanama fln olunca doktora gittim. Orda cikti amh dusuk acele edin diye. Bizde apar topar evlendik 1 hafta fln sonra da yumurta buyutme basladi😂😂😂 gelinligimi aldim yetismedi giyemedim hala beklio nasil😂 sonra gidip bi butikten beyaz elbise aldim giydim😂😂

Back
X