• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam 🩷
Sütü pişirdim soğusun mayaliycam
Konserveden domates 🍅 çorbasi yaptım
Ablamın istediği peynir kalmamış alamadım.
Tulum aldım kendime
Süt aldım koliyle
Bamya çıkardım .
Bamya ve pilav yapıcam yarına hazır olsun.
Sarma pişirdim.
Pizza bitti.

Haftalık menü yaptim ama yemekler bitmeyince yenisini yapamadım bir de arada canımız başka şey çekince menüyü değiştirdim haliyle
Nohut bulamadım keşkek yapamadım bu sebeple
Nohutlu buğdaylı çorba yapsam yine nohut yok

Kıymalı bamya ve şehriyeli pirinç pilavıni da pişirdim
Yarına bütün yemeklerim hazır .
Ama ev kaldı öylece küçük daha da çok dagitti
Sabaha kadar uyumasam anca biter sanırım işim

Oğlum bugün denemeden Türkçeyi çok kötü yapmış
Video izlettim bir saat konu tekrarı yaptı
Baya da tersten motive ettim bu sefer bu netlerle yakınımizda düşük puanlı bir fen lisesi var oraya bile giremezsin dedim baya bozuldu canı sıkıldı ama motive de oldu gördü ne kadar baştan savma çalıştığıni yaparsın edersin dedikçe de simarmis en yakın arkadaşı çocuk hiç zeki değil ama çok disiplinli ve kararlı bundan yüksek yapıyor sürekli kapasitesi yeterli değil ama çok motive çok düzenli çalışıyor
Bizimki saldım çayıra mevlam kayıra

Neler yapıcam ?
Bebeği uyutacagim
Salonu ve mutfağı topluycam
Bulaşıkları makineye aticam
Çamaşırları katlayıp yerleştircem
Banyoyu topluycam
Banyo yapıcam

Aysegul Demirsoy un zumba videoları da güzel
Aç akşamları 3 video yapsan baya enerji verir
Edis çalıyor genelde Serdar Ortaç

İyi eğlenceler
Arkadaş ortamı en sevdiğim benim için ikinci aile bir nevi aile ile eşit hatta elliye elli
Aaa bakayım hiç bilmiyorum o kadini ☺️
Tesekkur ederim, buluşmak bana da çok iyi geldi. Bir süre sonra hep eski okul günleri konuşuldu anılar yad edildi 😍 yaşlanıyoruz mu yavaştan nedir🫠

Selam..
Bu sıralar biraz depresifim. Beni tanısanız bu da depresyona girdiyse herkes girer derdiniz 😅
İş, iş çıkışı kızlarla yeme içmece, ev, iş, çocuk, biraz da grip hali.
Bu saat oldu uyku tutmadı, sabah işe nasıl gidilecek..

Aysegul Demirsoy un zumba videoları da güzel
Aç akşamları 3 video yapsan baya enerji verir
Edis çalıyor genelde Serdar Ortaç

Çay kahve icmeyince bile benim başım ağrır döner
Evet zorladı yegenimi baya

İlk fazla kilo için 10 gün yapıp sonra dukana dönebilirim
Ben dukanciyim zaten benziyor ketoya
3-4 ay zor balım.
Çünkü daha önce 17 kiloyu 5.5 ayda verdim
Şimdi 27 kilo fazlam var
Eskiden diyete başladığım kilonun ustune artı bide 12 daha aldım
Zivanadan çıkmışım resmen

İyi eğlenceler
Arkadaş ortamı en sevdiğim benim için ikinci aile bir nevi aile ile eşit hatta elliye elli
En iyi kendini kendin bileceksin, bir yerden başla bakalım, devamı da gelir inşallah 🙏

Selam 🩷
Sütü pişirdim soğusun mayaliycam
Konserveden domates 🍅 çorbasi yaptım
Ablamın istediği peynir kalmamış alamadım.
Tulum aldım kendime
Süt aldım koliyle
Bamya çıkardım .
Bamya ve pilav yapıcam yarına hazır olsun.
Sarma pişirdim.
Pizza bitti.
Ellerine sağlık, dün ben de jersey sütü aldım mayaladım, sabahtan et çıkarmıştım onu pişirdim, bi kısmını derin dondurucuya attım, bi kısmını bugün özbek pilavı yapacağım. Dün sabahtan da taze fasülye yapmıştım, arkadaşın annesi de saçta börek yapmış, 2 tane getirmiş bana, akşam onları yedik kızla.

Bugün evin tozunu aldim sonra da süpürdüm. Difrizden badalan fasülye çıkarıp haşladım, akşam pilav ve fasülye yiyelim dedim. Yaratıcılığımı kullanmak istemediğim bir gündeyim😬brokoli vardı bir de dolapta, onu da haşlayıp sarımsaklı limonlu soslayip meze gibi yeriz bitti gitti. Bazen de böyle gönülsüz 🙈

Bugün evin tozunu aldim sonra da süpürdüm. Difrizden badalan fasülye çıkarıp haşladım, akşam pilav ve fasülye yiyelim dedim. Yaratıcılığımı kullanmak istemediğim bir gündeyim😬brokoli vardı bir de dolapta, onu da haşlayıp sarımsaklı limonlu soslayip meze gibi yeriz bitti gitti. Bazen de böyle gönülsüz 🙈
badalan fasulye nasıl oluyor?

İspir gibi ama yöresi farklı olduğu için badalan deniyor sanırım, şeker fasulye diyen de var. Yazdan çiğ kabuklu alıp ayıklayıp kaldırıyorum ben. Cok daha lezzetli oluyor kuru fasulyeden ☺️
Şeker fasulye deniyor bizim burada, teşekkür ederim cevap için. Barbunya olabilir mi bu dediğiniz? şimdi biraz araştırdım da?

Selam..
Bu sıralar biraz depresifim. Beni tanısanız bu da depresyona girdiyse herkes girer derdiniz 😅
İş, iş çıkışı kızlarla yeme içmece, ev, iş, çocuk, biraz da grip hali.
Bu saat oldu uyku tutmadı, sabah işe nasıl gidilecek..
Bence ülkece depresifiz
Ellerine sağlık, dün ben de jersey sütü aldım mayaladım, sabahtan et çıkarmıştım onu pişirdim, bi kısmını derin dondurucuya attım, bi kısmını bugün özbek pilavı yapacağım. Dün sabahtan da taze fasülye yapmıştım, arkadaşın annesi de saçta börek yapmış, 2 tane getirmiş bana, akşam onları yedik kızla.
Saçta börek mis

Sabah 6 da kalktım
Güzelce banyo yaptım
Banyoyu arayi yıkadım
Evi topladım
El süpürgesi ile supurdum
Öğlene hep birlikte arkadaşlarla yemek yedik
Çıkışta ablam geldi beraber gezdik biraz
Dönüşte yemeklerim hazırdı zaten ısıtıp yedik
Bas sağlığına çıktık
Sonra tekrar indik çay faslı kahve faslı gittiler
Bulaşık makinesini çalıştırdım