- 17 Mart 2010
- 26.768
- 68.570
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bakayım hiç bilmiyorum o kadiniAysegul Demirsoy un zumba videoları da güzel
Aç akşamları 3 video yapsan baya enerji verir
Edis çalıyor genelde Serdar Ortaç
İyi eğlenceler
Arkadaş ortamı en sevdiğim benim için ikinci aile bir nevi aile ile eşit hatta elliye elli
Uyanmak zor oluyorSelam..
Bu sıralar biraz depresifim. Beni tanısanız bu da depresyona girdiyse herkes girer derdiniz
İş, iş çıkışı kızlarla yeme içmece, ev, iş, çocuk, biraz da grip hali.
Bu saat oldu uyku tutmadı, sabah işe nasıl gidilecek..
En iyi kendini kendin bileceksin, bir yerden başla bakalım, devamı da gelir inşallahAysegul Demirsoy un zumba videoları da güzel
Aç akşamları 3 video yapsan baya enerji verir
Edis çalıyor genelde Serdar Ortaç
Çay kahve icmeyince bile benim başım ağrır döner
Evet zorladı yegenimi baya
İlk fazla kilo için 10 gün yapıp sonra dukana dönebilirim
Ben dukanciyim zaten benziyor ketoya
3-4 ay zor balım.
Çünkü daha önce 17 kiloyu 5.5 ayda verdim
Şimdi 27 kilo fazlam var
Eskiden diyete başladığım kilonun ustune artı bide 12 daha aldım
Zivanadan çıkmışım resmen
İyi eğlenceler
Arkadaş ortamı en sevdiğim benim için ikinci aile bir nevi aile ile eşit hatta elliye elli
Ellerine sağlık, dün ben de jersey sütü aldım mayaladım, sabahtan et çıkarmıştım onu pişirdim, bi kısmını derin dondurucuya attım, bi kısmını bugün özbek pilavı yapacağım. Dün sabahtan da taze fasülye yapmıştım, arkadaşın annesi de saçta börek yapmış, 2 tane getirmiş bana, akşam onları yedik kızla.Selam
Sütü pişirdim soğusun mayaliycam
Konserveden domatesçorbasi yaptım
Ablamın istediği peynir kalmamış alamadım.
Tulum aldım kendime
Süt aldım koliyle
Bamya çıkardım .
Bamya ve pilav yapıcam yarına hazır olsun.
Sarma pişirdim.
Pizza bitti.
Bugün ben de evden çalışıyorum, temizliğe başladam iyi olacak, bu saat oldu keyif yapıyorumNeler yapıcam ?
Bebeği uyutacagim
Salonu ve mutfağı topluycam
Bulaşıkları makineye aticam
Çamaşırları katlayıp yerleştircem
Banyoyu topluycam
Banyo yapıcam
badalan fasulye nasıl oluyor?Bugün evin tozunu aldim sonra da süpürdüm. Difrizden badalan fasülye çıkarıp haşladım, akşam pilav ve fasülye yiyelim dedim. Yaratıcılığımı kullanmak istemediğim bir gündeyimbrokoli vardı bir de dolapta, onu da haşlayıp sarımsaklı limonlu soslayip meze gibi yeriz bitti gitti. Bazen de böyle gönülsüz
![]()
Kesinlikle çok zorUyanmak zor oluyor
İspir gibi ama yöresi farklı olduğu için badalan deniyor sanırım, şeker fasulye diyen de var. Yazdan çiğ kabuklu alıp ayıklayıp kaldırıyorum ben. Cok daha lezzetli oluyor kuru fasulyedenbadalan fasulye nasıl oluyor?
Şeker fasulye deniyor bizim burada, teşekkür ederim cevap için. Barbunya olabilir mi bu dediğiniz? şimdi biraz araştırdım da?İspir gibi ama yöresi farklı olduğu için badalan deniyor sanırım, şeker fasulye diyen de var. Yazdan çiğ kabuklu alıp ayıklayıp kaldırıyorum ben. Cok daha lezzetli oluyor kuru fasulyeden![]()
Bence ülkece depresifizSelam..
Bu sıralar biraz depresifim. Beni tanısanız bu da depresyona girdiyse herkes girer derdiniz
İş, iş çıkışı kızlarla yeme içmece, ev, iş, çocuk, biraz da grip hali.
Bu saat oldu uyku tutmadı, sabah işe nasıl gidilecek..
Saçta börek misEllerine sağlık, dün ben de jersey sütü aldım mayaladım, sabahtan et çıkarmıştım onu pişirdim, bi kısmını derin dondurucuya attım, bi kısmını bugün özbek pilavı yapacağım. Dün sabahtan da taze fasülye yapmıştım, arkadaşın annesi de saçta börek yapmış, 2 tane getirmiş bana, akşam onları yedik kızla.
Yok bu barbunya gibi damarlı olmuyor, dümdüz taneleriŞeker fasulye deniyor bizim burada, teşekkür ederim cevap için. Barbunya olabilir mi bu dediğiniz? şimdi biraz araştırdım da?
Bizim buralarda yazdan alıp derin dondurucuya attığımız beyaz ve ala barbunya var. O dediğiniz demekki gelmiyor buralara.Yok bu barbunya gibi damarlı olmuyor, dümdüz taneleri![]()