• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de iki banyonun da lavabo tuvaletlerini temizledim güzelce, tüm evi süpürdüm ikinci makineyi yıkadım asicam
Bulaşık kaldırıp köşeme geçerim
Bu akşam kocamdan fayda yok çalışıyor
Kendi kendime izleyecek bir şeyler bulayım örgüme eşlik etsin altyazılı olmasın kafa yormasin sjfjfjfj

Gluten diye😀😀dedimya makarna hariç herşey yiyorum, makarna sevmiyorum sanırım. Mantı da öyle misal. Kızarmış ve çıtır şeyler daha çok hoşuma gider, hamursu olmayacak.
Yasak mi peki

Küçük onun odasını kitaplarını dağıtıyor diye dışardan kitliyoruz.
Okuldan gelince de ders çalışmak için içerden kitliyor küçüğüm girmesin diye.
Ama tabi tableti dün özel ders için aldı vermemek için içerden kitledi çıkmadı
Sınavda iyi yapmis gelmiş ödül diyo.
Hımm anladım, maşallah daimi olsun inşallah, fırça işe yaramış demekki 😀

Doktorlar bişey demedi, kendi araştırmalarıma göre yasak, otoimmün hastalıklarda bağırsak geçirgenliği oluyormuş.modern tıp tedavi değil, sadece sürdürülebilir hasta olmanı sağlıyor. Olaki iyileşir de ekmek kapıları kapanır diye. Bende uyguladıkları sistem bağışık sistemini kapat, çalışmasın, böykece organlarına saldırmasın, ama tedavi seçeneği yok mudur sizce? Elbetteki vardır, ama maalesef iyileştirirlerse nasıl para kazanacaklar.

Hımm anladım, maşallah daimi olsun inşallah, fırça işe yaramış demekki 😀
Benim ayarlarımla oynuyor ya
Hafta sonu Interneti de yasakliycam dedim ya kötü alırsa artık dot korkusuna mi yaptı anlamadim 😂 öğretmeni de köpek çekiyor iki haftadir sınavda cuvalliyor diye

Doktorlar bişey demedi, kendi araştırmalarıma göre yasak, otoimmün hastalıklarda bağırsak geçirgenliği oluyormuş.
Bak burda meşhur bir yer var
Bir cok alanda tedavi yapıyor.
Oda öyle glutensiz beslenme öneriyor
40-60-80 bin bayılan var adama ama gidenler memnun

Siteye üye olmayıp, bu topiği okuyanlar 👍
Aaa öyle şeyler gözüküyor mu kızlar ya ne değişikmiş benim fransizlik şaka mı 🤣🤣
Yeniyim sitede pek bir şey bilmiyorum ahah

Back
X