- 2 Aralık 2015
- 33.670
- 111.396
- 598
Dini konuda yorum yapmak,polemik yapmaktan.Ama olsun bu yüzden banlanmakta onurdur.Sen niye banlandin ki deynep'cim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dini konuda yorum yapmak,polemik yapmaktan.Ama olsun bu yüzden banlanmakta onurdur.Sen niye banlandin ki deynep'cim![]()
Bende bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum.Bdv ye konu açsan,bugün ne yapsam diye düşünüyorum desen, çaktırmadan adresini versen,bana yardımcı olun desenBuraya bi tek ben yaziyom ya![]()
Bende bakıyorum kimse yazmayınca bende yazmıyorum.Bdv ye konu açsan,bugün ne yapsam diye düşünüyorum desen, çaktırmadan adresini versen,bana yardımcı olun desen![]()
Bugün yemekte yaprak sarma varda ,yanına ne çorbası yapacağıma karar veremedim.Gün daha uzun,elbet aklıma gelir.
Tutmaç çorbası
Patlıcan musakka
Bulgur pilavı
Cacık
Afiyet olsun![]()
Mercimek çorbası
Soslu tavuk
Makarna
Kavrulmuş kuru biber
Ayran
Hayırlı Akşamlar![]()
Sonra sana derler malzeme bulmuşsun da yapmayı düşünüyorsun,yok derdin bu mu ne kadar aç insan var sen biliyor musun,yok bize ne senin yemeğinden vs. bir sürü eleştiri.Kimisi sırf eleştiri yapmak için giriyor sankiHahhahhaaaYok ben boyle iyiyim canim
![]()
Sağol canım gel beraber olsunAfiyet olsun nehircim![]()
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canimm![]()
Sonra sana derler malzeme bulmuşsun da yapmayı düşünüyorsun,yok derdin bu mu ne kadar aç insan var sen biliyor musun,yok bize ne senin yemeğinden vs. bir sürü eleştiri.Kimisi sırf eleştiri yapmak için giriyor sanki![]()
Bir gereksiz yorum da benden ,senin gibi cici bir kadına sigarayı yakıştıramadımOlur mu olur vallaHic ugrasamam gereksiz yorumlarla canim
![]()
Sağol canım gel beraber olsun![]()
Bir gereksiz yorum da benden ,senin gibi cici bir kadına sigarayı yakıştıramadım![]()
Sende ne var bugün canımYemis kadar oldum canim ,tesekkur ederim![]()
Önceki gün
Etli yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Yoğurtlu havuç salatası
Turşu