bugün ne yemek yapsam..

ay deme öyle aileler yüzünden açmayın aranızı boşver duyma görme gerçi demesi kolay tabii..
ben bi okuyayım konunu senin..

ben zaten zamanında yorumumu yapmışım senin konuna canım..

canım bence eşinle otur al karşına konuş ..bu yuvada çekirdek aile olduğunuzu hatırlat.suçlayıcı olmak yerine yumuşak dille konuş,asla hiç bir erkek ailesi hakkında eleştirileri kabul etmez,ailesi ne kadar kötüde olsa...yani ben böle hayal etmiştim,neden böle oluyor,üzüntünü belirt canım.İnşallah youna girer tatlım

Cokk kavga edip konuşuyoruz eşim kuzu gibi yine sıkıldı mı,aslana dönüp kükrüyor bu da beni sinir ediyor.Deli oluyorum bu tavrına,hiçbişey yokmuş gibi davranmasına.

günaydın kızlar nasılsınız???

hayırlı cumalar hepinize,

ben bugün kıyma çıkardım buzluktan fırında patates köfte yapmayı düşünüyorum

çorba domates çorbası

pirinç pilavı yoğurtlu havuç meze ve salata

Cümleten günaydın ve hayırlı cumalar.

umarım güzel birgün olur hepimiz için..

menüm;

-pirinç pilavı

-patatesli kanat yemeği

-tarhanalı mercimek çorbası

-göbek ve havuç salata

-elmalı kereviz salatası

-bol limonlu brokoli bürüksel lahanası ve karnıbahar salatası

çorba hariç hepsini dün gece yaptım çorbayı da bu sabah yaptım..

hamarat arkadaşım maşallah ellerine sağlık huzurla yiyin inşallahh

Harikasın ellerine sağlık!

slm kızlar....

bu gün yapılacaklar;
-işten çıkıp pazara gideceğim
-eve gelip yemek yiyeceğiz
-evi toplayacağım
-toz alacağım
-yerleri sileceğim
-süpürge yapacağım
-bir dolu ütüm var onları yapacağım
-çamaşır makinasını çalıştıracağım
-buz dolabını sileceğim
-balkonları yıkayacağım
-yemek yapacağım biraz fazla yapacağım
-banyo ve lavaboyu yıkayacağım
-sonrada bayılıp kalacağım kızlar

kolay gelsin canım listeni okuyunca ben yoruldum :) bende işten cıkınca eve gidip ütü yapıp eşimin kıyafetlerini hazırlayacagım sonra kendim hazırlanıp eşimin yeğeninin nişanına gidecegiz..

kolay gelsin canım listeni okuyunca ben yoruldum :) bende işten cıkınca eve gidip ütü yapıp eşimin kıyafetlerini hazırlayacagım sonra kendim hazırlanıp eşimin yeğeninin nişanına gidecegiz..

iyi eğlenceler canım:)

eşim aradı şimdi evi temizliyormuş erken bitmiş bugün işi eve erken gitmiş temizlik yapıyor biraz rahatladım şimdi bende:):)
evi süpürür yerleri siler toz alır mutfağı temizler
bende kalanı yaparım:):)
bide bu sayede bi kuaföre gidebileceğim çok şükür:)
yemek olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

sağol canım

oh oh ne güzel eşin aynı benim eşim gibi yardımcı Allah razı olsun onlardan
ne iyi geliyor insana yükünün hafiflemesi
yemek olarak da önerim mantarı seviyorsanız marketten hazır temizlenmiş mantar al domates mantar ve kaşarı harmanlayıp fırına at tabi başta mantarı sotele fırında 20 dk pişir yanında makarna yap bir de içecek koyarsın alsana akşam menüsü çeşit az ama idare eder

günaydın güzeller

yorucu bir haftasonunun ardından işte dinlenme saatim başlamıştır:==)))dün akşam görümcemi ve kayınvalidemi yemeğe aldım,herkes çok mutlu oldu ama benim pilim bitti,birde oğlanın haylazlıkları resmen sabrımı deldi ya,çocuk eve misafir gelince değişiyor resmen,bir de şu tuvalet problemimiz vardı onunlada uğraştık ,yapamayınca cumartesi doktora götürdüm lavman verdiler yavrum çok korktu,şu problemi bir aşsak hayırlısı ile ,işin kötüsü bezden kurtaralım çocuğu diyorduk ama tuttukça bezede yapamıyor artık(

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize;

hafta sonu hiç birşey yapmadım c.tesi eve gittiğim zaman eşim her işi yapmıştı beraber yemek yedik eşimle vakit geçirdik film izledik kitap okuduk sohbet ettik.

pazar günü 10 a kadar uyuduk daha uyurdumda kayın peder aradı kahvaltıya çağırdı emrivakilerden hoşlanmadığım için azcık gıcık oldum ve kalkıp ütü yapmaya başladım saat 12 de gittik kayın validemlere kahvaltı edip çıktık benim annem gile gittik akşamda saat 8 de annemlerden çıktık eşimle sahile gittik yağmur altında oturduk çay içtik sonra acıktıık dışarda bişeyler yedik gece 11 i geçiyordu eve geldiğimizde ve benim bu akşam yemeğim yok ne yapacağım ben kızlar işin özü bu hafta sonu hiç yorulmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…