Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben seni çok iyi anlıyorum sende birde yeni evli olmanın sorumluluğu var devamlı yemek yedirmek istyosun ama şöyle düşün bide ailemizin evinde bile bazen annelerimizde ufak tefek kaçamaklar yapıp meze yada kahvaltı çeşitleriyle öğün atlatıyodu bence eşini çok fazla alıştırma hazır oda bu tarz düşünüyorken sonradan sende çok pişman olursun![]()
buzdolabı poşetlerini kullanıyorum genelde
kızlar bu akşam için menüm yok malum gezmelerdeyim ama yapılan yemekleri yinede yarın yazarım herkeze iyi akşamlar ve afiyet olsun yarın görüşürüz![]()
Neredeyse hazir sofra bile. Sadece yumurtalar i kırmadan esimin gelmesini bekliyoruz oglumla
Hah herkeshazir yumurtada
kızlar günaydın akşama planlarınız hazır mı? ne var bu akşam menüde![]()
çok iyi yapmışsınız canım dondurucu fikriyle ileriye yatırım işini çok kolaylaştırıyor ben yemek yapmadım ama fırında tavuk sote yedim tarifini de aldım arkadaşımda çalıştığı için oda çok pratik yapmış.2 parça tavuk bonfile almış kuşbaşı şeklinde doğramış bi dırın kabını yağlayıp geniş bir borcam da olabilir içine tavukları ,bezelye,patates,havuç,mantar ve soğanı eklemiş baharatlarını katmış salçalı su dökmüş üzerine yarım saat 45 dk da çokta güzel bir yemek çıkmış ortaya biz çok beğendik.
hayır canım hepsini çiğden koymuş yağını baharatını eklemiş biraz harmanlamış onları sonrada salçalı suyu koymuş üzerine fırına atmış çok pratik ve çokta lezzetli olmuş aynısını kırmızı etle de deneye biliriz ama kırmızı et daha geç pişer o yüzden kırmızı etle yaparsan eğer aklında olsun önce biraz su ile haşla o sertliği bir nebzede olsa gider.
canım ilk zamanlar devamlı birlikte kahvaltı yapıp öle çıklıyorduk ama şimdi ben işyerinde arkadaşlarımla yapıyorum ama sabahları ona muhakkak hazırlıyorum genelde akşamdan sandivic yapıp dolaba koyuyorum sabah çok az ısıtıp çayla yiyip gidiyor yada tost ekmeği hazırlıyorum 2 dk hemen tost yapıyorum çok donanımlı bir kahvaltı istemiyor genelde uykusuna çok düşkün olduğu için kahvaltıya 5 dk dan fazla zaman ayıramıyor![]()