bugün ne yemek yapsam..

sağol canım..

en güzelini yapıyorsun yat dinlen benimde bir ara netten yemek toplama huyum vardı

sağol canım..

en güzelini yapıyorsun yat dinlen benimde bir ara netten yemek toplama huyum vardı

Ben kevserin mutfağı,Birden'in mutfağı,mutfak sırları ve portakal ağacından herhalde 50 tarif aldım dün,başka baktığınız siteler varsa bana da söyleyin yeni keşifler arıyorum

Ben kevserin mutfağı,Birden'in mutfağı,mutfak sırları ve portakal ağacından herhalde 50 tarif aldım dün,başka baktığınız siteler varsa bana da söyleyin yeni keşifler arıyorum

ben tatlılarda oktay usta taraftarıyım:):)

umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. keske sağlık için değil de istediğin için günlerini tv karsısında gecirseydin yazdıklarını okurken Allah da biliyo ya ne güzel yaa diye gecirdim içimden bnde öylece uzanıp tv izlemek kitap okumak istiyorum:) dinlenmek istiyorum artık yoruldum çok.

sia hiç öyle deme evde boş oturmak çok zor heleki hasta olduğun için evde yatmak zorundaysan.
1 hafta evdeydim günler geçmek bilmedi sabah en geç 8 dedin mi ayaktaydım.
hasta halimle sıkıntıdan cam pencere sildim durdum hergün temizlik yaptım bol bol yemek yaptım komşuya gittim onları davet ettim tv izlemeye kalktım daha çok sinirlendim kapattım kitap okuyayım dedim çalışırken normalde haftada 1 kitap bitiren ben evdeyken yarım kitap bile okuyamadım.
ve dönüp bakınca ne kadar boş geçmiş günler iyiki çalışıyorum işimin kıymetini anladım..

Cnm seni anlıyorum,yorgunluk nedir iyi bilirim.dün bir arkadaşım hayat sana güzel dedi ama kelebeğin de dediği gibi hasta olunca öyle olmuyor.aynı şekilde durmadan kısıtlı vakitlerde kitap okuyan ben kitap bile almadım elime,bakımsız,bitkin,her kanama ve ağrıyla yüreği ağzında yaşayıp gidiyorum.eşim arkadaşların niye gelmiyor çağır diyor ama kimseyi istemiyorum,garip bir içe kapanma hâli.keşke sağlıklı olsak da otursak evimizde,çayımız kahvemiz keyfimiz yerinde,neyse o günler de gelir inş

Oktay ustanın tatlılarına da bakayım o zaman gerçi daha tatlı ve hamur işine açılamadım ama o da olur:))

yok canım işimin kıymetini bnde biliyorum devamlı evde oturmak sıkıcı olur farkındayım ama arada bi uzun uzun dinlemek istiyorum işte. sanırım sen tez canlı birisin ondan da kaynaklanıyo olabilir ben çok sakinim acele işim yok denecek kadar azdır ne kadar huyumu değiştirmek istesem de çok rahatıma düşkünüm

bebek beklerken ki telası bişey olur mu korkusunu biliyorum canım bu anların tadını çıkaramaman cok normal umarım sağlıkla kucağına aldığın günlerde nasip olur

ben öyle çok düşkün değilim koşturma içinde çok daha mutluyum..
bide dinlenmek zorunda bırakıldığım içinde dinlenememiş olabilirim bu kadarda iğrenç bir huyum vardır.

ben bu durumu sadece kendim yaşıyorum sanıyordum
şimdi çok mutlu oldum yalnız degilmişim

bu aksam menüm
kuru fasülye (annem yapmış ondan alıcam :) )
bulgur pilavı
salata
tavuk çorbası
şimdi işten cıkıyorum 1 saat annemde oturup eve gecicem hepinize şimdiden afiyet olsun:)

günaydın kızlarr akşam için dünden kurufasulyem var

yanına pilav yapıcam birde çorbamı yapsam yoksa başka bir şey mi bilememdim ben onu????

günaydın hamarat ve pratik hatunla umarım güzel bir gün olur

bugün ki menüm;

biber ve kabak dolması
dünden makarnam
ev yapımı yoğurt
elma hoşafı
turşu
meze

yanına pilav yapıcam birde çorbamı yapsam yoksa başka bir şey mi bilememdim ben onu????

günaydın canım
ben sıkıldım çorba yapmaktan hiçte sevmem zaten çorba içmeyi evlenince başladım içmeye.
değişik güzel çorban varmı ?

günaydııınn...
dün annemden kuru fasulye getirmiştim eşim dısarda yiyelm dedi dısarda yedik bugün kurufasulye yiycez. yemek olunca kafam rahat oluyo

kızlar evde patlıcanım var ama karnı yarık felan yapmak istemiyorum ne yapayım istim kebabı felanda yapmak istemiyorum başka birşeyler yapayım diyorum ama ney yardım lütfenn

Kelebekfim fırında türlü diye bir yemek tarifi atmıştım bilgisayara patlıcan patates biber kabaklı belki hoşuna gider.bir de klasik olacak o da ama ben fırında patlıcan oturtmaya bayılıyorum aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…