Teşekkür ederim İnş atlatırız bu kanamaları,sana da çok geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendine bu aralar herkes bir hasta oluyor günlerce anca iyileşiyor
Ben ev işi yapmıyorum kaç gündür haftada bir kadın geliyor onun dışında eşim yapıyor.ben bir yemek yapıyorum yani gün içindeki tek aktivitem bu ve kitap okuyup tv izlemekbir de bol bol yemek sitelerinden tarif topluyorum , daha çok şey yapamasam da keyif alıyorum
sağol canım..
en güzelini yapıyorsun yat dinlen benimde bir ara netten yemek toplama huyum vardı
Ben kevserin mutfağı,Birden'in mutfağı,mutfak sırları ve portakal ağacından herhalde 50 tarif aldım dün,başka baktığınız siteler varsa bana da söyleyin yeni keşifler arıyorum
Teşekkür ederim İnş atlatırız bu kanamaları,sana da çok geçmiş olsun cnm çok dikkat et kendine bu aralar herkes bir hasta oluyor günlerce anca iyileşiyor
Ben ev işi yapmıyorum kaç gündür haftada bir kadın geliyor onun dışında eşim yapıyor.ben bir yemek yapıyorum yani gün içindeki tek aktivitem bu ve kitap okuyup tv izlemekbir de bol bol yemek sitelerinden tarif topluyorum , daha çok şey yapamasam da keyif alıyorum
umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. keske sağlık için değil de istediğin için günlerini tv karsısında gecirseydin yazdıklarını okurken Allah da biliyo ya ne güzel yaa diye gecirdim içimden bnde öylece uzanıp tv izlemek kitap okumak istiyorum:) dinlenmek istiyorum artık yoruldum çok.
umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. keske sağlık için değil de istediğin için günlerini tv karsısında gecirseydin yazdıklarını okurken Allah da biliyo ya ne güzel yaa diye gecirdim içimden bnde öylece uzanıp tv izlemek kitap okumak istiyorum:) dinlenmek istiyorum artık yoruldum çok.
sia hiç öyle deme evde boş oturmak çok zor heleki hasta olduğun için evde yatmak zorundaysan.
1 hafta evdeydim günler geçmek bilmedi sabah en geç 8 dedin mi ayaktaydım.
hasta halimle sıkıntıdan cam pencere sildim durdum hergün temizlik yaptım bol bol yemek yaptım komşuya gittim onları davet ettim tv izlemeye kalktım daha çok sinirlendim kapattım kitap okuyayım dedim çalışırken normalde haftada 1 kitap bitiren ben evdeyken yarım kitap bile okuyamadım.
ve dönüp bakınca ne kadar boş geçmiş günler iyiki çalışıyorum işimin kıymetini anladım..
Cnm seni anlıyorum,yorgunluk nedir iyi bilirim.dün bir arkadaşım hayat sana güzel dedi ama kelebeğin de dediği gibi hasta olunca öyle olmuyor.aynı şekilde durmadan kısıtlı vakitlerde kitap okuyan ben kitap bile almadım elime,bakımsız,bitkin,her kanama ve ağrıyla yüreği ağzında yaşayıp gidiyorum.eşim arkadaşların niye gelmiyor çağır diyor ama kimseyi istemiyorum,garip bir içe kapanma hâli.keşke sağlıklı olsak da otursak evimizde,çayımız kahvemiz keyfimiz yerinde,neyse o günler de gelir inş
Oktay ustanın tatlılarına da bakayım o zaman gerçi daha tatlı ve hamur işine açılamadım ama o da olur:))
yok canım işimin kıymetini bnde biliyorum devamlı evde oturmak sıkıcı olur farkındayım ama arada bi uzun uzun dinlemek istiyorum işte. sanırım sen tez canlı birisin ondan da kaynaklanıyo olabilir ben çok sakinim acele işim yok denecek kadar azdır ne kadar huyumu değiştirmek istesem de çok rahatıma düşkünüm
bebek beklerken ki telası bişey olur mu korkusunu biliyorum canım bu anların tadını çıkaramaman cok normal umarım sağlıkla kucağına aldığın günlerde nasip olur
aynı bizim durummmmm aynı:)))) bide mimli oluyorsun k.validem işkembe çorbası yapar eşim içine düşer,,,neymiş ben sakadat yemiyorum diye bana özel yemek yapıyormuş değerini bilmem lazımmışşş şaka gibiii değilmiii
ben bu durumu sadece kendim yaşıyorum sanıyordum
şimdi çok mutlu oldum yalnız degilmişim
günaydın kızlarr akşam için dünden kurufasulyem var
yanına pilav yapıcam birde çorbamı yapsam yoksa başka bir şey mi bilememdim ben onu????
günaydın kızlarr akşam için dünden kurufasulyem var
yanına pilav yapıcam birde çorbamı yapsam yoksa başka bir şey mi bilememdim ben onu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?