doğa çorbası var onu severim değişik yaptığım,günaydın canım
ben sıkıldım çorba yapmaktan hiçte sevmem zaten çorba içmeyi evlenince başladım içmeye.
değişik güzel çorban varmı ?
kızlar evde patlıcanım var ama karnı yarık felan yapmak istemiyorum ne yapayım istim kebabı felanda yapmak istemiyorum başka birşeyler yapayım diyorum ama ney yardım lütfenn
Eki Görüntüle 946482
Kelebekfim fırında türlü diye bir yemek tarifi atmıştım bilgisayara patlıcan patates biber kabaklı belki hoşuna gider.bir de klasik olacak o da ama ben fırında patlıcan oturtmaya bayılıyorum aklıma geldi
doğa çorbası var onu severim değişik yaptığım,
ali nazik yapabilirsin canımmm
kızlar
http://www.hayatintakendisi.com/2009/01/yogurtlu-havu-kabak-kirmizi-lahana-salatalari/
bu salatayı bir gün önceden yapsam sulanır yada rengi değişirmi
Afiyet olsun şimdidencanım ya çok sağol ben güveçte türlü yapayım en iyisi uzun zamandır yapmıyorum iyi fikir verdin bana içine ette koyarım ohhh ..
bide canım çok bezelye yemeği çekti marketten hazır konservesini alsam yapsam tadı çok değişir mi ben hiç hazırla yapmadım tadını bilmiyorum o yüzden.?
kızlar
http://www.hayatintakendisi.com/2009/01/yogurtlu-havu-kabak-kirmizi-lahana-salatalari/
bu salatayı bir gün önceden yapsam sulanır yada rengi değişirmi
yada yoğurtlarını yapmayıp sadece soteleyip dolaba kaldırsam olurmu
yada yoğurtlarını yapmayıp sadece soteleyip dolaba kaldırsam olurmu
Afiyet olsun şimdidenben konserve değil ama superfresh şoklanmış bezelye ve barbunya alıyorum tadı aynı oluyor.doğa çorbasını ben de merak ettim
doğa çorbası nasıl birşey canım sebze çorbası tarzında mı?
tamam vereyim ama ölçülü yapmıyorum bilginiz olsunnAfiyet olsun şimdidenben konserve değil ama superfresh şoklanmış bezelye ve barbunya alıyorum tadı aynı oluyor.doğa çorbasını ben de merak ettim
riske atmayayım böyle yapayımmm evet yoğurda sarımsak rende yapıyorummmo şekildede olur canım
hımm bi denesem mi acaba bilemedim canım çekti niyeyse alayım bari yarın öbür gün felan yaparım ben.
tarif istiyoruz vefaa
Ben havucu kavurup bir gün sonra yoğurtlamıştım iş yerinde herkes bilişler getirecekti sulanmasın diye sarımsaklı yoğurt yapıp yanımda götürmüştüm
yani sıkıntı olmamıştı değil miii
Hayır hiçbir sıkıntı olmadı aynı şey değil belki ama o da yoğurtlu diye söyleyeyim bu şekilde makarna salatası da yaptım ben
tamam canım en azından sebzeler suyunu salarsa süzüp öyle yoğurtlarım
tamam vereyim ama ölçülü yapmıyorum bilginiz olsunn
riske atmayayım böyle yapayımmm evet yoğurda sarımsak rende yapıyorummm
yoğurt çorbasını hepimiz yapıyoruz kızlar biraz içine süt kullanıyorum kremalı tat oluşması için,bir diş sarımsak ekleyi kaynatıyorum,ince ince kıyılmış maydonoz dereotu veyeşilsoğanı ekliyorum 1-2dakika daha pişirip üzeri için tereyağ pulbiber nane yakıyorum afiyet olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?