kızlar herkese mrb
ben her zamanki gibi eskiden burda gördüğüm bi tarifi arıyorum. kelebek paylaşmıstı sanırım hatta kayınvalidesi babası rusyadan getirmiş sanmış bisküvili toplar hatırladınız dimi üstü sekerleme veya hindistan cevizli olan. o tarifi veya o tarifin olduğu sayfayı bilen bana bi yazabilir mi iki saattr sayfa karıştırmaktan gözlerim döndü
kızlar herkese mrb
ben her zamanki gibi eskiden burda gördüğüm bi tarifi arıyorum. kelebek paylaşmıstı sanırım hatta kayınvalidesi babası rusyadan getirmiş sanmış bisküvili toplar hatırladınız dimi üstü sekerleme veya hindistan cevizli olan. o tarifi veya o tarifin olduğu sayfayı bilen bana bi yazabilir mi iki saattr sayfa karıştırmaktan gözlerim döndü
tesekkür ederim canım nedense aklımda çok eskiden gördüm diye kalmış 70. sayfadan basladım aramaya bulamayıp vazgeçmiştim :)
iyi bulmuşsunuz bu tariflerle ilgili çözüm mü bulsak elbirliği ile
afiyet olsun canım
ben gibi bunu biyere not etmeliyim diyip unutanlar için bi çözüm gerekiyo gercekten:))) dün yaptım ben ama mozaik pastadan gram farkı olmadı pratik olduğu için tekrar yapabilirim ama cok aman aman lezzetli olmadı bnmkiler(
görünmüyorsun canımmmm
sağol canım valla 2 gündür dökülüyorum yeminle,,,dün akşam eşim tonbalık aldı salata makarna yaptım oğluşada çorba yaptım 5 kaşık zor içti,,bugüne babaannemiz ne yaptıysa onu yiyecek bakalım,,bizede menemen gibi pratik bişey düşünüyorumbenim yemeğim yok bir gram yapasımda yok sadece yatıp uyuyasım var..
vefa geçmiş olsun canım benim
kızım rahatsız canım pek ugramaya fırsatım olmuyor
sağol canım valla 2 gündür dökülüyorum yeminle,,,dün akşam eşim tonbalık aldı salata makarna yaptım oğluşada çorba yaptım 5 kaşık zor içti,,bugüne babaannemiz ne yaptıysa onu yiyecek bakalım,,bizede menemen gibi pratik bişey düşünüyorum
benimde oğluşş hasta canım çok zor oluyor,,,geçmiş olsun aman dikkat ett
selam kızlar
bugünkü menümü yazayım sizlere
yemegi olmayanlara fikir olur belki
şehriye çorbası
bezelye(kızım ve bana)
kuru fasülye(eşime)
bulgur pilavı
salata
Bendede bugün aşağı yukarıaynısı var patetesli bezelye,bulgur pilavı,salata
tatlı olarakta kremşantili ve muzlu yaşpasta kızımın hazırladığı ,hepinize afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?