Aman ne guzel bir konuymus her gun her gun sasiriyo insan ne yapacagini
benim bu hafta ful yemeğim var hafta sonu stok yaptım o kadar abarttım ki yemek yapmayı abartıp dondurucuya bile attım ohhh hafta sonuna bile yemeğim var bir daha ki hafta gene böyle yapacağım..
akşam üşenmezsem eğer börek yapıp atacağım dondurucuya
Allah iyilik versin cnm
bende iyiyim
bugün yemek yapmayacagım
kv yemege çagırdı
Süper yapmışsın cnm,haftasını rahat edersin
Ben de eşime karınların yaptım,arkadaşlarım uğrayacak akşam onlara da kek yapıverdim.
benim bu hafta ful yemeğim var hafta sonu stok yaptım o kadar abarttım ki yemek yapmayı abartıp dondurucuya bile attım ohhh hafta sonuna bile yemeğim var bir daha ki hafta gene böyle yapacağım..
akşam üşenmezsem eğer börek yapıp atacağım dondurucuya
ben o kadar stoklu yemek yapamıyorum maalesef kelebekcim,,evde ufaklık olunca çorbamız günlük sebze yemeklerimiz genelde günlük pişiyor ikinci güne kalan yemeği biz yiyoruz paşaya özel menü hazırlanıyor itayla tek çeşitde olsa yapıyorum yanında yoğurtla yiyor,dün babaanneden tok gelmiş bizimle yemedi özenerek fırında patates tavuk yapmıştım yemedi
bugün mercimek yemeği
makarna
yoğurt salata
Dün akşam otur o kadar kocaya közlenmiş patlıcandan light karnıyarık ve salata yap dikkat ediyor yediklerine kilo almasın diye
Akşam arkadaşların getirdiği profiterolden bir kase artı bira,çerez yesin
Ne diyim yarasın tosunuma
hergün bekleriz o zaman sizide
Dün akşam otur o kadar kocaya közlenmiş patlıcandan light karnıyarık ve salata yap dikkat ediyor yediklerine kilo almasın diye
Akşam arkadaşların getirdiği profiterolden bir kase artı bira,çerez yesin
Ne diyim yarasın tosunuma
Geldim bile...komsumun gazina gelip kara lahana aldim.onu yapicam bugun, tabi becerebilirsem.insallah olur olmadi dunden nohutla pilavim var
gizzem;bizdede ayni sorun.adam sabah iki saat öldürüyo kendini spor yaparken,akşamlarıda baklava alıp öyle geliyo eve.
Bizim burda hala var onlardan.sabah göle iniyolar(piknik alani ayni zamanda) giderkende caylarini poacalarinida yanlarina alip "accık mola" veriyolar
ellerine sağlık şekercim ıspanaklı böreğe bayılırım ben biraz kıymada koyuyorum kavurup süper oluyoray kıyamam sana nasıl üzülmüşsündür ama olsun en azından karnı tokmuş..
çocuk olunca öyle olur tabi haklısın benimde çorbam bitti dün akşam bu sabah tarhana çorbası yaptım canım..
makarna salatası çekti canım ıspanak böreği yapacağım bu akşam.
dün akşam ıspanağımı hazırladım kokusu hala burnumda çok güzel oldu iç harcı bugünde böreğin kendisini yapmayı planlıyorum:)
ben bekarken mahallede teyzeler vardı her sabah yürüyüşe giderlerdi ama yaşlısı genci cümbür cemat saatlerce yürür yorulur spor yaparlardı eve gelincede poğaça börek ne bulurlarsa yerlerdi çok gülerdim onlara
ellerine sağlık şekercim ıspanaklı böreğe bayılırım ben biraz kıymada koyuyorum kavurup süper oluyor
ahhh ahh bekarken bende gülerdim,,şimdi kendi halime gülüyorum yazık bana bi türlü diyete adapte olamıyorum((
ohh iyiysin maşalllahh canım akşamdan da geldiğinde yemek yaparsan yarına yemek derdin olmaz:)
Aa evet nick değişmiş,çok güzel bir nick bu da güle güle kullan cnm,biliyor musun artık sanıyorum ki azıcık elimin ayarı var,haftasonu arkadaşlarım için yaptığım şeyleri az az ama çeşit çok yapayım dedim,hiçbir yemek sürünmedi günlerce pek mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?