bugün ne yemek yapsam..

Kelebek beni de kahvaltıya al Şaka bir yana ne güzel şeyler cnm bunlar bir gelen hep gelir valla

cok tskler cnm.tava boragını kesın denıycem.. patates kızartmasını bende dusunuyordum.dıerlerını bıraz daha dusunıyım cnm pazartesı gunu yazarım yaptıklarımı..

inşallah canım benimmmm

aa bu değişikmiş denemek lazımmm milföyü ben normaldede hiç soğuk sevmem o an yerimm sadece sıcak sıcakk

aman bakk kaç saattir uyarıyom canım benim sanada söyleyeyim bu tarifi uygular sonra souk yerde beğenmezsen beni suyçlama
sıcak sıcak indir mideyee vefamm yarasınnn

Ay bu da yenir ama yaaa
İçinden akmıyor mu nutella peki,ben de bir ara milföylü kremalı çiçekli pastaya takmıştım.Tariflerine baktım.Aklımda,yapacağım.

Yok canim hic akmiyor, ben Nutellayi cok sevdigimden, bol bol sürüyorum icine , hem sicak hemde soguk yeniliyor bak simdi canim cekti

Ay kelebek gene benden bir soruuu
Şimdi ben bunu pastırmalı yapsam nasıl olur acaba çok pastırmalı yapasım geldi yaa

tadı nasıl olur bilmiyorum istersen bitane öyle bitanede salamlı dene 5 dk.da pişiyo zaten hangisini beğenirsen onla devam edersin olmaz mı ki?

selam kızlar
bugün hafta sonu oldugundan sanırım kimsecikler yok
akşama
domates çorbası
bulgur pilavı(sade)
kızarmış et
salata
yapacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…