bugün ne yemek yapsam..

slm canım nasılsın?
haklısın uzun zamandır kimsecikler uğramıyor..

bugün ki menüm;
taze fasulye
domates çorbası
pirinç pilavı
salata

iyiyim cnm sen

benimde bugünki menüm
kırmızı mercimek çorbası
fırında köfte patlıcan (patates kalmadıgından patlıcan kullandım)
pilav
z.yaprak sarma
yogurtlu makarna
turşu
salata

Benim de bugünkü menüm:

- Süzme mercimek çorbası
- Tavuk adana kebabı
- Nohutlu pirinç pilavı
- Salata

Bende herseyi mecburen derin dondurucuya atiyorum. gerci ben 7 gibi evde oluyorum. 9 bayagi gecmis, yemek ye yat saat 11`i bulur.

kofte haftasonu yapip, derin dondurucuya atiyorum. resmen hayat kurtariyor.
nohut ve fasulyeyi bazen haslayip atiyorum, ama cogu zaman konserve kullaniyorum.
melemen yapiyorum. domates ve biber pisirip hopp derin dondurucuya, cikarip sadece yumurta kiriyorum.
icli kofte epeyce yapip, yine dondurucuya

derin dondurucu saglikli mi degil mi bilmiyorum, ama mecburen boyle yapiyorum. yoksa bebegim de var, yemekle ugrasirsam onun zamanindan calarmisim gibime geliyor. sonucta ne yaparsaniz yapin masaya oturma saati 8 i buluyor.

neden kilo aldın die kızdı ki canım?

of ya hamilelik konusunda çok cahilim ben

neden kilo aldın die kızdı ki canım?

of ya hamilelik konusunda çok cahilim ben

Bu aylarda ideal kilo haftada 500 gr ben iki haftada 1 kilo almam lazımdı fazla aldım,birden kilom arttı.dr neden diye sordu kocacım sağolsun bu hep pasta yiyoooo diye ispiyonladıı

Son düzenleme:
Bu aylarda ideal kilo haftada 500 gr ben iki haftada 1 kilo almam lazımdı fazla aldım,birden kilom arttı.dr neden diye sordu kocacım sağolsun bu hep pasta yiyoooo diye ispiyonladıı

sende dikkat et canım o zaman madem zararlı

sende dikkat et canım o zaman madem zararlı

Ya kuzum ama öyle bi pasta isteği geliyor ki yemezsem patlıycam sanıyorum.Demin oturdum meyve yedim pasta hayal ederek.
Kelebekçim bi de brokoli aldım ben sen nasıl yapıldığını demiştin gerçi ama unuttum haşlayıp sarımsaklı yoğurt mu yapsam güzel olur başka tarifleri var mıı

beşemal sos ve kaşarla fırında muhteşem oluyoo

Biber dolmasi mantar corbasi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hamarat kızlar
akşama
tarhana çorbası
patates yemegi
pilav
salata
turşu var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…