bugün ne yemek yapsam..

hamurumsumu

güldürdün beni çok yaşa sen

yeşil soğan katma canım bende sevmem zaten nette yeşil soğansız tariflerde var ama ben hiç denemediğim için orjinal tarifi bi bilenden alayım istedim

yemek yapmak zevkli aslında becerebilince ama bana bütçe dayanmıyoki kuzum hep çöpe gidiyo

tavuk sote
domatesli pilav
zeytinyağlı enginar(eşim yemediği için 2 taneyi hala bitirmeye alışıyorum)

Kızlar hem ilham almak ve vermek için mutlaka baktığımız topik hazır gıda yemekler çok ender girer bizim soframıza en çokta hazır döner çünkü esnaf malzemeden çalıyor ançak sehire indiğimizde yiyoruz yoksa ilçede miğde ağrısıyla evde kıvrandığımız çok olmuştur bugünkü menüm

asma taze yaprak sarması biberli

yoğurt çorbası

orman salatası

bitter çikolatalı kek

çöpe atma basit seylerle başla canım bu salatayla mesela oldukça musit ve uygun maliyetli
ama öyle yani hamur var içinde

hoş geldin canım..
biberli yaprak sarması derken nasıl yanii?

Yaprak sarması,dolalık biber ve patlıcan aynı anda pişirilir suyu fazla koymak lazım yoksa pirinçler pişmiyor birde ben şalçası bol seviyorum içi beyaz hastane yemeği gibi olmayacak bol maydonozlu
hoş geldin canım..
biberli yaprak sarması derken nasıl yanii?

Yaprak sarması,dolalık biber ve patlıcan aynı anda pişirilir suyu fazla koymak lazım yoksa pirinçler pişmiyor birde ben şalçası bol seviyorum içi beyaz hastane yemeği gibi olmayacak bol maydonozlu

hıı şimdi anladım
içi beyaz hastane yemeği gibi mii bende sevmem ama hiç o şekilde düşünmemiştim

benim kide hiç yemek seçmez sözde
ne balık yer
ne kuru fasülye
balığı artık benim için haftada 2 defa yiyor
mantarda sevmezdi sevdirdim
faydalı şeyleri sevmiyor zaten bunlar..

Tatlım benim eşim de yemek seçmez çok şükür zorlarsam mantar da yer ama sevmediği için zorlamak istemiyorum. Tek hoşlanmadığı şey mantar. Ha bir de kapuska askerde bıktırmışlar da Neyseki ben de sevmiyorum da sorun olmuyor

hayır benim anlamadığım beğenmediğin yemek varsa seçiyorsundur nediye ben yemek seçmem diye hava atıyorsun ki..
ben kuru fasulyeyi çok severim mesela daha evlendim evleneli yemek nasip olmadı

Bende kurufasülyeyi sevmen küçükken 1 yıl yengemde kaldım onunda en iyi bildiği yemek kueufasülyeydi sürekli yediğimden herhalde kokusundan miğdem bulanır ama eşimde kızımda 3 yerler eşimde yemeğin içinde eti olduğu vakit yemez kızım hiç birşey yemez yani hergün 2 kişilik yemek yapmak zorundayım ,bazen bunultu gelir

hayır benim anlamadığım beğenmediğin yemek varsa seçiyorsundur nediye ben yemek seçmem diye hava atıyorsun ki..
ben kuru fasulyeyi çok severim mesela daha evlendim evleneli yemek nasip olmadı

Doğru diyorsun canım bence de öyle :)
Ben kendi adıma çok fazla yemek seçiyorum çoğu sebzeyi yemem.
Canım kendine kadar da olsa azıcık yap. Ben eşimin sevdiği çoğu şeyi sevmediğimden ikimize ayrı ayrı yapıyorum çoğu zaman

öylede çok zahmetli az ondan az ondan ama artık çok özledim yapacağım biara:)
bende çok inanılmaz yemek seçerim canım

valla canım marketten konserve kurufasülye,nuhut ,barbunya,bezelye...közlenmiş patlıcan közlenmiş biber alıyorum işten geldiğimde yorgun oluyorum zaten ama hepde bunları yemiyoruz kendimi iyi hissetmedim zaman konserve tarzı şeylere giriyoruz mesela 15dkkada dün nohut pilav yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…