Bugün hep beraber kremalı mantar yemeği yapalım
olur canım merak etme sen heves varsa gerisi boş..
ben sevmiyorum çünkü benim için salata salata gibi olmalı içinde hamurumsu şeyler olmamalı
bide yeşil soğandan hiç hazetmem o yüzdende sevmiyor olabilirim..
Eşim mantar yemiyor tatlım ya ben de aksine bayılıyorum
hamurumsumu
güldürdün beni çok yaşa sen
yeşil soğan katma canım bende sevmem zaten nette yeşil soğansız tariflerde var ama ben hiç denemediğim için orjinal tarifi bi bilenden alayım istedim
yemek yapmak zevkli aslında becerebilince ama bana bütçe dayanmıyoki kuzum hep çöpe gidiyo
Kızlar hem ilham almak ve vermek için mutlaka baktığımız topik hazır gıda yemekler çok ender girer bizim soframıza en çokta hazır döner çünkü esnaf malzemeden çalıyor ançak sehire indiğimizde yiyoruz yoksa ilçede miğde ağrısıyla evde kıvrandığımız çok olmuştur bugünkü menüm
asma taze yaprak sarması biberli
yoğurt çorbası
orman salatası
bitter çikolatalı kek
hoş geldin canım..
biberli yaprak sarması derken nasıl yanii?
Yaprak sarması,dolalık biber ve patlıcan aynı anda pişirilir suyu fazla koymak lazım yoksa pirinçler pişmiyor birde ben şalçası bol seviyorum içi beyaz hastane yemeği gibi olmayacak bol maydonozlu
benim kide hiç yemek seçmez sözde
ne balık yer
ne kuru fasülye
balığı artık benim için haftada 2 defa yiyor
mantarda sevmezdi sevdirdim
faydalı şeyleri sevmiyor zaten bunlar..
Tatlım benim eşim de yemek seçmez çok şükür zorlarsam mantar da yer ama sevmediği için zorlamak istemiyorum. Tek hoşlanmadığı şey mantar. Ha bir de kapuska askerde bıktırmışlar daNeyseki ben de sevmiyorum da sorun olmuyor
hayır benim anlamadığım beğenmediğin yemek varsa seçiyorsundur nediye ben yemek seçmem diye hava atıyorsun ki..
ben kuru fasulyeyi çok severim mesela daha evlendim evleneli yemek nasip olmadı
Doğru diyorsun canım bence de öyle :)
Ben kendi adıma çok fazla yemek seçiyorum çoğu sebzeyi yemem.
Canım kendine kadar da olsa azıcık yap. Ben eşimin sevdiği çoğu şeyi sevmediğimden ikimize ayrı ayrı yapıyorum çoğu zaman
öylede çok zahmetli az ondan az ondan ama artık çok özledim yapacağım biara:)
bende çok inanılmaz yemek seçerim canım
Zahmetli ama az kendimizi de düşünmek lazım :)
Çok kötü bişey yemek seçmek ama içim almıyor zorlasam da.
aynen benimde en çok kahvaltı seçerim kendi evim ve annemin evi dışında hiç bir yerde kahvaltı yapamam ben çok kötü çokkkk
O kadar takıntılı değilim ben ama titizimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?