canım bunlar dönem dönem bana da olur..ama anladığım kadarıyla yeni evlisin..ve evlilik hakkında ev hanımı olmak konusunda biraz hassassın sanırım..elinden gelenin en iyisini mi yapmaya çalışıyorsun acaba..bu bende vardı..ilk dönemler beni de bir huysuzluk sarmıştı..
temizliyim..pişireyim taşırayım..çalışayım.eşime kahvaltı hazırlayayım..mükemmel olsun...falan falan
sonra eşim bana "dur!!" dedi."sen ne yapıyorsun..kendinde misin..yavaş ol..ben senden mükemmel olmanı beklemiyorum..ben mutluyum vs.."" bana iyi gelmişti o sözler o an için...iyi ki demiş,,
ama hala bir paniklik var bende..ben yaparım..ben becererim..ben yetişirim..
memnun muyum ?? dersen ..hiç hoşlanmıyorum huyumdan..söyle bir hafta sonu oturayım bacak bacak üstüne atayım..dizimi seyredeyim desemmm..yok...
tamam derim bu hafta sonu yapacağım böyle..keyif çatacağım..kahvemi alıyorum...dizi açıyorum..(cnbs dizilerinin hastasıyım..)
ama dizinin ortasında kendimi plan yaparken buluyorum..işte birazdan kek yaparım..keki neli yapsam..poğaça da yapsam mı...böyle böyle günümü full liyorum..yani memnun değilim kendimden..
eğer sen de böyle isen kendine bir dur de..hayat koşturmaca zaten..hep molaların olsun..öyle böyle zaman geçiyor..yaş ilerliyor ...iş hiç bitmiyor vs...