- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
aynen cnm şuanda yeni oldugumuz için pek gelip gidenimiz yok ama illa olucak ee misafirlerde izin gününde gelirler gitti bizim tatil![]()
bizde yeniyiz ama ne gelen bitti nede giden:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen cnm şuanda yeni oldugumuz için pek gelip gidenimiz yok ama illa olucak ee misafirlerde izin gününde gelirler gitti bizim tatil![]()
bizde yeniyiz ama ne gelen bitti nede giden:):)[/QU
bizimkiler siz yeni evlisiniz biraz zaman gecsin geliriz diyorlar :) hangisi iyi bilmiyorum
canım merhaba sende aramıza hoş geldin..
sen sulu patatesli tepsi köftesini nasıl yapıyorsun acaba?
bizimkiler siz yeni evlisiniz biraz zaman gecsin geliriz diyorlar :) hangisi iyi bilmiyorum
canım kayın validem ve kayın babam bizi çok merak ederler sağolsunlar iyi niyetlerinden şuan için en az haftada 2 defa geliyorlar pazar günü geldiklerindede muhakkak kendileri ile birileri daha geliyor ne yapacağımı şaşırıyorum :)
bugün mesela karşıdan ablası geldi onlara hafta sonuda orada geçirecek ve benimde davet etmem gerekiyor ve ben bu hafta sonunu kendi ailem ile geçirmeyi planlıyordum ama gene olmadı ne yapacağım onlara c.tesi günü akşam çaya alayım diyorum yemek felan yapamam yoruluyorum bütün hafta canım çıkıyor ama çayın yanınada birşeyler yapmam lazım bu nasıl iş ben hiçbirşey anlamadım valla
canım buzluktan cıkardıgım köftelerı yağda hafıf kızartır bır kenara koyarım sonra 3 adet orta boy patatesi yuvarlak doğrarım tencereye dizerim üzerine köftelerımı dizerim sonra 2 veya 3 adet biberlerı uzunlamasına 3 e böler birde 2-3 domatesle süslerım en sonda üzerını geçmeyecek sekılde salçalı su koyup kısık ateşten birazcık daha açıp yanı orta ateşte patatesler yumsacık oluncaya kadar pişiririm. yanına ayran ve pilav yaparım. tursu ile servis yaparım size kalmış.
geçen yılki halimi hatırladım yeni evlenmiştim gelen gidenin haddi hesabı yoktu şimdi çok kızıyorum kendime nasılda hırpalamışım kendimi yormuşum herkese çeşit çeşit yemekler mezeler ramazanda liste yapmıştım artık yarın ne yapsam diye çok şükür bu yıl hamileyim diye galiba eskiye göre azaldı misafirlerim :) akşamada etli bezelye tarhana çorbası ve bulgur pilavı yapacağım umarım sizlerede fiker olmuştur kolay gelsin şimdiden
Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
bende çok hırpalıyorum kendimi ne yapmam lazım gelme diyemem ki ama![]()
oo ellerine sağlık canım bende yapayım bundan sağol fikir için
Sizinkiler iyisini yapiyorlar
sağolasın canımmerhaba canım hoş gelsin sefalar getirdin
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
anneler yakınsa ne mutlu sana benim kayın validemler yakın sayılır ama daha sadece 1 defa yemeğe gittik oda tesadüfen oldu biz sevmiyoruz evimiz dışında yemek yemeği benim annemler olsa severdikte onlarda uzaklar anca hafta sonları arada bir gidebiliyoruz
o ben bu akşam ne yapsam düşüncesi var ya cidden insanı yıpratıyor ya erkekler ne rahat ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar![]()
hoş geldin canım,,,bebeğini sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin Allah inşallah.Senin yemek yapmaya değil güzel yemekler yemeye ihtiyacın var bence bu dönem:)sana nacizane tavsiyem mevsimi olan her gıdayı tüket,mutlaka kuruyemiş ve balık yemeni tavsiye ederim..anneler güzel baksın sana canım.evde eşinde yardımcı oluyordur beraber prataik sebze yemekleri yapabilirsiniz yada balık hımmm mis mis
aminn allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım ben şunu anladımki kendini yormanın hırpalamanın sonu hiç gelmiyor ben misafirlerim memnun gitsin isterim hep çok yorarım kendimi ama bazen diyorum gittiğim yerlerde aynı karşığılı görüyormuyum kayınvalidem daha 1 gün olsun eline sağlık çok güzel olmuş demedi canı sağolsun ne diyeyim bence haftasonunu ailene ayırdıysan kesinlikle planını bozma seninde bekleyenlerin var eşinin ailesinide çaya davet et
merhaba benim annem de çalışan bir bayan hem eve hem iş yerine yetişmek biraz zor ve yorucu oluyor tabi ben buzluğunuzu dolduruyor musunuz ? ben bir kaç öneride bulunmak istedim size yardımcı olur umarım . patlıcan ve biber közleyip buzluğa atabilirsiniz, taze fasulyeleri hafif soğanla alazlayıp onu da buzluğa atabilirsiniz , annem ne yapsa dondurucuya atıyor bir tepsi börek yapıyorsa yarısını da dondurucuya atıyor , ya da ıspanak önceden pişirip dondurucuya atabilirsiniz
akşama kıymalı pide salata bu da bizim menümüz![]()
sağolasın canım
benim eşim sadece güzel yemek yer![]()
afiyet olsun canım köftelerını önceden buzluğa atarsan aşırı pratık bir yemek ama atmazsan biraz uğraştırıcı.
aksama caya gelenlere ne yapıorsun hamurişi biliyormusun?
fikirler için sağol canım belli ki annen becerikli bir bayan ellerine sağlık:)
kıymalı pidemi ahhh canım çok çekti bak şimdi annen mi yaptı sen mi?![]()
Amin canım benim..
canım benim kayın validem allah var yukarda iyi insan değerimi kıymetimi bilir kayın babam zaten melek..
kayın valideme annemlere gidecektik felan dedim çağırma kızım çalışıyorsun zaten felan dedi ama ayıp olur dedikodu yaparlar şimdi zaten gıcık oldum başka sebeplerde var eve gelmelerini istemememde ama genede misafirdir başımızın üstünde yerleri var en iyisi çaya çağırayım annemleride çok özledim zaten burnumda tütüyolar ne yapayım peki çayın yanına?
yufka yada milföyden börek yapabilirsin ben hep iki ayrı harç hazırlayıp yapıyorum
yanına kek yada kurabiye yada sütlü tatlı elinden ne geliyorsa onu yaparsın
patates salatası yada kısır gibi birşeyler yapsan çokmu gün havası olur acaba
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) buralarda olsan gel birlikte olsun derdim birlikte yaptık diyelimben içini o dışını