- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
offf çok fenaymış yanlız ya o kadar tedbir al adam bide gelmiş keki yemiş utanmaza bak bide kahve yapıp içseymiş nasıl o kadar rahat olabilmiş ki belkide uzun süre evinizi gözetledi geliş gidiş saatlerinizi takip etti..
Allah hepimizi kötü insanların şerrinden korusun inşallah..
buarada eşim aradı ciğer yapayım mı akşam dedim hayır lütfen bana bunu yapma hiç yemedim yiyememde anca seni kırmamak için zorla yerim ondada ben kötü olurum diyoo ciğer sevilmez mi ya bi yese bayılacak ama ön yargılı işte o pişmeden önce kanlı görünen şeyleri yiyemiyor... ama ben bayılırım ciğere
akşam kayın validemlere uğrayacağız bugünlük yemeğii ordamı yesek dedim boşver biz bişeyler yaparız sen daha güzel yapıyon herşeyi dedi ve can evimden vurdu beni işini biliyor benim bey
ama ne yemek yapacağımı bilmiyorum kiii![]()
evet canım gözlüyorlar zaten..evde olmadığımızı biliyorlar..bu anlattığım hırsızzdan 15 gün önce bir hırsız daha girmişti..o yüzden ben tedbirler almıştım evde..yani alarm takmak gibi ..dolabı balkon kapısının arkasına dayamak , mutfağın hole açılan kapısını kilitlemek gibi...
ama hırsıza kilit dayanmaz derler doğruymuş..aynen bir de kahve yapıp içmediği kalmış zaten..
alarm çalmış ki adam sökmüş yerinden ayakkabısıyla ezmiş alarm parça pinçik olmuş zaten..eve de ayakkabılarla girmiş..yani sorma of of..Geçmişte kaldı şükür..bir daha olmaz inşallah...
siz evinizde yiyin arkadaşım o zaman..sadece bulgur pilavı bile yeter size canım..
ciğer sevmiyor ise zorlama yazık ..boş ver .