bugün ne yemek yapsam..

sinirle aklına gelmemiştir:27::27::27:
belkide alıp gelmiştir dermişim
ayak üstü strese sokmayım seni:52:

ayyy çok güldümm yok ben telde görüştüm evden dışarı çıkmamışlar, zaten gitmesi için 2 vesairet yapması lazım çocuklada zor yaniii :)) ee artıkkk valizide alıp gelirse oğluna üzülsün ne yapalım dimi :)

arkadaşlar tavuğun terbiyesini nasıl yapıyorsunuz ben yoğurt salça sıvıyağ sarımsak tuz karabiber kekik ve pulbiberi karıştırıp tavuğu en az 5 saat bu sosun içinde bekletiyorum bazıları sütle daha güzel olduğunu söylüyor deneyeniniz varmı

canım ben sütle yapıyorum. sarımsak, pul biber,nane,kekik,karabiber,süt,sıvı yağ, azıcık salça(bazen hiç koymam), tuz, reyhan bunları karıştırıyorum buz dolabında bekletiyorum canım oldukçada güzel oluyor yoğurttan daha güzel diye bilirim.

kızlarrrr dün kayın validem , kayın babam, görümcem ve askerden dün dönen kaynım bizdeydi.
çarşamba gecesi kaynımı almaya gittiler bende dün izinliydim dedim yol yorgunu evde uğraşmasınlar davet ettim direk bize geldiler önce çayla kahvaltılık birşeyler hazırladım;
kahvaltı çeşitleri, sucuklu menemen, kızartma, ufak pizzalar.

akşamada;
balık
yeşillik salatası
domates salatası
soğan dilimledim
brokoli, bürüksel lahanası ve karnıbahar haşlaması bol limon ve zaytin yağlı
patates yaptım fırında baharatlı

sonrada;
çay
kuru pasta
bisküvi çeşitleri

bu kadar yapabildim valla
az mı yapmışım ki acaba?

bugünde,

şehriyeli pirinç pilavı
yeşillik salatası mısırlı
baget
domates çorbası
dünden kalan karnıbahar,brokoli ve bürüksel lahanam var
bide pasta yapacağım
dahada 3 gün birşey yapmam ben söyleyeyim:):)

ama eşim sabah çorbanın yarısını içtiği için çorba anca bugün yeter
yarınada tarhana çorbası yapmayı planlıyorum emin değilim..

kızlarrrr dün kayın validem , kayın babam, görümcem ve askerden dün dönen kaynım bizdeydi.
çarşamba gecesi kaynımı almaya gittiler bende dün izinliydim dedim yol yorgunu evde uğraşmasınlar davet ettim direk bize geldiler önce çayla kahvaltılık birşeyler hazırladım;

akşamada;
balık
yeşillik salatası
domates salatası
soğan dilimledim

sonrada;
çay
kuru pasta
bisküvi çeşitleri

az mı yapmışım ki acaba?

bugünde,

şehriyeli pirinç pilavı
baget
domates çorbası
bide pasta yapacağım

maşallah canım döktürmüşsün daha ne olsun haftasonu dinlen bari güzelim,pasta ne yapmayı düşünüyorsun peki

bende bu akşam yemeğim var dün kayınvalidem yapmış sağolsun,sadece çorba yapıcam onu da tarhana yada şehriye çorbası olarak düşündüm

akşamada;
balık
yeşillik salatası
domates salatası
soğan dilimledim

sonrada;
çay
kuru pasta
bisküvi çeşitleri

az mı yapmışım ki acaba?

bugünde,

şehriyeli pirinç pilavı
baget
domates çorbası
bide pasta yapacağım

daha ne yapıcaksın yeter.
ben dün sadece sehriye corbası yaptım bigün önceden kalanlarla yedik. bugün öğlene mantar sote yapıcam aksama bi fikrim yok şimdilik.

etli nohutum var
domatesli şehriye çorbası ve fırında peynirli erişte yapacağım.
buyrun kızlar =))

ben dün sadece sehriye corbası yaptım bigün önceden kalanlarla yedik. bugün öğlene mantar sote yapıcam aksama bi fikrim yok şimdilik.

ayy mantar sotemii epeydir yemedim haftasonu bende yapayım bari:))

maşallah canım döktürmüşsün daha ne olsun haftasonu dinlen bari güzelim,pasta ne yapmayı düşünüyorsun peki

bende bu akşam yemeğim var dün kayınvalidem yapmış sağolsun,sadece çorba yapıcam onu da tarhana yada şehriye çorbası olarak düşündüm

dün kaynım bizde kaldı o tramisuyu çok seviyor eşimde öyle gidince tramisu yapmayı düşünüyorum o yüzden canım mazemeler felanda var hem basit pasta 20 dk mı almıyor birde çikolata topları yapayım diyorum.

hafta sonuna dinlenemem malesef canım c.tesi günü saat 4 e kadar zaten çalışıyorum gidincede alışverişe çıkacağım aşure malzemeleri almaya gideceğim onları hazırlayacağım ufakta bi temizlik yaparım ütümün yarısını dün yaptım ama nevresimler felan kaldı onları ütüleyeceğim pazargünüde aşure yapacağım için gene misafirlerim olacak ben anca 1 daha ki sene dinlene bilirim diye düşünüyorum:53:

mantara bayılırım afiyet olsun şimdiden canım.

bencede yeter başkada birşey yapmam azıcıkta zeytin yağlı fasulyem var onuda ortaya koyarım yeriz öyle:)

merhaba herkese dün kayınvalidemleri yemeğe davet etmiştim ondan kalan yemekler var bugün yemek yapmayacağım mantar sotede güzel fikirmiş yarın yapabilirim bende

Aksama tel şehriye corbası,pilav,fırında kızarmış tavuk,brokoli ve yeşil salata var.Tatlı olarakta eşim puding pastası istedi onu yaptım.

Merhaba kızlar aksama dünden pilavım var biraz.Yanınada kuru fasulye,yogurtlu pancar yaptım.Tursuda cıkarırım...

Back
X