- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline saglık canım.Fırında beşamel soslu karnabahar tarifini verir misin?
Ben vereyim mi?
Karnıbaharları haşlıyorsun.Tepsiye dizip üstüne kavrulmuş kıyma,onun üstüne beşamel sos,onun üstüne de kaşar peyniri döküp fırına veriyorsun.![]()
günaydııınnnnnn kızlaaar nası geçti bakalım haftasonu??
günaydııınnnnnn kızlaaar nası geçti bakalım haftasonu??
günaydın canımm,yoğun ve yorgungeçti benim senin nasıl geçtii,cumartesi akşamı düğün geceye de misafirim vardı,bende bugün için kuru fasulye pişirdim akşam gidince pilav yapacağım yanına yoğurt turşu ve salata.ama yarının yemeğini bu akşamdan hazırlamak istiyorum daha rahat oluyor ne yapsam ki bilemedim???
günaydın canım benim benim haftasonu inanılmaz yoğundu aşure yaptım misafir ağırladım aşureleri dağıttım zordu anlayacağın:)
senin nasıldı?
akşama
mercimek çorbası
fırında tavuk patates
pilav
salata
turşu
Ben vereyim mi?
Karnıbaharları haşlıyorsun.Tepsiye dizip üstüne kavrulmuş kıyma,onun üstüne beşamel sos,onun üstüne de kaşar peyniri döküp fırına veriyorsun.![]()
günaydın canım benim benim haftasonu inanılmaz yoğundu aşure yaptım misafir ağırladım aşureleri dağıttım zordu anlayacağın:)
senin nasıldı?
merhaba arkadaşlar..nasılsınız..ben bugün ıspanak yemeği yaptım..nohut yemeği yaptım..akşam gidince pilav yapacağım..
Yarın için de taze fasulye hazırlamayı düşünüyorum.
günaydın kızlar;
dün gece çok yoruldum 4 kilo kadar ayva vardı yarısını marmelat yarısını da komposto yaptım güzel oldu:))
bugün ki menüm
mercimek çorbası
etli patates yemeği
pirinç pilavı
salata
canım ben böyle durumlar için kahvaltı hazırlarım..patatesli yumurta yaparım. muhlama severseniz onu da yapabilirsin..ben genellikle sıkışınca bunları yapıyorum.ay ben ne yapsam işten çıkıyorum zatn 6,30 da evdeyim pratik yemeklere ihtiyacım var kızlar yardımmmm:44::44::44::44:![]()
ellerine sağlık ..günaydıın kızlar:))
dün karnabahar yemeği
pilav
cacık
turşu
sultan lokumu (kendi ellerimle yaptım:) ) vardı,
bugün öğle yemeğimizde bunlar biliyosunuz bi aksam önceki yemeklerden kalırsa onları yiyoruz,
bu aksam napıcam bilmiyorum sizden kopya cekmeyi düşünüyorum:))