rica ederim canım şimdiden afiyet bal şeker olsun
Saol cnm tşk edrim 😘
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım şimdiden afiyet bal şeker olsun
Yazdıklarınızı okuyunca bir an ben bunları ne zaman yazdım dedim
Tebrik ederim benım taktik :)
kızlar maydonozlarımı yeşilliklerimi tek kaldığım için bitiremiyorum atıyorum bildiğiniz pratik bir işlem varmı uzun süre dayanması için
afiyet olsun canım
bizimde pazar vardı iftara misafirlerim
yorucu oluyor ama Allah sabrını veriyor
akşama bizim
şehriye çorba
sarma
tava börek
zeytinyağlı fasulye
salata
karpuz dondurma var canım
kızlar maydonozlarımı yeşilliklerimi tek kaldığım için bitiremiyorum atıyorum bildiğiniz pratik bir işlem varmı uzun süre dayanması için
gazeteye sarabilirsin canım ayıklayıp.
yada ,ince ince kıyıp derin dondurucuya koyabilirsin
zaman zaman ben öyle yapıyorum.
teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?yeşilliklerin iyice kuru olsun gazeteye sarıp poşete koy buzdolabına canım daha uzun süre dayanır![]()
hım 2 hafta bozulmuyorsa tüketirim o zamana kadar sararmıyor değil mi...biz yeşillik çok tüketiyoruz..
geçen 2 hafta önce 4 demet maydonos aldım ayıkladım yıkadım kuruttum saklama kabının içine kağıt havlu koydum maydonosları koydum üstünede tekrar kağıt havlu koydum ve kapağını kapattım hala kullanıyorum hiç bişicikte olmadı canım.. ama saplarını felanda koparım attım ben..
reyhan ve nanemde aynı şekilde duruyo valla..
hım 2 hafta bozulmuyorsa tüketirim o zamana kadar sararmıyor değil mi...
teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. Derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?
teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?
gazeteye sarabilirsin canım ayıklayıp.
yada ,ince ince kıyıp derin dondurucuya koyabilirsin
zaman zaman ben öyle yapıyorum.
teşekkürler yıkayıp kurumasını beklerken buruşmaz hemen değil mi aldım hafta sonu ayıklayıp yıkayıp deneyeceğim bi...yeşilliklerin iyice kuru olsun gazeteye sarıp poşete koy buzdolabına canım daha uzun süre dayanır![]()
teşekkürler yıkayıp kurumasını beklerken buruşmaz hemen değil mi aldım hafta sonu ayıklayıp yıkayıp deneyeceğim bi...
teşekkürler yıkayıp kurumasını beklerken buruşmaz hemen değil mi aldım hafta sonu ayıklayıp yıkayıp deneyeceğim bi...
buzdolabının marka modeli ne canımcanım benimkiler sararmadı hala taze ama bu buzdolabındanda kaynaklanıyor olabilir benim meyve mi sebzemi uzun süre koruyo zaten dolabım
buzdolabının marka modeli ne canım
merak ettim ben sanırım 2 markayada bakmazdım sansung siemens bana beyaz eşya olmazmış gibi geliyor.. önyargı işte...ama ben az tüketirim uzun süreli tazeliğini koruyan olmalınetten baktım ama aynısını bulamadım markayı hatırlamadığım için akşam bakarım yarın yazarım buraya canım
ama şu tam bir tazelik sloganı ile satılanlar var ya onlardan biri işte..