bugün ne yemek yapsam..

afiyet olsun canım

bizimde pazar vardı iftara misafirlerim

yorucu oluyor ama Allah sabrını veriyor

akşama bizim

şehriye çorba

sarma

tava börek

zeytinyağlı fasulye

salata

karpuz dondurma var canım

sagol canım sizede afiyetler olsun
çocukla zor oluyor
bide benim kız misafir gelecegi zaman hiç durmaz
çıkar kucagıma inmez
benim için çok zor oluyor ya:ssz:

kızlar maydonozlarımı yeşilliklerimi tek kaldığım için bitiremiyorum atıyorum bildiğiniz pratik bir işlem varmı uzun süre dayanması için

biz yeşillik çok tüketiyoruz..
geçen 2 hafta önce 4 demet maydonos aldım ayıkladım yıkadım kuruttum saklama kabının içine kağıt havlu koydum maydonosları koydum üstünede tekrar kağıt havlu koydum ve kapağını kapattım hala kullanıyorum hiç bişicikte olmadı canım.. ama saplarını felanda koparım attım ben..
reyhan ve nanemde aynı şekilde duruyo valla..

iftara yemek yapmayacam bugün
kv misafir varmış bizde ordayız
bakalım kv ne yaptıysa artık onu yiyecez:26:

gazeteye sarabilirsin canım ayıklayıp.
yada ,ince ince kıyıp derin dondurucuya koyabilirsin
zaman zaman ben öyle yapıyorum.

yeşilliklerin iyice kuru olsun gazeteye sarıp poşete koy buzdolabına canım daha uzun süre dayanır:34::34::34::34:
teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?

biz yeşillik çok tüketiyoruz..
geçen 2 hafta önce 4 demet maydonos aldım ayıkladım yıkadım kuruttum saklama kabının içine kağıt havlu koydum maydonosları koydum üstünede tekrar kağıt havlu koydum ve kapağını kapattım hala kullanıyorum hiç bişicikte olmadı canım.. ama saplarını felanda koparım attım ben..
reyhan ve nanemde aynı şekilde duruyo valla..
hım 2 hafta bozulmuyorsa tüketirim o zamana kadar sararmıyor değil mi...

teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. Derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?

ben de atarım dondurucuya çok pratik oluyor buzlu olduğu için elinle ovarakta ufata bilirsin ama ben çok minik sevdiğim için doğrayıp atıyorum yemeğede salatayada böreğede kullana bilirsin o şekilde canım..

teşekkür ederim yarım yarım yapayım bari her ikisini de .. derin dondurucudan çıkınca mesela borek yaparken peynire yada normal salataya konur mu dağılmaz mı?

dağılmıyor canım zaten buzlu oluyor nasılsa fırında iki türlüde pişiyorya sıkıntı olmuyor :)

gazeteye sarabilirsin canım ayıklayıp.
yada ,ince ince kıyıp derin dondurucuya koyabilirsin
zaman zaman ben öyle yapıyorum.

yeşilliklerin iyice kuru olsun gazeteye sarıp poşete koy buzdolabına canım daha uzun süre dayanır:34::34::34::34:
teşekkürler yıkayıp kurumasını beklerken buruşmaz hemen değil mi aldım hafta sonu ayıklayıp yıkayıp deneyeceğim bi...

netten baktım ama aynısını bulamadım markayı hatırlamadığım için akşam bakarım yarın yazarım buraya canım
ama şu tam bir tazelik sloganı ile satılanlar var ya onlardan biri işte..

netten baktım ama aynısını bulamadım markayı hatırlamadığım için akşam bakarım yarın yazarım buraya canım
ama şu tam bir tazelik sloganı ile satılanlar var ya onlardan biri işte..
merak ettim ben sanırım 2 markayada bakmazdım sansung siemens bana beyaz eşya olmazmış gibi geliyor.. önyargı işte...ama ben az tüketirim uzun süreli tazeliğini koruyan olmalı

Back
X