Normalde bir hafta sonra ama hiç bi zaman düzenli olmadığı için allah bilir kaç ay sonra olurumRegl dönemi ne zaman acaba ?şaka bi yana hava kapalıysa ruhu etkiler.
Acaba unuttuğum bir derdim mi var diye düşünüyorumHava,regl,hamile olma ihtimali bunlardan biridir mutlaka.bende biraz onceye kadar cok normalken suan aglayasim var
Ne alaka şimdi ?? Ben çekmek zorunda mi dedim .. Bende bizzat bu durumdan rahatsız olduğum için sordum..kimse sizin sebepsiz kaprislerinizi çekmek zorunda değil. eşiniz için söylüyorum.
Bende geçmesini bekliyorum ama sabahtan beri böyle ..Çok normal.
Bende arada böyle atarlanıyorum . Sonra bir anda geçiyo
Bu sürekli olan birşey değil nedensiz yere ilk defa böyle oluyorum ... Yani tamam biyerim ağrır bise olur ama bugün hiç bisi yok .. Ben de anlamadığım için konu açtımNedensiz yere surekli kaprisli olursaniz cekilmezsiniz.
Karsimda biri surekli oflayip puflayacak ne oldu diyecegim yok bir sey deyip tersliyecek. O zaman ne halin varsa gor derim.
Eşine fazla yansıtma ama benden tavsiye.Bende geçmesini bekliyorum ama sabahtan beri böyle ..
Bende genelde bir seye kafayi taktiysam boyle olur huzun coker. Odama kapatirim kendimi baskasinin kalbini kirmamak icin.Bu sürekli olan birşey değil nedensiz yere ilk defa böyle oluyorum ... Yani tamam biyerim ağrır bise olur ama bugün hiç bisi yok .. Ben de anlamadığım için konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?