- 28 Ocak 2009
- 34.558
- 58.249
- 1.123
Düğün mü var.Bu arada ayın 15 inde bileziğin gramı kaç olur fikri olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün mü var.Bu arada ayın 15 inde bileziğin gramı kaç olur fikri olan var mı
Hoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor muSlm geldim kuzular![]()
Yok demiyor daha agzini payini aldiHoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor mu![]()
Sen nasilsin canim sormamisimHoşgeldin nasılsın,senin eltiydi değil mi balkona çamur atıyorsun diyen :) hala diyor mu![]()
Hastaliktan canım hiçbirşey istemiyo canım
CAnım ya dışarı çıkamıosan eşine söyle kapıp getirsin![]()
O çok hasta dersiniz
Çok şükür iyiyim :)Sen nasilsin canim sormamisim
Allah iyilik versinÇok şükür iyiyim :)
Yok cnm ya çoktan bitirdim de baska isim ciktuKızzzz bitmedimi tembelllll![]()
Hımm anladımmm canımmm çalışkannn kızzzYok cnm ya çoktan bitirdim de baska isim ciktu![]()
BoreK poğça kurabiye olabilir cnmKizlar bir sonraki pazar dogum gunu yapicam ogluma fikirler geldin ikramlik ne yapabilirim?
Salata olarakBoreK poğça kurabiye olabilir cnm
11 inde canim 2 yasina girecek haftasonu yapacagimterelelli34 14ündemi doğum günü oğlunun benim de aynı günn oğluşun kaç yaşında
Anladımm cannım Allah bağışlasınn12 inde canim 2 yasina girecek haftasonu yapacagim
Yanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasindaAnladımm cannım Allah bağışlasınn
Benim çocukk yokkk benim doğm günümmYanlis yazmisim canim 11 inde seninki kac yasinda