• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ben de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aa :KK61:
Öyle oluyo insan bana da olmuştu hatta iş vardı vi gün sora iş yerinde kafayı yemiştim

Sağol canım benim Allah razı olsun yalnız hamile olan benim kuzum :KK70: Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ahy vallamı pardon o zmaaaaaan Allah analı babalı buyutsün rabbim snaa sağlıklı bir evlat nasıl etsin

Ben de Amin diyeyim öyle çıkayım. Bir yatayim da öyle mesaj atın valla bildirimlere bakmadan, bakınca da yazmadan edemiyorum.. Gözlerim acıdı, yazık bana aa :KK61:

Tm ablam sen uyu iyi geceler Allah rahatlık versin ❤❤

Ahy vallamı pardon o zmaaaaaan Allah analı babalı buyutsün rabbim snaa sağlıklı bir evlat nasıl etsin

Sağol kuzumm Allah razı olsun amin inşallah Allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah

@Ada duru iyisindir inşaşşah

Valla çok şükür iyiyim canım leke kesildi ve umudum yüksek Allahım koruyacak onu inşallah. ilk başta çok üzgündüm Allah hepinizden razı olsun çok destek verdiniz içimi rahatlattınz canım

Valla çok şükür iyiyim canım leke kesildi ve umudum yüksek Allahım koruyacak onu inşallah. ilk başta çok üzgündüm Allah hepinizden razı olsun çok destek verdiniz içimi rahatlattınz canım
Aaa gerçekten mi çok sevindim burnumun direği sızladı :)))

Back
X