Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tekme at ucsunBenimki bir uyuyor ben şimdi vursam anca uyanır
Oo cuğara:) söndürüüünnn kalbimiiii diye fon eşliğinde efkarlandım su verinN nur mawish emir etti yollamam içmeyecekmişim tamam artık oda yokk ahan da söndürdümm

Neyse kızlar size güzel muhabbetler yRın görüşürüz mmmuuuaaahhh

Oo cuğara:) söndürüüünnn kalbimiiii diye fon eşliğinde efkarlandım su verin
 anladın senn
 anladın sennEvet emir ettim ha rica degil bidaha yok no smoking hemiN nur mawish emir etti yollamam içmeyecekmişim tamam artık oda yokk ahan da söndürdümm
bi tekme at ucsun
 O sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var
 O sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var  kaydıraktan kayarken hatta bak  bak hızımı alamamışım başınada vurmusum  kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahaha
 kaydıraktan kayarken hatta bak  bak hızımı alamamışım başınada vurmusum  kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahahaTamam patronnnEvet emir ettim ha rica degil bidaha yok no smoking hemi

elinde cay deterjan yoktur insaAllahO sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var
kaydıraktan kayarken hatta bak bak hızımı alamamışım başınada vurmusum kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahaha
Hahahaha yoktu çay da yoktu suyla idareelinde cay deterjan yoktur insaAllah

amanin nirdeBi gün birinin kv çıkıomuş burda ne curcuna olur he
bosanHahahaha yoktu çay da yoktu suyla idare

Simdi anladım kız gece kocasından dayak yiyen kadinO sahneyi yazın havuzda yapmışlığım var
kaydıraktan kayarken hatta bak bak hızımı alamamışım başınada vurmusum kıyamam ama o an kopmuştum adam bana napıosn ya dio ahhahaha
o kocadan bi cacik olmaz

Konunun can alıcı yeri biri çıkıp diyor ki iyiki o sırada elinde cay ya da deterjan yoktu .Simdi anladım kız gece kocasından dayak yiyen kadin

Anammmm hii kıyamam kiio kocadan bi cacik olmaz