Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nick değişikliği mi oldu ay beynim yandı:))) aydınlatın beni:))
Sabah 7 de bravo sana :)))) olsun şükür en azından uyuyabiliosunAfiyet olsun canım :) yedide uyumayı başardım :))
İyi güzel bir aktivite :)) benim eşim de yatıyo:)Canim geceden esimin arkadasi ve hanimiyla yola çıktık.
Akşehir deyiz.
i gezicez.
Sonra ankarayi ama esim yorgun yatiyor
Günaydın kız yaşıon muGünaydın kızlarrr![]()
Evet :)) para da biriktiririz harcarız da :)) sen ne mezesi yapıcan iki çeşit ? CAnım çekti :)) kızlar değişik fikirler arıyorum bu gece yemi yıla giricez yaa iki fikir buldum bugün namaza başlasak ve günde kaç bardak su içtiğimizi hesaplasakYavrukuş bilmiorum öğreniriz :)))
Günaydın
Altın mı biriktircez @Clamatis
Çok var da ben sadece iki tanesini yapacağımdiğerleri diğer kızkardeşlerimde
Ooo iyiymiş
Kızlar duydunuz mu bolca saçmalayabiliriz :))
Şimdi burdan geçti sağa doğru koşuyordu@Clamatis canım nerdesin bak seni merak ettim![]()
Koptummornergis tir o :)))) yanmış senin devreler
Oo süper öyleyse :))Evet :)) para da biriktiririz harcarız da :)) sen ne mezesi yapıcan iki çeşit ? CAnım çekti :)) kızlar değişik fikirler arıyorum bu gece yemi yıla giricez yaa iki fikir buldum bugün namaza başlasak ve günde kaç bardak su içtiğimizi hesaplasak![]()
Ben de çok severim sucuklu yumurta yedim ekmekle ama açım yine deOo süper öyleyse :))
Biriktirmek bizim işimiz diiğmidamla cikolata kankim
Mercimek köftesi ile rus salatası :))
Yes tatlım :)))Aferin coşmuşsunuz işte buuuu takım ruhu![]()
Yok kız istersen sabaha kadar konuş ben çok severim konuşmayıYes tatlım :)))
Bakk çağırdınız bize buraya, ne olduğumuzu anlamadık sonra da çok konuştuk diye kovmak yok ona göre![]()
Aynen beybisi..biz denince birikim akla gelirOo süper öyleyse :))
Biriktirmek bizim işimiz diiğmidamla cikolata kankim
Mercimek köftesi ile rus salatası :))