- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giderse gitsin keyfi bilirr. Sen kendi rahatına bak evladına bak.En önemli sizsiniz. O gitsin anasıyla dursun tövbee.
Amin.. Ne kadar kaldı doğumuna?
moralimmm çoook bozuk yahuuu sıkıldım çok sıkıldım
özelde yazarım kuzum sanaNe oldu kuzum
Eveet buyrun benim :)
Ic guveysinden hallice canısı
NapıonEveet buyrun benim :)![]()
Gezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyorNapıyonuz kızlar eve geldim çok yorgunum her tarafım ağrıdı fazlada bir gezmedim ama alışkın değilim yürümeye bacaklar ağrıyo çok pis![]()
CAnım ya özledim seniNapıyonuz kızlar eve geldim çok yorgunum her tarafım ağrıdı fazlada bir gezmedim ama alışkın değilim yürümeye bacaklar ağrıyo çok pis![]()
Evet eve gelince anlıosun bi de oturuncaGezmeye gidip eğlenelim diyoruz ama eve gelince insan daha yorgun oluyor![]()
Pc sırasıKızlar, bilgisayar sıram bitti şimdi çıkmam lazım.. yarım bıraktım ama kusura kalmayın..
iyi geceler, iyi pazarlaaaarrrr....
Ah CAnım şimdi nasılsınBasim agriyorr![]()
Evet orasının karlı görüntüsü de güzel oluyomuşValla çok güzel ama bu mevsimde soğuk biraz usuyerek gezmekte guzel gerci
Bi ilk yaşamışsın eee hamile olunca eşler hareketleniyor :)Saat 10 da uyandik kocami da aldim annamlara geldik kahvalti yaptik. Ben hamile oldugumdan mutevellit icli kofte hamurunu esim yoğurdu hayatinda bir ilkti
Icli kofte actik annemle. 5 yasundaki yegenimle pc oyunu oynadik. Esim gece buradan ise gitti. Bende hala annemlerdeyim burada uyuyacam.
Bir geldik cikamadik iyi mi![]()
Bende özledimmmmm :)))CAnım ya özledim seni
:)) iyi yapmışsın uzan uzan anca geçer :)) ben hâlâ kek yapmadımBende özledimmmmm :)))
Eve geldim is güç üst komşum kavga etti kocasıyla yanına gittim eve indim meyve sıktım şimdi sobanın önünde uzanıyorum her yerim ağrıyor yaz