Bugun Nereye Gittin?

merhaba canım.. evet ya karşılaşamadık :) iyiyim sen nasılsın ben sürekli makara_kukara topiğindeyim :) arada başka topiklerede kayıyorum :) bu arada rumuzunun altındakini çaldım :) çok hoşuma gittii

Bende hamdolsun iyim tesadufen gordum cevabini cikiyodum tamda Benimde surekli takildigim yer yok Bi kac yerde dolanip duruyorum iste :) Cal tabiki lafi bilem olmaz

Bende hamdolsun iyim tesadufen gordum cevabini cikiyodum tamda Benimde surekli takildigim yer yok Bi kac yerde dolanip duruyorum iste :) Cal tabiki lafi bilem olmaz

çok tatlısın sağol canım :)
allah iyilik versin canımm biz kadın milleti nerede çene ordayız dimi:)

çok tatlısın sağol canım :)
allah iyilik versin canımm biz kadın milleti nerede çene ordayız dimi:)

Vakit öld¨rmekten baska yaptigimiz yok iste napalim kiz canimis sklyo hakliyiz ama Bebis yokmu daha senin ? Bebis topiginde tanismistik:) Bende daha yok bisi zayifliyorum gebelik sansini artirmak icin iste. Sen naptin ? Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah

burda muhabbet etmek yasak mı bilmiorum ama :) banlanmayalım
benim zaten 1 çocuğum vardı hatırlarsın 6 yaşında iklinci için uğraşıodum onada ara verdim:) şiimdilik hayırlısı tabikii allahım herkese çocuk sevgisini tatdırsın

pazara gittim:)))

çocuklarla ve eşimle yemeğe gittik..

şimdi de güzel bir ıslak kek yaptık, pişmesini bekliyoruz:))))

Bugün hep evdeydimm.. :85: Bogazlarım çookk agrıyor..Hastayımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…