Bugün NEYE KIZDIN VE NEYE GÜLDÜN

Sevdiceğimin arkadaşının askerde gargara ilacını içip bana bir şey olmuyor ki demesine güldüm :9:

Yengeme kızdım.:47:

Erkek arkadaşıma :47::47::57::4:

Bugün hiçbirşeye gülmedim gülemedim sinirlenince güldürmüyor hiçbirşey:ssz:

yangın merdiveninde yanık yanık şarkı söylemeye çalışan gacıya sinirimden güldüm sadece :37:

teyzemin dramatik kabuslarına güldüm :1:

ismi lazım olmayan birine çok ama çok kızdım :19:

kiracımıza kızdım..(içimden)

kendı esprime güldüm:))

ayağıma uçağını düşüren oğluma kızdım, kucağımda bebek vardı ve canım çok yandı.:20: gülecek bir şey bulmakta zorlanıyorum bu aralar:44:

Arkadaşıma kızdım, Facebook`ta okuduğum bir duruma güldüm.

Biranlık duygusallıkla malak gibi ona attığım mesaja kızdım :( Hiç akıllanmıyorum hiçç ...

Hiçbirşeye gülmedim bugün :(

kendime kızdım çok gururlu oldugum için hayatımı istedigim gibi yaşayıp istedigime istedigimi diyemediğim istedigim zaman görmedigim ve gurur yüzünden kaybettigim şeylerin fazlalıgına kızdım, hiçbişeye gülmedim:31::31::31::31::31:

içine düştüğüm değiştiremediğim çevreye ve hadlerini bildiremediğim için kendime kızdım:50:

sanırım gülmedim :6:

3 yakın kız arkadaşımın yanımda randevulaşıp kahvaltı planı yapmasına ve beni çağırmamalarına çok üzüldüm.. :14:

3 yakın kız arkadaşımın yanımda randevulaşıp kahvaltı planı yapmasına ve beni çağırmamalarına çok üzüldüm.. :14:

gizlice kahvaltı yapacakları yere gıt ve garsona rusvet verıp caylarına müshil koydur :52: sonrada izle :51:

gizlice kahvaltı yapacakları yere gıt ve garsona rusvet verıp caylarına müshil koydur :52: sonrada izle :51:

neden böyle yaptılar anlamadım ama gittikleri yer baya uzak :( keşke elimde garsonu yoldan çıkartmak gibi bi imkan olsa düşünmeden yapardım dediğini :) sağol cvp verdiğin için :)

Bugün bizde misafir olan eşimin babasının saçma sözlerine çok kızdım:47:

Oğluşuma güldüm öyle tatlı ki hele dansları.:16:

Back
X